Siirry sisältöön

Varapuheenjohtajiksi Miromäki ja Tiitinen

Aliupseeriliiton hallitus valitsi varapuheenjohtajiksi Tuomas Miromäen ja Mika Tiitisen. Miromäki on ollut liiton hallituksessa vuodesta 2011. Miromäki on Kymenlaakson aliupseerit ry:n puheenjohtaja. Tiitinen on ollut liiton hallituksen jäsen vuodesta 2005 alkaen. Varapuheenjohtajana hän on toiminut vuodesta 2011 alkaen.

Mika Tiitinen:

Aliupseeriliitto_Varapuheenjohtaja_Mika Tiitinen_Kuva_AstaRuuskanen

Tulen toimimaan liiton ja yhdistysten välillä yhdyshenkilönä, joka valvoo sitä, että yhdistysten ja Aliupseeriliiton yhteistyö toimii saumattomasti.

Toimin jäsenyhdistysten tukena ja käyn joukko-osastovierailuilla tapaamassa joukko-osastojen johtoa sekä osallistun yhdistysten kokouksiin mahdollisuuksien mukaan.

Haluan olla edistämässä aliupseerien tehtäväkehitystä ja asemaa organisaatiossa.

 

Tuomas Miromäki:

TAliupseeriliitto_Varapuheenjohtaja_Tuomas Miromäki_Kuva_AstaRuuskanenulen toimimaan mahdollisimman näkyvästi yhdistyksissä ja siinä ohessa joukko-osastoissa. Pyrin tapaamaan käynneillä paikallisen yhdistyksen johtoa sekä myös muita jäseniä.

Tavoitteenani on käydä vuoden 2018 aikana kaikissa maavoimien yhdistyksissä ja joukko-osastoissa.

Tulen myös liikkumaan kentällä yhdessä Tiitisen ja Orasen kanssa myös muissa puolustushaaroissa, jotta ne eivät jää paitsiolle.

Pyrin edistämään ammattiryhmämme yhteenkuuluvuutta sekä yhteyksiä työnantajan suuntaan.

 

Aliupseeriliitto_Varapuheenjohtajat2_Kuva_Asta Ruuskanen

 


Teksti ja kuvat: Asta Ruuskanen

  • Lomaile Alpolassa ja Vierumäellä

    Aliupseeriliiton vapaa-ajanviettopaikat Alpola ja Vierumäen Vöyri ovat varattavissa jäsenten käyttöön jäsensivuilla olevasta varauskalenterista. Kevätkaudella on vielä vapaita vuoroja käytettävissä.

  • Hallituksen jäsenten vaali

    Aliupseeriliiton jäsenyhdistykset valitsevat marraskuussa kuusi uutta jäsentä liiton hallitukseen. Puolet hallituksen 12 jäsenestä on erovuorossa kahden vuoden välein. Hallituksen jäsenen kausi kestää neljä vuotta.

  • Puheenjohtajapäivät

    Aliupseeriliiton jäsenyhdistysten puheenjohtajilla on tärkeä rooli Aliupseeriliiton toiminnan kehittämisessä. Syyskuussa pidetyillä puheenjohtajapäivillä yhdistysten puheenjohtaja pääsivät keskustelemaan jäsenten edunvalvonnasta sekä kehittämään oman yhdistyksensä ja koko Aliupseeriliiton toimintaa.