Siirry sisältöön

Aliupseeriliiton hallitus 2022

Edustajakokous valitsi Aliupseeriliiton hallitukseen uusia jäseniä erovuoroisten tilalle. Liiton hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi 12 varsinaista jäsentä ja henkilökohtaiset varajäsenet. Jäsenistä puolet on kahden vuoden välein erovuorossa.

Aliupseeriliiton hallituksen tehtävänä on  johtaa, kehittää ja edustaa liittoa.  Liiton sääntöjen mukaan hallitus valitsee varapuheenjohtajat ja työvaliokunnan. Hallitus valmistelee palkkaus- ja muut sopimustavoitteet ja hyväksyy virkaehto- ja muut sopimukset. Hallitus hoitaa liiton taloutta ja sen vastuulla on valmistella edustajakokouksen päätettäväksi muun muassa talousarvio ja toimintasuunnitelma sekä tilinpäätös ja toimintakertomus.

Hallitus ottaa ja erottaa Aliupseeriliiton toimihenkilöt ja sopii heidän työsuhteensa ehdoista. Hallitus myös hyväksyy liiton uudet jäsenyhdistykset.

Aliupseeriliiton hallitus kokoontuu tekemään liittoa koskevia päätöksiä tarpeen mukaan kuudesta kahdeksaan kertaa vuodessa. Hallituksen kokousten pöytäkirjat julkaistaan jäsensivuilla.

Hallitukseen valitut kaudelle 1.1.2022 – 31.12. 2025

Kimmo Alpiranta (Juhopekka Järvinen), Haminan Aliupseerit

Mika Tiitinen (Marko Kilpinen), Keski-Suomen Aliupseerit

Tuomo Ruuskanen (Valtteri Holopainen) Kuopion Aliupseerit

Janne Maula (Piia Gustafsson), Lounais-Suomen Aliupseerit

Kalle Kajan (Pirjo Räisänen), Suomenlahden Aliupseerit

Mika Grön (Timo Sipola), Tampereen Seudun Aliupseerit

Hallituksessa jatkavat vuoden 2023 loppuun

Joni Aittakari, Mikkelin Aliupseerit (Janne Turunen, Lappeenrannan Aliupseerit) 

Milla Asikainen (Pekka Tossavainen), Lapin Aliupseerit

Pasi Jalonen (Karoliina Säntti), Tilannealiupseerit 

Janne Lapakko (Jere Kola), Uudenmaan Aliupseerit  

Tuomas Miromäki (Mika Karhula), Kymenlaakson Aliupseerit 

Kimmo Siika (Sami-Petteri Ylönen), Kanta-Hämeen Aliupseerit

Myös puheenjohtaja Jyrki Surkan kausi jatkuu vuoden 2023 loppuun asti.


  • Vuoden 2022 mestaruuskilpailut

    Aliupseeriliitto järjestää vuonna mestaruuskilpailuja, joihin kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Ilma-ase-, frisbeegolf- ja golfmestaruuskilpailujen ajankohdat on julkaistu.

  • Mika Tiitinen SAK:n aluetoimikunnan puheenjohtajaksi

    Aliupseeriliiton varapuheenjohtaja Mika Tiitinen on valittu SAK:n Keski-Suomen aluetoimikunnan puheenjohtajaksi kaksivuotiskaudeksi. Jani Laitinen Keski-Suomen aliupseerit ry:stä jatkaa aluetoimikunnan jäsenenä.

  • Edustajakokous 2022

    Aliupseeriliiton jäsenyhdistykset kokoontuivat edustajakokoukseen tekemään päätöksiä Aliupseeriliiton toiminnasta ja taloudesta ja linjaamaan edunvalvontatavoitteita. Kokous pidettiin marraskuun alussa Kouvolassa.