Siirry sisältöön

Enemmän tehoja St1-jäseneduista

Aliupseeriliiton kortti on sinulle konkreettinen avain niin tankkausalennuksiin kuin HelmiSimpukan ravintola- ja kahvilapuolen etuihin. Mutta tiesitkö, että rekisteröimällä korttisi St1:n nettisivuilla, voisit saada siitä vielä enemmän hyötyjä irti?

Hyöty numero 1

Rekisteröimällä korttisi St1:n nettisivuilla,  saat käyttöösi lisäedut, jotka St1 tarjoaa normaalisti vain omille kanta-asiakkailleen. Nämä edut vaihtelevat kuukausittain, mutta tarjoavat aina rahanarvoisia, autoiluun laaja-alaisesti liittyviä etuja.

Erityisen suosittuja ovat olleet suoratoistopalvelujen edut, joita on hyvin todennäköisesti tulossa myös jatkossa. Tällä hetkellä suosittelemme eduista Vierumäen -15 %:n tarjousta, joka koskee Hotelli Fennadaa, Country Clubia ja uutta Sporttihotelli Pihkalaa. Etu on voimassa vuoden loppuun, myös lomasesonkina, eikä siinä ole poissuljettuja päiviä.

>> Tutustu etuihin(avautuu uuteen ikkunaan)

Hyöty numero 2

Rekisteröityneenä asiakkaana saat aina hyvissä ajoin tiedon erikoistarjouksista ja kampanjapäivistä. Esimerkiksi erikoisalennus tankkauksesta Bensantaina on arvostettu ja odotettu etu, joka tuntuu myös lompakossa ilahduttavalla tavalla. Autopesukampanjoista Supertorstai on jo klassikoksi muodostunut tapahtuma, joka saa verkkokauppamme saumat nitisemään liitoksissaan, sillä liikennettä on niin valtavasti. Ja onhan se selvää, kun saat kaksi tai kolme pesua yhden hinnalla. Tässä vain muutamia erikoispäiviä vinkiksi.

Hyöty numero 3

Lisäksi jokainen uusi korttinsa rekisteröivä  asiakas saa lahjaksi Perfect Tornado-autopesun (arvo 39 €), joka on Perfect-pesuperheen tehokkain pesu. Autosta tulee takuulla puhdas, kiiltävä ja kuiva. Pesuun oikeuttava koodi on voimassa 5 kuukautta.

>> Löydä lähin Perfect-asemasi
(avautuu uuteen ikkunaan)

Ohjeet oman korttisi rekisteröimiseen:

  1.  Siirry kirjautumissivulle osoitteeseen st1.fi/rekisteroidy
  2. Klikkaa ”luo asiakastili” -nappulaa (tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo asiakastili – tällöin voit ohittaa kohdat 3-6)
  3. Täytä avoimiin kenttiin henkilötietosi
  4. Valitse markkinointilupakentästä ainakin sähköposti, jos haluat saada autopesukoodin
  5. Vahvista tili saamallasi tunnistautumiskoodilla
  6.  Kirjaudu sivulle ja hyväksy ehdot
  7.  Klikkaa ”rekisteröi järjestösi/liittosi jäsenkortti”
  8. Syötä kortin tiedot (eli magneettiraidan alapuolella oleva numerosarja)

Valmista tuli!

>> Rekisteröi oma korttisi
(avautuu uuteen ikkunaan)

  • Golfkisan ilmoittautuminen käynnissä

    Aliupseeriliiton golfmestaruuskilpailut järjestetään ensimmäistä kertaa elokuussa. Muurame Golfissa järjestettävän kilpailun käytännön järjestelyistä vastaa Keski-Suomen Aliupseerit ry.

  • Surkka jatkaa Aliupseeriliiton puheenjohtajana

    Aliupseeriliiton edustajakokous valitsi Jyrki Surkan jatkamaan Aliupseeriliiton puheenjohtajana. Puheenjohtajakausi on neljävuotinen. Surkka on toiminut Aliupseeriliiton puheenjohtajana 1.3.2018 alkaen. Aliupseeriliiton hallitus valitsi kokouksessaan liiton varapuheenjohtajiksi Mika Tiitisen ja Tuomas Miromäen.

  • Aliupseeriliiton hallituksen vaali

    Aliupseeriliiton edustajakokous valitsee marraskuussa liiton hallitukseen uusia jäseniä. Tehtävästä kiinnostuneita ehdokkaita on enemmän kuin paikkoja, joten yhdistysten edustajat pääsevät äänestämään hallituksen jäsenistä kokouksessa. Kokous valitsee lisäksi liiton puheenjohtajan.