Siirry sisältöön

Monipuolista liikuntaa varuskunnissa

Suomen Sotilasurheiluliitto ry on valtakunnallinen liikuntajärjestö, joka tuottaa yhdessä varuskunnissa toimivien jäsenseurojensa kanssa vapaa-ajan liikuntapalveluja puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen varusmiehille, henkilökunnalle, henkilökunnan perheille sekä evp-henkilöstölle.

Seurojen toiminnan tavoitteena on innostaa henkilöstöä harrastamaan liikuntamuotoja, jotka edistävät heidän työkykyään ja elämisen tasoaan. Seurat tarjoavat kaikille henkilöstöryhmille suunnattuja tasokkaita ja houkuttelevia liikuntapalveluja.  Suomen sotilasurheiluliiton toiminnanjohtaja Jouni Leppäsaajo kannustaa aliupseereita liikkumaan.

–   Haluan rohkaista aliupseeristoa hakeutumaan varuskunnan urheiluseuran toimintaan ja osallistumaan siten liikuntamahdollisuuksien parantamiseen paikallistasolla.

Sotilasurheiluliitolla on vuonna 2017 runsaasti mielenkiintoisia kilpailuja valikoimassaan. Leppäsaajo suosittelee aliupseereille erityisesti 8.4.2017 Hämeenlinnassa järjestettävää Military Crosstraining -mestaruuskilpailua.

–   Aliupseeristo hallitsi kärkisijoja viime vuoden ensimmäisissä Sotilasurheiluliiton kisoissa. Tänä vuonna meidän kilpailujen viisi parasta miestä ja kolme parasta naista pääsevät ottamaan mittaa poliiseista ja palomiehistä Viranomaisten Crossfit-kisoissa.

Sotul2017
  • Aliupseeriliiton jäsentutkimus lokakuussa

    Aliupseeriliitto selvittää lokakuussa Puolustusvoimien palveluksessa olevien jäsenten näkemyksiä liiton edunvalvonnasta ja jäsenpalveluista. Tutkimuksen toteuttaa Taloustutkimus.

  • Tähtäimessä kenttäkelpoisuus

    Reserviläisurheiluliiton liikuntatapahtumiin osallistuu vuosittain noin 120.000 henkilöä. Valtaosa tilaisuuksista on monipuolisia kuntoliikuntatapahtumia. Myös kilpailut ja reserviläisten kenttäkelpoisuutta suoraan edistävät tapahtumat ovat suosittuja.

  • Niko Karttunen uusi mestaruutensa

    Aliupseeriliiton frisbeegolfmestaruuskilpailut järjestettiin Luolavuoren frisbeegolfpuistossa 6.5. Ylä-Savon Niko Karttunen voitti henkilökohtaisen sarjan. Joukkuekilpailun voitti Keski-Suomen Aliupseerit.