Siirry sisältöön

Tervareitti ylivoimainen haulikkokisassa

Aliupseeriliiton jäsenet kisailivat haulikkomestaruudesta Kajaanissa heinäkuun lopussa. Joukkuekilpailuissa parhaiten menestyivät Tervareitin ja Haminan aliupseerit.

Ammattisotilas_Haulikkomestaruus2_KuvaVilleHeikkiläKilpailu järjestettiin Sotilasurheiluliiton haulikkokilpailujen yhteydessä. Kilpailujärjestelyistä vastasi Tervareitin aliupseerit.

Henkilökohtaisen kilpailun voiton vei Kymenlaakson Paavo Kangaskolkka parhaalla trapin ja skeetin yhteistuloksella. Toiseksi ampui Tervareitin Miikkael Kärkkäinen ja kolmanneksi Tervareitin Ahti Kärkkäinen.

Ammattisotilas_Haulikkomestaruus3_KuvaVilleHeikkiläTervareitin aliupseerit järjesti kilpailujen yhteydessä aliupseerien kesäriennot. Puheenjohtaja Ville Heikkilän mukaan jäsentapahtumaan kutsuttiin yhdistyksen jäsenten lisäksi kaikki haulikkokilpailuihin osallistuneet aliupseerit. Heikkilä kertoo, että yhdistys järjesti ulkopaikkakuntalaisille majoituksen.

Tapahtumassa saunottiin syötiin ja tietenkin juotiin mutta hillitysti. Tarkoituksena oli että samalla nähdään ja tutustutaan muihin aliupseereihin jotka olivat tulleet kisoihin. 

(Kuvat: Ville Heikkilä)

Ammattisotilas_Haulikkomestaruus5_KuvaVilleHeikkilä

Ammattisotilas_Haulikkomestaruus4_KuvaVilleHeikkilä


  • Kainuulaiset talkooapuna Invalassa

    Tervareitin Aliupseerien puheenjohtaja kokosi syksyllä jäsenensä auttamaan Kajaanin seudun invalidiyhdistystä Kesäkoti Invalan rakennusten ja piha-alueen huoltotöissä.

  • Vakuutus on turvanasi matkalla

    Vain hölmöläinen matkustaa ilman vakuutusta, linjaa Suomen ulkoministeriö verkkosivuillaan. Sairastuminen lomamatkalla voi tulla kalliiksi ilman vakuutusta, sillä Suomen valtio ei maksa ulkomailla pulaan joutuneiden kansalaisten hoitokuluja eikä kuljetusta kotiin. Niitä tilanteita varten on matkavakuutus.

  • Huikea matka aliupseerien edunvalvojana

    Jyrki Surkka toimi aliupseereiden päätoimisena edunvalvojana yli kahdeksan vuotta. Hän luovuttaa seuraajalleen hyvin toimivan edunvalvontaorganisaation, jolla on valmius vastata tulevaisuuden haasteisiin.