Siirry sisältöön

Lomalle kotimaassa jäsenetuhintaan

Aliupseeriliiton jäsenet saavat monia jäsenetuja, joita hyödyntämällä jäsenet voivat perheineen lomailla kotimaassa edullisesti ja turvallisesti.

Aliupseeriliiton jäsenet saavat kotimaisen hostellikortin maksutta. Lisäksi he saavat jäsenetuna 10 %:n alennuksen kaikista Suomen hostelleista. Hostelleja on eri puolilla Suomea ja niitä on myös upeissa rantakohteissa.

Holiday Club myöntää Aliupseeriliiton jäsenille vähintään 15 % alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnasta.

Porissa sijaitseva Virkistyshotelli Yyteri tarjoaa Aliupseeriliiton jäsenille reilun alennuksen majoituspaketeista. Hotellilla on myös erityinen perhetarjoushinta lasten kanssa majoittuville.

Aliupseeriliiton jäsenet voivat majoittua JHL:n Posiolla sijaitsevassa Livohkan lomakeskuksessa edulliseen jäsenhintaan. Livohka tarjoaa majoitusta kahden hengen huoneista 6-8 hengen mökkiin. Alueella on myös caravan-paikkoja. Myös SAK on neuvotellut jäsenliittojensa jäsenten käyttöön useita rahanarvoisia etuja eri laivayhtiöiden ja hotelliketjujen kanssa.

Käy Aliupseeriliiton verkkosivuilla tutustumassa vaihtoehtoihin. Siellä on myös tarkempaa tietoa eri kohteiden varauskäytännöistä ja alennuskoodeista. Ota jäsenkortti mukaasi lomalle. Monissa paikoissa alennuksen saamisen edellytyksenä on jäsenkortin näyttäminen.

Aliupseeriliiton Vierumäen mökki on jäsenten käytettävissä edulliseen jäsenhintaan.

Erilaisten jäsenhintaisten lomavaihtoehtojen lisäksi kannattaa myös käydä tutustumassa Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n järjestämiin Pysyvään muutokseen -hyvinvointikursseihin. Kurssit antavat mahdollisuuden pysähtyä oman hyvinvoinnin äärelle. Kursseilla saa tukea elämäntapamuutokseen, ohjattuja liikuntakokeilua sekä tietoa ravinnosta. Kurssit ovat hyvin edullisia, vain 25 euroa/vuorokausi sisältäen majoituksen täysihoidon ja ohjelman.

>> Lisätietoa Pysyvään muutokseen -hyvinvointikursseista(avautuu uuteen ikkunaan)

Kuvat: Terho Eironen

  • Maanpuolustussoittokunnat – Uhka vai mahdollisuus?

    Artikkelin tarkoituksena on maanpuolustussoittokuntien toiminnan avaaminen ja selvittää, millaisia mahdollisuuksia se antaa eri tahoille ilman pelkoa erilaisista kilpailuasetelmista tai toisten työn aliarvostamisesta. Tämä kehityskulku voidaan nähdä joko uhkana tai toivottavasti ennen kaikkea mahdollisuutena, jolla voidaan yhdessä tukea maanpuolustustahdon kehittämistä puolustusvoimien sotilassoittokuntien kanssa.

  • Uutta virtaa hallitustyöskentelyyn

    Satakunnan Aliupseerien hallitus vieraili syyskuussa Suomen Nato-edustustossa Brysselissä. Vierailusta jäi käteen runsaasti ideoita yhdistystoiminnan kehittämiseen.