Siirry sisältöön

Golfmestaruus ratkaistiin Turussa

Sateisissa tunnelmissa alkanut kilpailupäivä tarjosi Turun saaristossa loistavat puitteet Aliupseeriliiton golfmestaruuksien ratkaisemiselle. Kilpailu Aliupseeriliiton A- ja B-sarjan mestaruuksista oli houkutellut edellisestä vuodesta kasvaneen määrän aliupseereita.

Toisen kerran järjestetyt Aliupseeriliiton mestaruuskilpailut ratkaistiin Harjattula Golfin tarkkuutta ja riskinottoa vaativalla kentällä. Kilpailijoilta saamamme palautteen perusteella Harjattula Golf ja Lounais-Suomen aliupseerit ry onnistuivat järjestämään kilpailulle arvoisensa puitteet.

A-sarjassa kilpailtiin tasoituksettomassa lyöntipelisarjassa, kun taas B-sarjan mestaruus ratkesi parhaimman tasoituksellisen pistebogey -tuloksen perusteella. Erikoiskilpailuina kisattiin tänä vuonna lähimmäs lippua par 3 ja par 4 -väylillä sekä mitattiin pisin väylälle osunut avauslyönti. Kenttänä Harjattula Golf vaati pelaajilta tarkkuutta ja riskinottokykyä, joten se soveltuikin erinomaisesti aliupseerien mestaruuksien ratkaisemiseksi.

Kilpailu oli tänäkin vuonna äärimmäisen tasainen. A-sarjan osallistujat olivat kaikki kolmen lyönnin päässä toisistaan ja B-sarjan neljä parasta kilpailijaa löytyivät neljän pisteen sisältä. Vuoden 2022 mestareiksi itsensä selvittivät  A-sarjassa Arttu Seppälä (Kymenlaakson aliupseerit) ja B-sarjassa Jesse Viitanen (Keski-Suomen Aliupseerit). Onnittelut mestareille ja muille palkintosijoille päätyneille.

Voittajat saivat palkinnoiksi kiertopalkinnot, joihin tulee kaiverrus omalla nimellä. Tämän lisäksi yhteistyökumppanimme Harjattula golf, Golfpuoti, Vakuutusyhtiö Turva ja Eckerö Line olivat mukana täyttämässä palkintopöytää. Palkintopöydän näkeminen ennen kilpailua motivoi varmasti antamaan kaikkensa kilpailulle.

Mikäli et tänä vuonna päässyt kilpailemaan, mutta golfkärpänen on puraissut sinua kesän aikana, suosittelen tapahtumaa lämpimästi! Kilpailun ohella on mahdollista tutustua virkaveljiin ja -siskoihin ympäri Suomen, joihin todennäköisesti et muuten tulisi törmäämään. Edellisten vuosien kilpailijat pääsevät taas hakemaan päänahkoja sekä muistelemaan menneitä.

Kiitos yhteistyökumppaneille ja kaikille pelaajille kilpailuun osallistumisesta.

Nähdään ensi vuoden kilpailuissa!

Anne Huomanen
Kilpailun johtaja
Lounais-Suomen aliupseerit ry

 Kuvat: Anne Huomanen, Janne Maula, Jyrki Surkka

A-sarjan voittaja Arttu Seppälä

B-sarjan voittaja Jesse Viitanen
  • Frisbeegolfkisoissa ennätysmäärä osallistujia

    Aliupseeriliiton frisbeegolfmestaruuskilpailut heitettiin kesäkuussa Jyväskylän Laajavuoressa. Kymmenvuotisjuhlakilpailuun osallistui ennätysmäiset yli 60 heittäjää eri puolilta Suomea.

  • Alpolan ensimmäinen kesä

    Alpolan varauskalenteri alkoi täyttyä heti kun jäsensivujen uusi varauskalenteri avattiin toukokuussa. Lomakauden aikana Alpola toimi tukikohtana monen jäsenen lomamatkalla.

  • Jukka Klemetistä Aliupseeriliiton kunniajäsen

    Aliupseeriliiton edustajakokous kutsui 10.11.2022 Jukka Klemetin liiton kunniajäseneksi. Klemetti on pitkäaikainen edunvalvoja, paikallisyhdistyksen hallituksen jäsen ja puheenjohtaja sekä Aliupseeriliiton hallituksen jäsen ja varapuheenjohtaja.