Siirry sisältöön

Aliupseeriliiton työvaliokunta

Aliupseeriliiton hallituksen tehtävänä on johtaa, kehittää ja edustaa liittoa. Hallitus asettaa keskuudestaan juoksevien ja hallituksen käsiteltäväksi tulevien asioiden valmistelua varten työvaliokunnan.

Työvaliokuntaan kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtajat sekä enintään kaksi hallituksen muuta jäsentä. Aliupseeriliiton hallitus valitsi työvaliokunnan tammikuun kokouksessaan. Työvaliokunnassa toimii puheenjohtaja Mika Tiitisen ja varapuheenjohtajien Tuomas Miromäki ja Milla Asikainen lisäksi hallituksen jäsenet Kimmo Siika ja Janne Maula.

Miromäki on ollut Aliupseeriliiton hallituksen jäsen vuodesta 2010 ja varapuheenjohtaja vuodesta 2017 alkaen. Asikainen on toiminut liiton hallituksessa vuodesta 2011 alkaen. Hänet valittiin työvaliokuntaan vuonna 2013. Siika on ollut Aliupseeriliiton hallituksessa vuodesta 2015 alkaen ja työvaliokunnassa vuoden 2022 alusta lukien. Maula on ollut Aliupseeriliiton hallituksessa vuodesta 2018 alkaen. Hänet valittiin työvaliokuntaan ensimmäistä kertaa.

  • Kotkan aliupseerit lopettaa toimintansa

    Kotkan aliupseerit ry teki vuosikokouksessaan päätöksen yhdistyksen purkamisesta. Yhdistyksen pitkäaikainen hallituksen jäsen ja puheenjohtaja Kimmo Alpiranta hoitaa yhdistyksen purkamiseen liittyviä käytännön järjestelyjä haikein mielin.

  • Kun pääsisi vielä kerran joulukirkkoon

    Sosiaalisihteeri Anni Grundström Suomen sotaveteraaniliitosta haluaa herättää suomalaiset huomaamaan, että veteraanit tarvitsevat edelleen runsaasti apua ja tukea. Veteraanien keski-ikä on yli 90 vuotta. Heidän tulotasonsa on hyvin alhainen ja he tarvitsevat monenlaista apua ja tukea arjessa. Myös veteraanien puolisot ja lesket tarvitsevat apua. Hän korostaa, että auttamista ei voi enää siirtää.

  • Vakuutus on turvanasi matkalla

    Ilman matkustajavakuutusta reissaaminen voi tulla todella kalliiksi. Jos ulkomaanmatkalla sairastuu tai joutuu tapaturmaan, kustannukset voivat olla järkytys suomalaiseen terveydenhoitojärjestelmään tottuneelle.