Siirry sisältöön

Lomaile Alpolassa ja Vierumäellä

Aliupseeriliiton vapaa-ajanviettopaikat Alpola ja Vierumäen Vöyri ovat varattavissa jäsenten käyttöön jäsensivuilla olevasta varauskalenterista. Kevätkaudella on vielä vapaita vuoroja käytettävissä.

Helsingin Pasilassa sijaitseva Apola on edullinen  ja joustava tapa viettää vapaa-aikaa pääkaupunkiseudulla. Alpola sopii hyvin tukikohdaksi urheilukilpailu- tai konserttimatkalla tai vaikka muutaman päivän perhelomalla.

Alpolassa on kolme makuuhuonetta ja tilavaan olohuoneeseen ja keittiön pöydän äärelle mahtuu suurempikin joukko yhdellä kertaa.

Alpola on varattavissa vuorokaudeksi kerrallaan. Pisin mahdollinen varausaika on seitsemän vuorokautta.  Asunnosta voi varata yksittäisen huoneen tai vaikka koko asunnon omaan ja perheen käyttöön. Kevätkaudella on vielä useita viikonloppuja vapaana. Myös kesäkaudelle on mahdollista tehdä varauksia.

Vierumäen monipuolisten liikuntapaikkojen äärellä oleva Vöyri-mökki on varattavissa viikoksi tai kolmeksi/neljäksi vuorokaudeksi kerrallaan. Alueella on mahdollisuus harrastaa lukuisia eri liikuntalajeja yksin tai ryhmässä. Vierumäellä on myös monipuoliset ravintolapalvelut.

Vierumäellä on vielä joitakin viikkoja vapaana kevätkaudella. Myös kesäkauden vuorot ovat jo varattavissa.

>> Lisätietoja Vierumäen liikunta- ja muista palveluista(avautuu uuteen ikkunaan)

Teksti: Asta Ruuskanen

Kuvat: Mika Grön, Asta Ruuskanen

  • Ammattisotilaalla on tyytyväisiä lukijoita

    Ammattisotilas-lehti tutki Aliupseeriliiton jäsenten näkemyksiä verkkolehden sisällöistä, luettavuudesta ja julkaisumuodosta. Kysely lähetettiin niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on jäsenrekisterissä.

  • Ansioituneita jäseniä palkittiin

    Aliupseeriliitto palkitsi edustajakokouksen päivällisellä ansioituneita jäseniä hopeisilla ja kultaisilla ansiomitaleilla. Tilaisuudessa luovutettiin myös yksi aliupseeriliiton pienoislippu ja julkistettiin vuoden 2021 aliupseeri.

  • Aliupseeriliiton edustajakokous 2020

    Aliupseeriliiton edustajakokous pidetään Helsingissä 4.11.2020. Kokous järjestetään koronapandemian takia erityisjärjestelyin, jotta osallistujien on mahdollisimman turvallista osallistua päätöksentekoon.