Siirry sisältöön

Joulupaketti tuntemattomalle rauhanturvaajalle

Suomen Rauhanturvaajaliitto ja Sotilaskotiliitto ovat koonneet joulupaketin jokaiselle suomalaiselle rauhanturvaajalle. Operaatio ”Tuntematon rauhanturvaaja” sisältää joululahjan ja joulun henkeä liki 500 rauhanturvaajalle ympäri maailman Afrikasta Afganistaniin.

Suomen Rauhanturvaajaliiton puheenjohtaja Ammattisotilas_JoulupakettejaMauri Koskela kertoo, että liitto haluaa muistaa Suomen virallisen ulko- ja turvallisuuspolitiikan toimeenpanijoita, rauhanturvaajia, joulun juhlan hetkellä.

– Joulu kriisinhallintaoperaatiossa on ikimuistoinen. Samalla siihen voi sisältyä haikeutta ja kaipuuta kotiväkeä ja ystäviä kohtaan. Haluamme paketilla ilmasta kunnioitustamme rauhanturvaajien työtä ja uhrautumista kohtaan.

Koskela kiittää kaikkia joulupakettiin tuotteitansa lahjoittaneita sekä erityisesti Sotilaskotiliittoa hankkeen toteuttamisesta. Joulupukin virkaa ovat toimittaneet kirjailija Juha Vuorinen, Wihuri Oy Aarnio/Metro, Orkla Suomi, FinnCandy, Leader sekä Säkylän Sotilaskotiyhdistys ja Sotilaskotiliitto.

– Toivottavasti paketti tuo jokaiselle rauhanturvaajalle ripauksen joulurauhan vaalimisen arvoista henkeä.


  • Jäsenetuna mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa

    Oma luottamusmies on Aliupseeriliiton tärkein ja näkyvin vaikuttaja hallintoyksikössä. Jäsenetuna saatavien luottamusmiespalveluiden kautta on mahdollista selvittää ja edistää monia työn tekemiseen tai palvelussuhteen ehtoihin liittyvää kysymystä.

  • Päätöksiä etäyhteydellä

    Yhdistykset käyttivät syksyn edustajakokouksessa äänivaltaansa ensimmäistä kertaa etäyhteydellä. Kokousedustajien antaman palautteen mukaan he saivat ennen kokousta riittävät ohjeet kokoukseen valmistautumisesta ja kokoustekniikan käytöstä. Myös osallistuminen kokouksen aikana sujui hyvin.