Siirry sisältöön

Tiitinen jatkaa aluetoimikunnan puheenjohtajana

Aliupseeriliiton varapuheenjohtaja Mika Tiitinen on valittu jatkamaan SAK:n Keski-Suomen aluetoimikunnan puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta. Tiitinen valittiin ensimmäisen kerran tehtävään marraskuussa 2016.

Keski-Suomen Aliupseerit ry:n hallituksen jäsen Ammattisotilas_MikaTiitinen2_Kuva_AstaRuuskanenJani Laitinen valittiin samassa kokouksessa SAK:n aluetoimikunnan jäseneksi. Tämä on myös Laitiselle toinen kausi.

Aluetoimikunta ohjaa SAK:laisen ammattiyhdistysliikkeen alueellista yhteistoimintaa. Aluetoimikuntaan kuuluvat alueen paikallisjärjestöjen puheenjohtajat tai varapuheenjohtajat, aluekokouksen päättämä määrä muita paikallisjärjestöjen edustajia sekä aluetoimikunnan kutsumat asiantuntijat.

Aluetoimikunnan tehtävänä on edistää SAK:laisia näkemyksiä maakunnallisessa edunvalvonnassa, yhdessä ammattiliittojen aluetoimistojen kanssa.  • Monipuolista liikuntaa varuskunnissa

    Suomen Sotilasurheiluliitto ry on valtakunnallinen liikuntajärjestö, joka tuottaa yhdessä varuskunnissa toimivien jäsenseurojensa kanssa vapaa-ajan liikuntapalveluja puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen varusmiehille, henkilökunnalle, henkilökunnan perheille sekä evp-henkilöstölle.

  • Urheilumestaruuskilpailujen kehittäminen

    Puolustusvoimat on peruuttanut vuoden 2022 sotilaiden SM-kilpailut. Koska Aliupseeriliiton hiihto, suunnistus- ja ampumamestaruuskilpailut järjestetään SM-kilpailujen yhteydessä, niitäkään ei tänä vuonna järjestetä.