Siirry sisältöön

Vakuutusetuihin parannuksia

Aliupseeriliitto on ottanut Turvasta jäsenilleen matkustajavakuutuksen. Se jatkuu myös vuodenvaihteen jälkeen mutta uudistunein ehdoin. Vuodenvaihteen jälkeen matkustajavakuutukseen kuuluvat myös lapsenlapset

Vuoden 2018 ensimmäisestä päivästä lähtien 100x50mm_TurvaLogo_CMYK_300dpivakuutettuja ovat myös Aliupseeriliiton jäsenen mukana matkalla olevat alle 20-vuotiaat jäsenen omat lapsenlapset ja puolison lapset. Myös mukana matkustavat alle 20-vuotiaat omat lapset ja samassa taloudessa asuvat lapset kuuluvat vakuutukseen vuodenvaihteen jälkeenkin.

Ensi vuoden alusta matkustajavakuutukseen sisältyy myös turvaa kriisitilanteiden varalle. Jos matkakohde joutuu terrori-iskun kohteeksi tai luonnonkatastrofin koettelemaksi ja vakuutettu haluaa palata matkaltaan ennenaikaisesti kotiin, Turva korvaa paluumatkan kustannukset.

Turva ei kuitenkaan tällaisessa tilanteessa korvaa vakuutusehdoissa mainittuja muita matkan keskeytymisen kustannuksia, kuten ennakkoon maksettuja palveluita tai korvausta menetetyistä matkapäivistä.

Huomioithan, että ehtomuutokset astuvat voimaan 1.1.2018. Jos olet matkalla vuodenvaihteessa ja sinulle sattuu vahinko vuoden 2017 puolella, voit hakea korvauksia vuoden 2017 ehtojen mukaisesti.

Hae korvausta verkossa

Jos sinulle sattuu matkalla vahinko, voit hakea korvausta kätevästi verkossa sähköisestä korvauspalvelusta. Sen löydät osoitteesta turva.fi/aliupseeriliitto. Tarvitset korvauksen hakemiseen ainoastaan liittosi jäsennumeron ja verkkopankkitunnukset.

Jos sairastut matkalla ja tarvitset sairaanhoitoa, ota yhteys SOS Internationaliin, joka on pohjoismaisten vakuutusyhtiöiden omistama hälytyskeskus. SOSista saa neuvontaa myös muissa kuin hätätilanteissa, ja sieltä voidaan neuvoa esimerkiksi lähimmän, luotettavan lääkäriaseman sijainti.

Keskuksessa on ympärivuorokautinen päivystys suomen kielellä ja tunnetaan myös Aliupseeriliiton jäsenvakuutus.

Turva mukana matkallasi

Turva on lanseerannut marraskuussa 2017 uuden mobiilisovelluksen, TaskuTurvan, joka tulee ladattavaksi sekä iOS- että Android-puhelimiin. Aliupseeriliiton jäsenet näkevät sovelluksen kautta niin omat henkilökohtaiset vakuutuksensa kuin vakuutukset, jotka liitto on ottanut jäsenilleen.

Reissujasi turvaava matkavakuutuskortti löytyy TaskuTurvasta ja kulkee aina mukanasi. Myös liiton jäsenkortti toimii matkavakuutuskorttinasi.

TaskuTurvassa on ainutlaatuisia etuja sekä Turvan lapsivakuutuksen, Junioriturva Plussan, hankkineille että Turvan autoileville asiakkaille. TaskuTurvan avulla junnun lääkärikäynnit hoituvat rahaa käyttämättä, jolloin korvauksia ei tarvitse hakea erikseen. Kun kaskossasi on lasivakuutus, särö auton lasissa ei tee lovea lompakkoon, sillä TaskuTurvan avulla lasin korjaus onnistuu rahaa käyttämättä ja vaihtokin vain omavastuun hinnalla.

Liiton vakuutuksista ja muista jäsenten eduista Turvassa voi lukea osoitteessa turva.fi/aliupseeriliitto.


  • Edustajakokous päätti strategiasta

    Edustajakokous linjasi Aliupseeriliiton toiminnan suuntaviivoja tulevalle strategiakaudelle. Vuoden 2023 loppuun ulottuvan strategiakauden toiminnan periaatteina ovat edunvalvonnan tinkimättömyys, järjestötoiminnan tehokkuus, paikallisyhdistysten aktiivisuus, osaavan jäsenen periaate, yhteisöllisyys ja toiminnan läpinäkyvyys, jatkuva kehittyminen sekä resurssien tehokas ja tarkoituksenmukainen käyttö.

  • Monipuolista liikuntaa varuskunnissa

    Suomen Sotilasurheiluliitto ry on valtakunnallinen liikuntajärjestö, joka tuottaa yhdessä varuskunnissa toimivien jäsenseurojensa kanssa vapaa-ajan liikuntapalveluja puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen varusmiehille, henkilökunnalle, henkilökunnan perheille sekä evp-henkilöstölle.

  • Aliupseeriliiton edustajakokous 2020

    Aliupseeriliiton edustajakokous pidetään Helsingissä 4.11.2020. Kokous järjestetään koronapandemian takia erityisjärjestelyin, jotta osallistujien on mahdollisimman turvallista osallistua päätöksentekoon.