Siirry sisältöön

Lukijan kuva

Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossa lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia.

Vuoden lopussa lukijat valitsevat vuoden Lukijan kuvan. Ammattisotilaan seuraavaan numeroon (1/2024) tulevat Lukijan kuvat voi lähettää toimitukseen viimeistään 4.3.2024. Kuvat lähetetään osoitteeseen asta.ruuskanen@aliupseeriliitto.fi.

Lauri Kaunisto: Tuliasemakoulutus 12,7 ITKK:lla aluskohtaisessa harjoituksessa

Noora Anttila: 2. Logistiikkarykmentti suorittaa merellistä logistiikkaa.


  • Vuoden 2022 lukijan kuva

    Vuoden 2022 lukijan kuva on valittu. Aliupseeriliiton jäsenet äänestivät voittajasta ensimmäistä kertaa.

  • Lukijan kuva

    Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossaan lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia. Lehden toimitusneuvosto palkitsee vuosittain parhaan Lukijan kuvan.

  • Lukijan kuva

    Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossa lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia. Lehden toimitusneuvosto palkitsee vuosittain parhaan Lukijan kuvan.