Siirry sisältöön

Lomaile Alpolassa ja Vierumäellä

Aliupseeriliiton vapaa-ajanviettopaikat Alpola ja Vierumäen Vöyri ovat varattavissa jäsenten käyttöön jäsensivuilla olevasta varauskalenterista. Kevätkaudella on vielä vapaita vuoroja käytettävissä.

Helsingin Pasilassa sijaitseva Apola on edullinen  ja joustava tapa viettää vapaa-aikaa pääkaupunkiseudulla. Alpola sopii hyvin tukikohdaksi urheilukilpailu- tai konserttimatkalla tai vaikka muutaman päivän perhelomalla.

Alpolassa on kolme makuuhuonetta ja tilavaan olohuoneeseen ja keittiön pöydän äärelle mahtuu suurempikin joukko yhdellä kertaa.

Alpola on varattavissa vuorokaudeksi kerrallaan. Pisin mahdollinen varausaika on seitsemän vuorokautta.  Asunnosta voi varata yksittäisen huoneen tai vaikka koko asunnon omaan ja perheen käyttöön. Kevätkaudella on vielä useita viikonloppuja vapaana. Myös kesäkaudelle on mahdollista tehdä varauksia.

Vierumäen monipuolisten liikuntapaikkojen äärellä oleva Vöyri-mökki on varattavissa viikoksi tai kolmeksi/neljäksi vuorokaudeksi kerrallaan. Alueella on mahdollisuus harrastaa lukuisia eri liikuntalajeja yksin tai ryhmässä. Vierumäellä on myös monipuoliset ravintolapalvelut.

Vierumäellä on vielä joitakin viikkoja vapaana kevätkaudella. Myös kesäkauden vuorot ovat jo varattavissa.

>> Lisätietoja Vierumäen liikunta- ja muista palveluista(avautuu uuteen ikkunaan)

Teksti: Asta Ruuskanen

Kuvat: Mika Grön, Asta Ruuskanen

  • Toimisto siirtyi etätyöhön

    Aliupseeriliiton toimisto siirtyi etätyöaikaan maaliskuussa. Toimiston viisi työntekijää ovat siitä lähtien työskennelleet ensisijaisesti kotitoimistoistaan käsin.

  • Jäsenetuna mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa

    Oma luottamusmies on Aliupseeriliiton tärkein ja näkyvin vaikuttaja hallintoyksikössä. Jäsenetuna saatavien luottamusmiespalveluiden kautta on mahdollista selvittää ja edistää monia työn tekemiseen tai palvelussuhteen ehtoihin liittyvää kysymystä.