Siirry sisältöön

Tervareitti ylivoimainen haulikkokisassa

Aliupseeriliiton jäsenet kisailivat haulikkomestaruudesta Kajaanissa heinäkuun lopussa. Joukkuekilpailuissa parhaiten menestyivät Tervareitin ja Haminan aliupseerit.

Ammattisotilas_Haulikkomestaruus2_KuvaVilleHeikkiläKilpailu järjestettiin Sotilasurheiluliiton haulikkokilpailujen yhteydessä. Kilpailujärjestelyistä vastasi Tervareitin aliupseerit.

Henkilökohtaisen kilpailun voiton vei Kymenlaakson Paavo Kangaskolkka parhaalla trapin ja skeetin yhteistuloksella. Toiseksi ampui Tervareitin Miikkael Kärkkäinen ja kolmanneksi Tervareitin Ahti Kärkkäinen.

Ammattisotilas_Haulikkomestaruus3_KuvaVilleHeikkiläTervareitin aliupseerit järjesti kilpailujen yhteydessä aliupseerien kesäriennot. Puheenjohtaja Ville Heikkilän mukaan jäsentapahtumaan kutsuttiin yhdistyksen jäsenten lisäksi kaikki haulikkokilpailuihin osallistuneet aliupseerit. Heikkilä kertoo, että yhdistys järjesti ulkopaikkakuntalaisille majoituksen.

Tapahtumassa saunottiin syötiin ja tietenkin juotiin mutta hillitysti. Tarkoituksena oli että samalla nähdään ja tutustutaan muihin aliupseereihin jotka olivat tulleet kisoihin. 

(Kuvat: Ville Heikkilä)

Ammattisotilas_Haulikkomestaruus5_KuvaVilleHeikkilä

Ammattisotilas_Haulikkomestaruus4_KuvaVilleHeikkilä


  • Uutta virtaa hallitustyöskentelyyn

    Satakunnan Aliupseerien hallitus vieraili syyskuussa Suomen Nato-edustustossa Brysselissä. Vierailusta jäi käteen runsaasti ideoita yhdistystoiminnan kehittämiseen.

  • Hallituksen jäsenten valinta

    Aliupseeriliiton edustajakokous valitsee marraskuussa uusia jäseniä hallitukseen. Jäsenyhdistykset voivat tehdä esityksiä hallituksen jäsenistä.

  • Vuoden 2022 mestaruuskilpailut

    Aliupseeriliitto järjestää vuonna mestaruuskilpailuja, joihin kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Ilma-ase-, frisbeegolf- ja golfmestaruuskilpailujen ajankohdat on julkaistu.