Siirry sisältöön

Kirkkaimmat mitalit Kainuuseen

Tervareitin Aliupseerit vei mestaruuden sekä joukkuekilpailuissa että henkilökohtaisissa sarjoissa Aliupseeriliiton haulikkomestaruuskilpailuissa. Aliupseeriliiton haulikkomestaruuskilpailu järjestettiin Kajaanissa 23.-25.7. Samanaikaisesti ammuttiin myös Sotilasurheiluliiton ja Kainuun prikaatin haulikkolajien mestaruuksista.

Aliupseeriliiton mestaruuskilpailulajeina oli kansallinen trap ja kansallinen skeet.  Henkilökohtaisessa kilpailussa skeetin voittoon ampui Miikkael Kärkkäinen (Tervareitti) selvällä erolla toiseksi tulleeseen Haminan Saku Pesuun. Kolmanneksi ampui Henri Räty (Tervareitti). 

Trapissa voiton vei Ahti Kärkkäinen (Tervareitti). Toiseksi ampui Tuomas Miromäki (Kymenlaakso) ja kolmanneksi Miikkael Kärkkäinen (Tervareitti). 

Tervareitin Aliupseerit vastasi kilpailuiden toteuttamisesta yhteistyössä Kajaanin Ampujat ry:n kanssa. Tervareitin Aliupseerit ry:n puheenjohtaja Ville Heikkilä kertoo, että kisat sujuivat aurinkoisissa ja erittäin leppoisissa tunnelmissa urheilijoiden kannustaessa toisiaan.

Kisapäivien jälkeen ampuvat saivat vilvoitella Kesäkoti Invalan majoitustiloissa ja huuhdella päivän pölyt uimalla Karankajärvessä.

Kuvat: Puolustusvoimat

Skeetin parhaat olivat Miikkael Kärkkäinen (kesk.), Saku Pesu ja Henri Räty.

Trapin parhaat olivat Ahti Kärkkäinen (kesk.), Tuomas Miromäki ja Miikkael Kärkkäinen.

   


  • Luottamusmiesten vaali

    Nykyisten luottamusmiesten kausi päättyy 29.2.2020. Yhdistykset vastaavat uusien luottamusmiesten valinnasta omissa vastuujoukko-osastoissaan. Vaali toteutetaan siten, että mahdollinen äänestysaika on yhdistyksen valitsemana ajankohtana 1.12.2019 – 15.1.2020.

  • Uusia toimintamalleja vuosikokouksiin

    Hallituksen etäkokoukset ovat jo rutiinia yhdistyksissä. Useimmille vuosikokouksen toteuttaminen etänä on tähän asti ollut uutta. Pandemian takia etäkokoukset ovat mahdollisia, vaikka yhdistyksen sääntöjen mukaan se ei olisikaan mahdollista.

  • Turvallisuuskasvatusta koululaisille

    Kanta-Hämeen aliupseerien iskuryhmä kävi Nihattulan ala-asteen koululla kertomassa koululaisille turvallisesta liikkumisesta varuskunta-alueen läheisyydessä. Yhdistys lahjoitti tilaisuuteen osallistuneille koululaisille heijastimia syksyisillä kouluteillä käytettäväksi.