Siirry sisältöön

Lomaile Alpolassa ja Vierumäellä

Aliupseeriliiton vapaa-ajanviettopaikat Alpola ja Vierumäen Vöyri ovat varattavissa jäsenten käyttöön jäsensivuilla olevasta varauskalenterista. Kevätkaudella on vielä vapaita vuoroja käytettävissä.

Helsingin Pasilassa sijaitseva Apola on edullinen  ja joustava tapa viettää vapaa-aikaa pääkaupunkiseudulla. Alpola sopii hyvin tukikohdaksi urheilukilpailu- tai konserttimatkalla tai vaikka muutaman päivän perhelomalla.

Alpolassa on kolme makuuhuonetta ja tilavaan olohuoneeseen ja keittiön pöydän äärelle mahtuu suurempikin joukko yhdellä kertaa.

Alpola on varattavissa vuorokaudeksi kerrallaan. Pisin mahdollinen varausaika on seitsemän vuorokautta.  Asunnosta voi varata yksittäisen huoneen tai vaikka koko asunnon omaan ja perheen käyttöön. Kevätkaudella on vielä useita viikonloppuja vapaana. Myös kesäkaudelle on mahdollista tehdä varauksia.

Vierumäen monipuolisten liikuntapaikkojen äärellä oleva Vöyri-mökki on varattavissa viikoksi tai kolmeksi/neljäksi vuorokaudeksi kerrallaan. Alueella on mahdollisuus harrastaa lukuisia eri liikuntalajeja yksin tai ryhmässä. Vierumäellä on myös monipuoliset ravintolapalvelut.

Vierumäellä on vielä joitakin viikkoja vapaana kevätkaudella. Myös kesäkauden vuorot ovat jo varattavissa.

>> Lisätietoja Vierumäen liikunta- ja muista palveluista(avautuu uuteen ikkunaan)

Teksti: Asta Ruuskanen

Kuvat: Mika Grön, Asta Ruuskanen

  • Kun pääsisi vielä kerran joulukirkkoon

    Sosiaalisihteeri Anni Grundström Suomen sotaveteraaniliitosta haluaa herättää suomalaiset huomaamaan, että veteraanit tarvitsevat edelleen runsaasti apua ja tukea. Veteraanien keski-ikä on yli 90 vuotta. Heidän tulotasonsa on hyvin alhainen ja he tarvitsevat monenlaista apua ja tukea arjessa. Myös veteraanien puolisot ja lesket tarvitsevat apua. Hän korostaa, että auttamista ei voi enää siirtää.

  • Mika Tiitinen SAK:n aluetoimikunnan puheenjohtajaksi

    Aliupseeriliiton varapuheenjohtaja Mika Tiitinen on valittu SAK:n Keski-Suomen aluetoimikunnan puheenjohtajaksi kaksivuotiskaudeksi. Jani Laitinen Keski-Suomen aliupseerit ry:stä jatkaa aluetoimikunnan jäsenenä.

  • Tavoitteena aktiiviset jäsenet

    Edustajakokous hyväksyi Aliupseeriliiton toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2017. Toimintavuoden painopisteet ovat liiton sisäisessä yhdistys- ja järjestötoiminnassa, jäsenistön jaksamisessa ja yhteiskuntavaikuttamisessa.