Siirry sisältöön

Lukijan kuva 2018

Ammattisotilas-lehti valitsee vuosittain Lukijan kuvan ja palkitsee sen kuvaajan. Vuoden 2018 lukijan kuvan otti Pasi Jalonen.

Pasi Jalonen:

Kuvaan kännykkäkameralla asioita, jotka herättävät mielenkiintoa minussa.

Kyseisenä aamuna olin siirtymässä virkatehtävissä paikasta toiseen ja aamu-usvan seasta alkoi pilkistää pyörämarssilla olevan joukon jäseniä. Kun vielä aurinkokin kuulsi hyvästä kulmasta, päätin pysähtyä ja ottaa pari kuvaa.

Kuva on otettu tuulilasin läpi ja ainoa modifikaatio kuvassa on uudelleenrajaus jotta tuulilasin reuna ei erottuisi. Värit kuvassa ovat luonnolliset.

Mielestäni kuva ilmentää kohtalaisen hyvin sotilaan hiljaista arkea ja odottavaa tunnelmaa.

Ammattisotilas_LukijanKuva_5_2018_PasiJalonen_

Pasi Jalosen lisäksi Ammattisotilas-lehden toimitusneuvosto päätti palkita kunniamaininnalla Tero Alatalon ja Janne Turusen. Alatalon kuva on julkaistu Ammattisotilaan numerossa 2/2018 (avautuu uuteen ikkunaan)ja Turusen kuva lehdessä 4/2018(avautuu uuteen ikkunaan)


  • Lukijan kuva

    Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossaan lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia. Lehden toimitusneuvosto palkitsee vuosittain parhaan Lukijan kuvan.

  • Lukijan kuva

    Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossaan lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat osallistua. Lehden toimitusneuvosto palkitsee vuosittain parhaan Lukijan kuvan.

  • Lukijan kuva

    Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossaan lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia. Lehden toimitusneuvosto palkitsee vuosittain parhaan Lukijan kuvan.