Siirry sisältöön

Kirkkaimmat mitalit Kainuuseen

Tervareitin Aliupseerit vei mestaruuden sekä joukkuekilpailuissa että henkilökohtaisissa sarjoissa Aliupseeriliiton haulikkomestaruuskilpailuissa. Aliupseeriliiton haulikkomestaruuskilpailu järjestettiin Kajaanissa 23.-25.7. Samanaikaisesti ammuttiin myös Sotilasurheiluliiton ja Kainuun prikaatin haulikkolajien mestaruuksista.

Aliupseeriliiton mestaruuskilpailulajeina oli kansallinen trap ja kansallinen skeet.  Henkilökohtaisessa kilpailussa skeetin voittoon ampui Miikkael Kärkkäinen (Tervareitti) selvällä erolla toiseksi tulleeseen Haminan Saku Pesuun. Kolmanneksi ampui Henri Räty (Tervareitti). 

Trapissa voiton vei Ahti Kärkkäinen (Tervareitti). Toiseksi ampui Tuomas Miromäki (Kymenlaakso) ja kolmanneksi Miikkael Kärkkäinen (Tervareitti). 

Tervareitin Aliupseerit vastasi kilpailuiden toteuttamisesta yhteistyössä Kajaanin Ampujat ry:n kanssa. Tervareitin Aliupseerit ry:n puheenjohtaja Ville Heikkilä kertoo, että kisat sujuivat aurinkoisissa ja erittäin leppoisissa tunnelmissa urheilijoiden kannustaessa toisiaan.

Kisapäivien jälkeen ampuvat saivat vilvoitella Kesäkoti Invalan majoitustiloissa ja huuhdella päivän pölyt uimalla Karankajärvessä.

Kuvat: Puolustusvoimat

Skeetin parhaat olivat Miikkael Kärkkäinen (kesk.), Saku Pesu ja Henri Räty.

Trapin parhaat olivat Ahti Kärkkäinen (kesk.), Tuomas Miromäki ja Miikkael Kärkkäinen.

   


  • Vakuutus on turvanasi matkalla

    Vain hölmöläinen matkustaa ilman vakuutusta, linjaa Suomen ulkoministeriö verkkosivuillaan. Sairastuminen lomamatkalla voi tulla kalliiksi ilman vakuutusta, sillä Suomen valtio ei maksa ulkomailla pulaan joutuneiden kansalaisten hoitokuluja eikä kuljetusta kotiin. Niitä tilanteita varten on matkavakuutus.

  • Liikkumaan sotilasporukalla

    Suomen Sotilasurheiluliitto on valtakunnallinen liikuntajärjestö, joka tuottaa yhdessä varuskunnissa toimivien jäsenseurojensa kanssa vapaa-ajan liikuntapalveluja puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen varusmiehille, henkilökunnalle, henkilökunnan perheille sekä evp-henkilöstölle.

  • Lomaile Alpolassa ja Vierumäellä

    Aliupseeriliiton vapaa-ajanviettopaikat Alpola ja Vierumäen Vöyri ovat varattavissa jäsenten käyttöön jäsensivuilla olevasta varauskalenterista. Kevätkaudella on vielä vapaita vuoroja käytettävissä.