Siirry sisältöön

Lomalle kotimaassa jäsenetuhintaan

Aliupseeriliiton jäsenet saavat monia jäsenetuja, joita hyödyntämällä jäsenet voivat perheineen lomailla kotimaassa edullisesti ja turvallisesti.

Aliupseeriliiton jäsenet saavat kotimaisen hostellikortin maksutta. Lisäksi he saavat jäsenetuna 10 %:n alennuksen kaikista Suomen hostelleista. Hostelleja on eri puolilla Suomea ja niitä on myös upeissa rantakohteissa.

Holiday Club myöntää Aliupseeriliiton jäsenille vähintään 15 % alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnasta.

Porissa sijaitseva Virkistyshotelli Yyteri tarjoaa Aliupseeriliiton jäsenille reilun alennuksen majoituspaketeista. Hotellilla on myös erityinen perhetarjoushinta lasten kanssa majoittuville.

Aliupseeriliiton jäsenet voivat majoittua JHL:n Posiolla sijaitsevassa Livohkan lomakeskuksessa edulliseen jäsenhintaan. Livohka tarjoaa majoitusta kahden hengen huoneista 6-8 hengen mökkiin. Alueella on myös caravan-paikkoja. Myös SAK on neuvotellut jäsenliittojensa jäsenten käyttöön useita rahanarvoisia etuja eri laivayhtiöiden ja hotelliketjujen kanssa.

Käy Aliupseeriliiton verkkosivuilla tutustumassa vaihtoehtoihin. Siellä on myös tarkempaa tietoa eri kohteiden varauskäytännöistä ja alennuskoodeista. Ota jäsenkortti mukaasi lomalle. Monissa paikoissa alennuksen saamisen edellytyksenä on jäsenkortin näyttäminen.

Aliupseeriliiton Vierumäen mökki on jäsenten käytettävissä edulliseen jäsenhintaan.

Erilaisten jäsenhintaisten lomavaihtoehtojen lisäksi kannattaa myös käydä tutustumassa Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n järjestämiin Pysyvään muutokseen -hyvinvointikursseihin. Kurssit antavat mahdollisuuden pysähtyä oman hyvinvoinnin äärelle. Kursseilla saa tukea elämäntapamuutokseen, ohjattuja liikuntakokeilua sekä tietoa ravinnosta. Kurssit ovat hyvin edullisia, vain 25 euroa/vuorokausi sisältäen majoituksen täysihoidon ja ohjelman.

>> Lisätietoa Pysyvään muutokseen -hyvinvointikursseista(avautuu uuteen ikkunaan)

Kuvat: Terho Eironen

  • Ammattisotilaat kuntotalkoisiin

    Kunnon kohentajat –kilpailu on Mikkelin Aliupseereiden jäsenten väline mittelö. Eniten kuntoindeksiään vuoden aikana nostanut aliupseeri palkitaan vuoden loputtua.

  • Frisbeegolf-joukkuemestaruus Keski-Suomeen

    Keski-Suomen Aliupseerit voitti niukalla yhdellä heitolla Lappeenrannan Aliupseereiden joukkueen Frisbeegolfin joukkuemestaruuskilpailussa. Kolmanneksi joukkuekilpailussa heitti Kuopion Aliupseerit.

  • Vuoden 2022 mestaruuskilpailut

    Aliupseeriliitto järjestää vuonna mestaruuskilpailuja, joihin kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Ilma-ase-, frisbeegolf- ja golfmestaruuskilpailujen ajankohdat on julkaistu.