Siirry sisältöön

Varapuheenjohtajiksi Miromäki ja Tiitinen

Aliupseeriliiton hallitus valitsi varapuheenjohtajiksi Tuomas Miromäen ja Mika Tiitisen. Miromäki on ollut liiton hallituksessa vuodesta 2011. Miromäki on Kymenlaakson aliupseerit ry:n puheenjohtaja. Tiitinen on ollut liiton hallituksen jäsen vuodesta 2005 alkaen. Varapuheenjohtajana hän on toiminut vuodesta 2011 alkaen.

Mika Tiitinen:

Aliupseeriliitto_Varapuheenjohtaja_Mika Tiitinen_Kuva_AstaRuuskanen

Tulen toimimaan liiton ja yhdistysten välillä yhdyshenkilönä, joka valvoo sitä, että yhdistysten ja Aliupseeriliiton yhteistyö toimii saumattomasti.

Toimin jäsenyhdistysten tukena ja käyn joukko-osastovierailuilla tapaamassa joukko-osastojen johtoa sekä osallistun yhdistysten kokouksiin mahdollisuuksien mukaan.

Haluan olla edistämässä aliupseerien tehtäväkehitystä ja asemaa organisaatiossa.

 

Tuomas Miromäki:

TAliupseeriliitto_Varapuheenjohtaja_Tuomas Miromäki_Kuva_AstaRuuskanenulen toimimaan mahdollisimman näkyvästi yhdistyksissä ja siinä ohessa joukko-osastoissa. Pyrin tapaamaan käynneillä paikallisen yhdistyksen johtoa sekä myös muita jäseniä.

Tavoitteenani on käydä vuoden 2018 aikana kaikissa maavoimien yhdistyksissä ja joukko-osastoissa.

Tulen myös liikkumaan kentällä yhdessä Tiitisen ja Orasen kanssa myös muissa puolustushaaroissa, jotta ne eivät jää paitsiolle.

Pyrin edistämään ammattiryhmämme yhteenkuuluvuutta sekä yhteyksiä työnantajan suuntaan.

 

Aliupseeriliitto_Varapuheenjohtajat2_Kuva_Asta Ruuskanen

 


Teksti ja kuvat: Asta Ruuskanen

  • Parempia bonuksia

    Uusi liikennevakuutuslaki tulee voimaan vuoden 2017 ensimmäisenä päivänä. Lain perusperiaatteet pysyvät samana. Uusi laki mahdollistaa liikennevakuutuksen kehittämisen oikeudenmukaisemmalla tavalla. Asiakkaan vakuutus- ja vahinkohistoria voidaan nyt huomioida hinnoittelussa aikaisempaa joustavammin

  • Lapin Aliupseerit 50 vuotta

    Lapin Aliupseerit, alkujaan Rovaniemen värvättyjen kerho, on ajanut värvättyjen ja ammattialiupseerien asioita pohjoisella maanpuolustusalueella kunniakkaasti. Arkistoja selatessa voi havaita, kuinka yhdistyksen toiminta on kehittynyt vuosien saatossa vastaamaan omien jäsentensä tarpeisiin. Yhdistyksen tavoitteena, koko sen olemassa olon ajan, on ollut jäsenen palveleminen.