Siirry sisältöön

Lukijan kuva

Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossa lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia. Lehden toimitusneuvosto palkitsee vuosittain parhaan lukijan kuvan.

Seuraavan lehden Lukijan kuvat tulee lähettää toimitukseen viimeistään 15.11.2021. Kuvat lähetetään osoitteeseen asta.ruuskanen@aliupseeriliitto.fi.

Niko Niemi: 22. MERIV YTOK. opintokokonaisuus alkoi Suomenlinnassa 6.9.2021

Marko Konster: Uinuva kasarmi viikonlopun kertausharjoituksessa, kun hain reserviläisille aamupalaa ¬¬¬klo 05.30.
Kannen kuva: Riku Rissanen


  • Lukijan kuva

    Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossa lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia. Vuoden lopussa lukijat valitsevat vuoden 2022 Lukijan kuvan.

  • Lukijan kuva

    Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossa lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia. Lehden toimitusneuvosto palkitsee vuosittain parhaan Lukijan kuvan.

  • Lukijan kuva 2019

    Vuoden 2019 lukijan kuva on valittu. Ammattisotilas-lehden toimitusneuvosto valitsi viime vuoden kuvista parhaan. Lisäksi myönnettiin kaksi kunniamainintaa.