Siirry sisältöön

Varapuheenjohtajiksi Miromäki ja Tiitinen

Aliupseeriliiton hallitus valitsi varapuheenjohtajiksi Tuomas Miromäen ja Mika Tiitisen. Miromäki on ollut liiton hallituksessa vuodesta 2011. Miromäki on Kymenlaakson aliupseerit ry:n puheenjohtaja. Tiitinen on ollut liiton hallituksen jäsen vuodesta 2005 alkaen. Varapuheenjohtajana hän on toiminut vuodesta 2011 alkaen.

Mika Tiitinen:

Aliupseeriliitto_Varapuheenjohtaja_Mika Tiitinen_Kuva_AstaRuuskanen

Tulen toimimaan liiton ja yhdistysten välillä yhdyshenkilönä, joka valvoo sitä, että yhdistysten ja Aliupseeriliiton yhteistyö toimii saumattomasti.

Toimin jäsenyhdistysten tukena ja käyn joukko-osastovierailuilla tapaamassa joukko-osastojen johtoa sekä osallistun yhdistysten kokouksiin mahdollisuuksien mukaan.

Haluan olla edistämässä aliupseerien tehtäväkehitystä ja asemaa organisaatiossa.

 

Tuomas Miromäki:

TAliupseeriliitto_Varapuheenjohtaja_Tuomas Miromäki_Kuva_AstaRuuskanenulen toimimaan mahdollisimman näkyvästi yhdistyksissä ja siinä ohessa joukko-osastoissa. Pyrin tapaamaan käynneillä paikallisen yhdistyksen johtoa sekä myös muita jäseniä.

Tavoitteenani on käydä vuoden 2018 aikana kaikissa maavoimien yhdistyksissä ja joukko-osastoissa.

Tulen myös liikkumaan kentällä yhdessä Tiitisen ja Orasen kanssa myös muissa puolustushaaroissa, jotta ne eivät jää paitsiolle.

Pyrin edistämään ammattiryhmämme yhteenkuuluvuutta sekä yhteyksiä työnantajan suuntaan.

 

Aliupseeriliitto_Varapuheenjohtajat2_Kuva_Asta Ruuskanen

 


Teksti ja kuvat: Asta Ruuskanen

  • Tärkeä päänavaus maanpuolustustyöhön

    Uudenmaan aliupseerit ry:n vapaaehtoiset kertoivat Nuku rauhassa –tapahtumassa yleisölle aliupseerien arjesta ja aliupseeriston uudesta roolista puolustusvoimien kasvavana henkilöstöryhmänä.

  • Tiitinen jatkaa aluetoimikunnan puheenjohtajana

    Aliupseeriliiton varapuheenjohtaja Mika Tiitinen on valittu jatkamaan SAK:n Keski-Suomen aluetoimikunnan puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta. Tiitinen valittiin ensimmäisen kerran tehtävään marraskuussa 2016.

  • Niko Karttunen uusi mestaruutensa

    Aliupseeriliiton frisbeegolfmestaruuskilpailut järjestettiin Luolavuoren frisbeegolfpuistossa 6.5. Ylä-Savon Niko Karttunen voitti henkilökohtaisen sarjan. Joukkuekilpailun voitti Keski-Suomen Aliupseerit.