Siirry sisältöön

Lukijan kuva 2023

Aliupseeriliiton jäsenet valitsivat vuoden 2023 lukijan kuvaksi kesäkuussa julkaistun kuvan Abrams-taistelupanssarivaunusta. Kuvan otti Kimmo Siika.

Siika pitää panssarivaunuja kuvauksellisina. Hän otti vuoden 2023 lukijan kuvan Pohjankankaan harjoitusalueella toukokuussa 2023.

Me sotilaspoliisit saatoimme vaunun Niinisalon varuskunnasta Pohjankankaan harjoitusalueelle. Liikenne piti aina katkoa, jotta vaunu pääsee etenemään. Saatettavalla tieosuudella oli neljä ylitystä yleisen liikenteen yli. Päätimme illalla lähteä seuraamaan vaunua. Kun vaunu kääntyi meitä kohti, auringonlasku oli sopivasti vaunun takana ja päätin ottaa kymmenkunta kuvaa.

Vuoden 2023 aikana julkaistiin kymmenen lukijan kuvaa. Aliupseeriliiton jäsenet valitsivat lukijan kuvan jäsenäänestyksellä. Äänestykseen osallistuneiden kesken arvottiin Aliupseeriliiton jäsentuotteita.

  • Lukijan kuva

    Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossa lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia. Lehden toimitusneuvosto palkitsee vuosittain parhaan lukijan kuvan.

  • Lukijan kuva

    Ammattisotilas julkaisee joikaisessa numerossa lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia.

  • Lukijan kuva

    Ammattisotilas julkaisee jokaisessa numerossaan lukijan kuvia. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat lähettää palstalle omaan työhönsä liittyviä kuvia. Lehden toimitusneuvosto palkitsee vuosittain parhaan Lukijan kuvan.