Siirry sisältöön

Lomalle kotimaassa jäsenetuhintaan

Aliupseeriliiton jäsenet saavat monia jäsenetuja, joita hyödyntämällä jäsenet voivat perheineen lomailla kotimaassa edullisesti ja turvallisesti.

Aliupseeriliiton jäsenet saavat kotimaisen hostellikortin maksutta. Lisäksi he saavat jäsenetuna 10 %:n alennuksen kaikista Suomen hostelleista. Hostelleja on eri puolilla Suomea ja niitä on myös upeissa rantakohteissa.

Holiday Club myöntää Aliupseeriliiton jäsenille vähintään 15 % alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnasta.

Porissa sijaitseva Virkistyshotelli Yyteri tarjoaa Aliupseeriliiton jäsenille reilun alennuksen majoituspaketeista. Hotellilla on myös erityinen perhetarjoushinta lasten kanssa majoittuville.

Aliupseeriliiton jäsenet voivat majoittua JHL:n Posiolla sijaitsevassa Livohkan lomakeskuksessa edulliseen jäsenhintaan. Livohka tarjoaa majoitusta kahden hengen huoneista 6-8 hengen mökkiin. Alueella on myös caravan-paikkoja. Myös SAK on neuvotellut jäsenliittojensa jäsenten käyttöön useita rahanarvoisia etuja eri laivayhtiöiden ja hotelliketjujen kanssa.

Käy Aliupseeriliiton verkkosivuilla tutustumassa vaihtoehtoihin. Siellä on myös tarkempaa tietoa eri kohteiden varauskäytännöistä ja alennuskoodeista. Ota jäsenkortti mukaasi lomalle. Monissa paikoissa alennuksen saamisen edellytyksenä on jäsenkortin näyttäminen.

Aliupseeriliiton Vierumäen mökki on jäsenten käytettävissä edulliseen jäsenhintaan.

Erilaisten jäsenhintaisten lomavaihtoehtojen lisäksi kannattaa myös käydä tutustumassa Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n järjestämiin Pysyvään muutokseen -hyvinvointikursseihin. Kurssit antavat mahdollisuuden pysähtyä oman hyvinvoinnin äärelle. Kursseilla saa tukea elämäntapamuutokseen, ohjattuja liikuntakokeilua sekä tietoa ravinnosta. Kurssit ovat hyvin edullisia, vain 25 euroa/vuorokausi sisältäen majoituksen täysihoidon ja ohjelman.

>> Lisätietoa Pysyvään muutokseen -hyvinvointikursseista(avautuu uuteen ikkunaan)

Kuvat: Terho Eironen

  • Frisbeegolfkisoissa ennätysmäärä osallistujia

    Aliupseeriliiton frisbeegolfmestaruuskilpailut heitettiin kesäkuussa Jyväskylän Laajavuoressa. Kymmenvuotisjuhlakilpailuun osallistui ennätysmäiset yli 60 heittäjää eri puolilta Suomea.

  • Kun pääsisi vielä kerran joulukirkkoon

    Sosiaalisihteeri Anni Grundström Suomen sotaveteraaniliitosta haluaa herättää suomalaiset huomaamaan, että veteraanit tarvitsevat edelleen runsaasti apua ja tukea. Veteraanien keski-ikä on yli 90 vuotta. Heidän tulotasonsa on hyvin alhainen ja he tarvitsevat monenlaista apua ja tukea arjessa. Myös veteraanien puolisot ja lesket tarvitsevat apua. Hän korostaa, että auttamista ei voi enää siirtää.

  • Golfmestaruus ratkesi Himoksella

    Aliupseeriliiton kolmannet golfmestaruuskilpailut pelattiin kesäkuussa Himos Golfissa. Kilpailuaamuna aurinkoisessa kelissä pystyi haistamaan suuren kilpailun tuoman värinän.