Siirry sisältöön

Ylä-Savon Kartingkilpailut

Aliupseeriliiton jäsenyhdistykset järjestävät jäsenilleen monenlaista toimintaa. Ylä-Savon Aliupseerit järjesti jäsenilleen jännittävän kartingkilpailun.

Ylä-Savon Aliupseerien karting-mestaruuskilpailut  järjestettiin 24.11.2022 Motorsport Kuopiossa. Tapahtumaan osallistui 12 jäsentä joista 10 päätyi kilparadalle. Aika-ajot ajettiin kahdessa erässä, joiden perusteella ajajat jakautuivat A- ja B-finaaliin.

Kilpailu oli tiukkaa ja erot olivat pieniä. Paremmuus saatiin kuitenkin ratkaistua ja kärkikolmikon muodostivat ylivääpeli Petteri Rissanen, ylikersantti Markus Leskinen ja ylikersantti Niko Karttunen. Kilpailun jälkeen käytiin jälkipuinti Kuopion Saanassa hyvän ruuan ja saunan merkeissä.

Kai Raatikainen
Puheenjohtaja
Ylä-Savon Aliupseerit ry

  • Enemmän tehoja St1-jäseneduista

    Aliupseeriliiton kortti on sinulle konkreettinen avain niin tankkausalennuksiin kuin HelmiSimpukan ravintola- ja kahvilapuolen etuihin. Mutta tiesitkö, että rekisteröimällä korttisi St1:n nettisivuilla, voisit saada siitä vielä enemmän hyötyjä irti?

  • Frisbeegolfmestaruus 2021

    Aliupseeriliiton frisbeegolfmestaruuskilpailut järjestetään 18.-19.6. Jyväskylässä, Laajavuori DGP:n radalla. Rata tarjoaa haasteita ja mielenkiintoisia pelipaikkoja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin heittäjille.

  • Aliupseeriliiton hallituksen vaali

    Aliupseeriliiton edustajakokous valitsee marraskuussa liiton hallitukseen uusia jäseniä. Tehtävästä kiinnostuneita ehdokkaita on enemmän kuin paikkoja, joten yhdistysten edustajat pääsevät äänestämään hallituksen jäsenistä kokouksessa. Kokous valitsee lisäksi liiton puheenjohtajan.