Siirry sisältöön

Ylä-Savon Kartingkilpailut

Aliupseeriliiton jäsenyhdistykset järjestävät jäsenilleen monenlaista toimintaa. Ylä-Savon Aliupseerit järjesti jäsenilleen jännittävän kartingkilpailun.

Ylä-Savon Aliupseerien karting-mestaruuskilpailut  järjestettiin 24.11.2022 Motorsport Kuopiossa. Tapahtumaan osallistui 12 jäsentä joista 10 päätyi kilparadalle. Aika-ajot ajettiin kahdessa erässä, joiden perusteella ajajat jakautuivat A- ja B-finaaliin.

Kilpailu oli tiukkaa ja erot olivat pieniä. Paremmuus saatiin kuitenkin ratkaistua ja kärkikolmikon muodostivat ylivääpeli Petteri Rissanen, ylikersantti Markus Leskinen ja ylikersantti Niko Karttunen. Kilpailun jälkeen käytiin jälkipuinti Kuopion Saanassa hyvän ruuan ja saunan merkeissä.

Kai Raatikainen
Puheenjohtaja
Ylä-Savon Aliupseerit ry

  • Aliupseeriliiton edustajakokous 2020

    Aliupseeriliiton edustajakokous pidetään Helsingissä 4.11.2020. Kokous järjestetään koronapandemian takia erityisjärjestelyin, jotta osallistujien on mahdollisimman turvallista osallistua päätöksentekoon.

  • Aliupseeriliiton perinteet yksiin kansiin

    Aliupseeriliiton perinnetyöryhmä nimettiin vuoden 2019 lopussa. Ryhmä kokoaa liiton perinteet yhtenäiseen muotoon. Työn tulokset esitellään jäsenistölle vuoden 2021 edustajakokouksessa.

  • Järjestäytyminen on työelämän vaikuttamista

    Puheenjohtajien neuvottelupäivien keskeisiä teemoja olivat yhdistysten järjestäytymisasteen kehittyminen ja tulevan syksyn vaalit. Puheenjohtajat totesivat, että kun kaikki uudet aliupseerit saadaan edunvalvonnan piiriin heti työuran alussa, samalla edistetään koko ammattikunnan työoloja.