Siirry sisältöön

Lukijan kuva

Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossa lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia. Lehden toimitusneuvosto palkitsee vuosittain parhaan Lukijan kuvan.

Ylivääpeli Marko Leinonen ja hänelle marraskuussa myönnetty Aliupseeriliiton kultainen ansiomitali löysivät vihdoin toisensa Keminmaalla. Kuva: Milla Asikainen

Talvi saapui myös etelään ja Uudenmaan prikaatiin. Kuva: Matias Friman

Seuraavan lehden Lukijan kuvat tulee lähettää toimitukseen viimeistään 10.5.2021. Kuvat lähetetään osoitteeseen asta.ruuskanen@aliupseeriliitto.fi.


Kannen kuva: Riku Rissanen


  • Lukijan kuva

    Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossa lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia. Lehden toimitusneuvosto palkitsee vuosittain parhaan lukijan kuvan.

  • Lukijan kuva

    Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossaan lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia. Lehden toimitusneuvosto palkitsee vuosittain parhaan Lukijan kuvan.

  • Lukijan kuva 2017

    Vuoden 2017 Lukijan kuvana palkittiin Niko Muukan kuva pursimies Mikko Sirkiästä pitämässä solmukoulutusta ensimmäisen vuosikurssin kadeteille.