Siirry sisältöön

Frisbeegolf-mestaruutta metsästämään

Aliupseeriliiton Frisbeegolf-mestaruuskilpailut järjestetään lauantaina 20.5.2017 Urheiluopisto Kisakeskuksessa Pohjankurussa ja Kodin tavaratalo Frisbeegolf-parkissa. Kilpailuun voivat osallistua kaikki aliupseeriliiton jäsenet.

Kilpailussa heitetään naisten ja miesten sarjoissa. Frisbee_2Lisäksi kilpaillaan yhdistysten välisestä mestaruudesta. Molemmissa sarjoissa palkitaan kolme parasta heittäjää ja yhdistyskisassa kolme parasta yhdistystä.

Ohjelma 20.5.2017

9.30 Ilmoittautuminen
 10.00 Pelaajakokous, jako ryhmiin
 10.30 – 13.00 1. kierros
 13.00 – 13.30 Välipala, poolien uudelleenjako
 14.00 – 16.30. 2. kierros
 16.30 – 17.30 Päivällinen
 18.00 Palkintojen jako
 19.00 Sauna ja illanvietto

 Kilpailun käytännön järjestelyistä vastaa Suomenlahden Aliupseerit ry .

>> Ilmoittaudu kilpailuun(avautuu uuteen ikkunaan)

Frisbee3


Asta Ruuskanen

  • Juhlava lipun naulaus

    Aliupseeriliiton uusi lippu naulattiin ja siunattiin edustajakokouksen yhteydessä järjestetyllä päivällisellä 6.11.2018. Naulaajiksi oli kutsuttu liiton kunniajäsenet ja aikaisemmat puheenjohtajat.

  • EVP-yhdistys 15 vuotta

    Aliupseeriliiton EVP-yhdistys täytti viime vuonna 15 vuotta. Yhdistys vietti syntymäpäiviään Vierumäellä marraskuussa vuosikokouksen ja yhdessäolon merkeissä.

  • Sodan kasvot avautuivat ammattisotilaille

    Lähes 40 Satakunnan Aliupseerit ry:n jäsentä osallistui yhdistyksen jäsentilaisuuteen vakavan aiheen äärelle. Tilaisuuden teemana oli sodan kasvot. Asiantuntijoina paikalla oli kaksi taistelukokemusta omaavaa reserviläistä.