Siirry sisältöön

Lukijan kuva

Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossa lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia. Vuoden lopussa lukijat valitsevat vuoden 2022 Lukijan kuvan.

Ammattisotilaan seuraavaan numeroon (3/2022) tulevat Lukijan kuvat tulee lähettää toimitukseen viimeistään 8.8.2022. Kuvat lähetetään osoitteeseen asta.ruuskanen@aliupseeriliitto.fi.

Kimmo Järvinen: Aamulla 13.4.2022 SATTR:n ampumaharjoituksessa Pohjankankaalla. Maalien asettajat liikkuvat aamulla ja kuljettavat vaikka aurinkoa mukanaan taistelijoille.

Noora Anttila: Auringonlasku at KONTTI22.

Niko Raja: Sotilaan fyysisen toimintakyvyn kehittäminen työajalla.

Jari Lindroos: Päivän työt lähes tehtynä.

Kannen kuva: Henri Hakulinen

  • Lukijan kuva

    Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossa lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia. Lehden toimitusneuvosto palkitsee vuosittain parhaan Lukijan kuvan.

  • Lukijan kuva

    Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossaan lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia. Lehden toimitusneuvosto palkitsee vuosittain parhaan Lukijan kuvan.

  • Lukijan kuva

    Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossaan lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia. Lehden toimitusneuvosto palkitsee vuosittain parhaan Lukijan kuvan.