Siirry sisältöön

Joulupaketti tuntemattomalle rauhanturvaajalle

Suomen Rauhanturvaajaliitto ja Sotilaskotiliitto ovat koonneet joulupaketin jokaiselle suomalaiselle rauhanturvaajalle. Operaatio ”Tuntematon rauhanturvaaja” sisältää joululahjan ja joulun henkeä liki 500 rauhanturvaajalle ympäri maailman Afrikasta Afganistaniin.

Suomen Rauhanturvaajaliiton puheenjohtaja Ammattisotilas_JoulupakettejaMauri Koskela kertoo, että liitto haluaa muistaa Suomen virallisen ulko- ja turvallisuuspolitiikan toimeenpanijoita, rauhanturvaajia, joulun juhlan hetkellä.

– Joulu kriisinhallintaoperaatiossa on ikimuistoinen. Samalla siihen voi sisältyä haikeutta ja kaipuuta kotiväkeä ja ystäviä kohtaan. Haluamme paketilla ilmasta kunnioitustamme rauhanturvaajien työtä ja uhrautumista kohtaan.

Koskela kiittää kaikkia joulupakettiin tuotteitansa lahjoittaneita sekä erityisesti Sotilaskotiliittoa hankkeen toteuttamisesta. Joulupukin virkaa ovat toimittaneet kirjailija Juha Vuorinen, Wihuri Oy Aarnio/Metro, Orkla Suomi, FinnCandy, Leader sekä Säkylän Sotilaskotiyhdistys ja Sotilaskotiliitto.

– Toivottavasti paketti tuo jokaiselle rauhanturvaajalle ripauksen joulurauhan vaalimisen arvoista henkeä.


  • Aliupseerikalenteri jakoon marraskuussa

    Aliupseerikalenterin postitus käynnistyy marraskuun alussa. Liiton työssä käyvät jäsenet saavat kalenterin mukana myös päivitetyn Osaava jäsen -oppaan.

  • Lomaile Alpolassa ja Vierumäellä

    Aliupseeriliiton vapaa-ajanviettopaikat Alpola ja Vierumäen Vöyri ovat varattavissa jäsenten käyttöön jäsensivuilla olevasta varauskalenterista. Kevätkaudella on vielä vapaita vuoroja käytettävissä.

  • Puheenjohtajien neuvottelupäivät

    Aliupseeriliiton jäsenyhdistysten puheenjohtajat kokoontuvat vuosittain puheenjohtajien neuvottelupäiville. Kaksipäiväisen koulutuksen aikana puheenjohtajat pääsevät perehtymään ajankohtaisiin työmarkkina- ja edunvalvontakysymyksiin sekä kehittämään Aliupseeriliiton ja oman yhdistyksensä toimintaa.