Siirry sisältöön

Monipuolista liikuntaa varuskunnissa

Suomen Sotilasurheiluliitto ry on valtakunnallinen liikuntajärjestö, joka tuottaa yhdessä varuskunnissa toimivien jäsenseurojensa kanssa vapaa-ajan liikuntapalveluja puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen varusmiehille, henkilökunnalle, henkilökunnan perheille sekä evp-henkilöstölle.

Seurojen toiminnan tavoitteena on innostaa henkilöstöä harrastamaan liikuntamuotoja, jotka edistävät heidän työkykyään ja elämisen tasoaan. Seurat tarjoavat kaikille henkilöstöryhmille suunnattuja tasokkaita ja houkuttelevia liikuntapalveluja.  Suomen sotilasurheiluliiton toiminnanjohtaja Jouni Leppäsaajo kannustaa aliupseereita liikkumaan.

–   Haluan rohkaista aliupseeristoa hakeutumaan varuskunnan urheiluseuran toimintaan ja osallistumaan siten liikuntamahdollisuuksien parantamiseen paikallistasolla.

Sotilasurheiluliitolla on vuonna 2017 runsaasti mielenkiintoisia kilpailuja valikoimassaan. Leppäsaajo suosittelee aliupseereille erityisesti 8.4.2017 Hämeenlinnassa järjestettävää Military Crosstraining -mestaruuskilpailua.

–   Aliupseeristo hallitsi kärkisijoja viime vuoden ensimmäisissä Sotilasurheiluliiton kisoissa. Tänä vuonna meidän kilpailujen viisi parasta miestä ja kolme parasta naista pääsevät ottamaan mittaa poliiseista ja palomiehistä Viranomaisten Crossfit-kisoissa.

Sotul2017




  • Valmiuksia ja aatteellista toimintaa

    Suomen Reserviupseeriliitto (RUL) on nimensä mukaisesti reserviupseereiden valmiuksia kehittävä toiminnallinen ja aatteellinen maanpuolustusjärjestö.

  • Edustajakokous 2021

    Aliupseeriliiton jäsenyhdistysten valitsemat 35 kokousedustajaa päättivät liiton toiminnan ja talouden linjauksista ja edunvalvontatavoitteista marraskuun edustajakokouksessa. Edustajat valitsivat myös hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle.

  • Aliupseeripäivä Dragsvikissä

    Dragsvikin Aliupseerit järjesti Uudenmaan prikaatissa palveleville aliupseereille aliupseeripäivän kesäkuussa Dragsvikin upseerikerholla. Noin 60 % yhdistyksen jäsenistä osallistui päivään.