Siirry sisältöön

Ylä-Savon Kartingkilpailut

Aliupseeriliiton jäsenyhdistykset järjestävät jäsenilleen monenlaista toimintaa. Ylä-Savon Aliupseerit järjesti jäsenilleen jännittävän kartingkilpailun.

Ylä-Savon Aliupseerien karting-mestaruuskilpailut  järjestettiin 24.11.2022 Motorsport Kuopiossa. Tapahtumaan osallistui 12 jäsentä joista 10 päätyi kilparadalle. Aika-ajot ajettiin kahdessa erässä, joiden perusteella ajajat jakautuivat A- ja B-finaaliin.

Kilpailu oli tiukkaa ja erot olivat pieniä. Paremmuus saatiin kuitenkin ratkaistua ja kärkikolmikon muodostivat ylivääpeli Petteri Rissanen, ylikersantti Markus Leskinen ja ylikersantti Niko Karttunen. Kilpailun jälkeen käytiin jälkipuinti Kuopion Saanassa hyvän ruuan ja saunan merkeissä.

Kai Raatikainen
Puheenjohtaja
Ylä-Savon Aliupseerit ry

  • Turvan asiakasedut uudistuvat

    Turva uudistaa ja selkeyttää asiakasetujärjestelmäänsä 28.3.2020 alkaen. Jatkossa Aliupseeriliiton jäsenille tarjotaan täyden kympin jäsen- ja omistaja-alennuksia vapaaehtoisista vakuutuksista, kun vanha moniportainen etuohjelma yksinkertaistuu.

  • Maanpuolustussoittokunnat – Uhka vai mahdollisuus?

    Artikkelin tarkoituksena on maanpuolustussoittokuntien toiminnan avaaminen ja selvittää, millaisia mahdollisuuksia se antaa eri tahoille ilman pelkoa erilaisista kilpailuasetelmista tai toisten työn aliarvostamisesta. Tämä kehityskulku voidaan nähdä joko uhkana tai toivottavasti ennen kaikkea mahdollisuutena, jolla voidaan yhdessä tukea maanpuolustustahdon kehittämistä puolustusvoimien sotilassoittokuntien kanssa.