Siirry sisältöön

Tiitinen jatkaa aluetoimikunnan puheenjohtajana

Aliupseeriliiton varapuheenjohtaja Mika Tiitinen on valittu jatkamaan SAK:n Keski-Suomen aluetoimikunnan puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta. Tiitinen valittiin ensimmäisen kerran tehtävään marraskuussa 2016.

Keski-Suomen Aliupseerit ry:n hallituksen jäsen Ammattisotilas_MikaTiitinen2_Kuva_AstaRuuskanenJani Laitinen valittiin samassa kokouksessa SAK:n aluetoimikunnan jäseneksi. Tämä on myös Laitiselle toinen kausi.

Aluetoimikunta ohjaa SAK:laisen ammattiyhdistysliikkeen alueellista yhteistoimintaa. Aluetoimikuntaan kuuluvat alueen paikallisjärjestöjen puheenjohtajat tai varapuheenjohtajat, aluekokouksen päättämä määrä muita paikallisjärjestöjen edustajia sekä aluetoimikunnan kutsumat asiantuntijat.

Aluetoimikunnan tehtävänä on edistää SAK:laisia näkemyksiä maakunnallisessa edunvalvonnassa, yhdessä ammattiliittojen aluetoimistojen kanssa.  • Ansioituneita jäseniä palkittiin

    Aliupseeriliitto palkitsi edustajakokouksen päivällisellä ansioituneita jäseniä hopeisilla ja kultaisilla ansiomitaleilla. Tilaisuudessa luovutettiin myös yksi aliupseeriliiton pienoislippu ja julkistettiin vuoden 2021 aliupseeri.

  • Tapaturmavakuutuksella turvaa vapaa-ajalle

    Ammattisotilaita suojaa työaikana lakisääteinen tapaturmavakuutus, mutta entä vapaa-ajalla? Jos olet Aliupseeriliitto ry:n jäsen, sinulla on Turvassa jäsenvakuutus myös vapaa-ajan tapaturmien varalle. Vapaa-aikaansa voi turvata myös itse hankittavilla vakuutuksilla.

  • Vakuutus on turvanasi matkalla

    Ilman matkustajavakuutusta reissaaminen voi tulla todella kalliiksi. Jos ulkomaanmatkalla sairastuu tai joutuu tapaturmaan, kustannukset voivat olla järkytys suomalaiseen terveydenhoitojärjestelmään tottuneelle.