Siirry sisältöön

Kirkkaimmat mitalit Kainuuseen

Tervareitin Aliupseerit vei mestaruuden sekä joukkuekilpailuissa että henkilökohtaisissa sarjoissa Aliupseeriliiton haulikkomestaruuskilpailuissa. Aliupseeriliiton haulikkomestaruuskilpailu järjestettiin Kajaanissa 23.-25.7. Samanaikaisesti ammuttiin myös Sotilasurheiluliiton ja Kainuun prikaatin haulikkolajien mestaruuksista.

Aliupseeriliiton mestaruuskilpailulajeina oli kansallinen trap ja kansallinen skeet.  Henkilökohtaisessa kilpailussa skeetin voittoon ampui Miikkael Kärkkäinen (Tervareitti) selvällä erolla toiseksi tulleeseen Haminan Saku Pesuun. Kolmanneksi ampui Henri Räty (Tervareitti). 

Trapissa voiton vei Ahti Kärkkäinen (Tervareitti). Toiseksi ampui Tuomas Miromäki (Kymenlaakso) ja kolmanneksi Miikkael Kärkkäinen (Tervareitti). 

Tervareitin Aliupseerit vastasi kilpailuiden toteuttamisesta yhteistyössä Kajaanin Ampujat ry:n kanssa. Tervareitin Aliupseerit ry:n puheenjohtaja Ville Heikkilä kertoo, että kisat sujuivat aurinkoisissa ja erittäin leppoisissa tunnelmissa urheilijoiden kannustaessa toisiaan.

Kisapäivien jälkeen ampuvat saivat vilvoitella Kesäkoti Invalan majoitustiloissa ja huuhdella päivän pölyt uimalla Karankajärvessä.

Kuvat: Puolustusvoimat

Skeetin parhaat olivat Miikkael Kärkkäinen (kesk.), Saku Pesu ja Henri Räty.

Trapin parhaat olivat Ahti Kärkkäinen (kesk.), Tuomas Miromäki ja Miikkael Kärkkäinen.

   


  • Jäsenet haluavat ammattimaista edunvalvontaa

    Aliupseeriliitto toteutti syys-lokakuussa jäsentutkimuksen. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää erityisesti Puolustusvoimien palveluksessa olevien jäsenten näkemyksiä edunvalvonnan tavoitteista ja niiden toteuttamisesta sekä käytännön edunvalvontatyöstä.

  • Aliupseeriliiton jäsentutkimus lokakuussa

    Aliupseeriliitto selvittää lokakuussa Puolustusvoimien palveluksessa olevien jäsenten näkemyksiä liiton edunvalvonnasta ja jäsenpalveluista. Tutkimuksen toteuttaa Taloustutkimus.

  • Sotilasurheiluliitto liikuttaa

    Suomen Sotilasurheiluliitto (SOTUL) on valtakunnallinen liikuntajärjestö, joka tuottaa varuskunnissa toimivien jäsenseurojensa kanssa vapaa-ajan liikuntapalveluita.