Siirry sisältöön

Joulupaketti tuntemattomalle rauhanturvaajalle

Suomen Rauhanturvaajaliitto ja Sotilaskotiliitto ovat koonneet joulupaketin jokaiselle suomalaiselle rauhanturvaajalle. Operaatio ”Tuntematon rauhanturvaaja” sisältää joululahjan ja joulun henkeä liki 500 rauhanturvaajalle ympäri maailman Afrikasta Afganistaniin.

Suomen Rauhanturvaajaliiton puheenjohtaja Ammattisotilas_JoulupakettejaMauri Koskela kertoo, että liitto haluaa muistaa Suomen virallisen ulko- ja turvallisuuspolitiikan toimeenpanijoita, rauhanturvaajia, joulun juhlan hetkellä.

– Joulu kriisinhallintaoperaatiossa on ikimuistoinen. Samalla siihen voi sisältyä haikeutta ja kaipuuta kotiväkeä ja ystäviä kohtaan. Haluamme paketilla ilmasta kunnioitustamme rauhanturvaajien työtä ja uhrautumista kohtaan.

Koskela kiittää kaikkia joulupakettiin tuotteitansa lahjoittaneita sekä erityisesti Sotilaskotiliittoa hankkeen toteuttamisesta. Joulupukin virkaa ovat toimittaneet kirjailija Juha Vuorinen, Wihuri Oy Aarnio/Metro, Orkla Suomi, FinnCandy, Leader sekä Säkylän Sotilaskotiyhdistys ja Sotilaskotiliitto.

– Toivottavasti paketti tuo jokaiselle rauhanturvaajalle ripauksen joulurauhan vaalimisen arvoista henkeä.


  • Aliupseeriliiton työvaliokunta

    Aliupseeriliiton hallituksen tehtävänä on johtaa, kehittää ja edustaa liittoa. Hallitus asettaa keskuudestaan juoksevien ja hallituksen käsiteltäväksi tulevien asioiden valmistelua varten työvaliokunnan.

  • Rissasesta Kunnon kohentaja

    Mikkelin Aliupseerit ry valitsi vuoden 2017 Kunnon kohentajaksi pääluottamusmies Riku Rissasen. Vuosi sitten käynnistetyn kuntoilumittelön tavoitteena on herättää liikunnan iloa jäsenissä ja kannustaa monipuoliseen liikkumiseen.

  • Vapaaehtoisesti veteraanien tukena

    Reservin majuri Antti Roiko-Jokela (68) on tehnyt vapaaehtoistyötä lähes koko aikuisikänsä. Keski-Pohjanmaan veteraanikeräyksen piiripäällikkönä 12 vuotta toiminut mies on veteraani myös reserviläis- ja kiltatyössä.