Siirry sisältöön

Turvan asiakasedut uudistuvat

Turva uudistaa ja selkeyttää asiakasetujärjestelmäänsä 28.3.2020 alkaen. Jatkossa Aliupseeriliiton jäsenille tarjotaan täyden kympin jäsen- ja omistaja-alennuksia vapaaehtoisista vakuutuksista, kun vanha moniportainen etuohjelma yksinkertaistuu.

Aiemmat asiakkuuden kestoon perustuvat 100x50mm_TurvaLogo_CMYK_300dpi(avautuu uuteen ikkunaan)omistaja-alennukset 5 % tai 7 % poistuvat ja nousevat suoraan 10 % alennukseen vakuutuskauden vaihtuessa.

Jatkossakin 10 % jäsenalennus myönnetään kaikille suomalaisten ammattiliitojen jäsenille henkilö-, kasko-, lemmikki- ja venevakuutuksista. Otettuasi Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yhden jatkuvan henkilö-, kasko-, lemmikki- tai venevakuutuksen, saat lisäksi keskittämisetuna 10 % omistaja-alennuksen. Henkilövakuutuksia ovat esimerkiksi sairauskulu- tai tapaturmavakuutukset.

Jos taloudessa on pelkkä kotivakuutus, tai vain yksi vapaaehtoinen jatkuva vakuutus, 10 % omistaja-asiakasalennuksen saa kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Etu on talouskohtainen.

Uudistuksen yhteydessä liikennevakuutuksen omistaja-asiakasalennus päättyy. Liikennevakuutuslain mukaan vakuutuksen hinnoittelun tulee perustua riskivastaavuuteen ja vakuutusten hoitokustannuksiin, joten liikennevakuutuksen asiakkuuden kestoon perustuva omistaja-alennus poistetaan lain edellyttämin perustein. Yleisimpien ajoneuvovakuutusten vakuutusmaksutasoa on alennettu omistaja-alennuksen poistumisen kompensoimiseksi.

Turva lanseeraa maaliskuun aikana uudistetun TaskuTurva –mobiilisovelluksen, joka on ladattavissa sovelluskaupoista. Aliupseeriliiton jäsenet näkevät sovelluksen kautta niin omat henkilökohtaiset vakuutuksensa kuin vakuutukset, jotka liitto on ottanut jäsenilleen. TaskuTurvassa on myös liiton matkavakuutuskortti. Löydät TaskuTurvan avulla luotettavan lääkäriaseman ulkomailla matkaillessasi. Jatkossa myös viestit ja laskut löytyvät TaskuTurvasta.

TaskuTurvan ja JunioriTurva Plus –vakuutuksen avulla lapsen lääkärikäynnit hoituvat näppärästi suoraveloituksella suorakorvauskorttia näytettäessä, eikä korvauksia tarvitse hakea jälkikäteen. Jos kaskossasi on lasivakuutus, TaskuTurvan avulla tuulilasin paikkaus onnistuu rahaa käyttämättä ja vaihtokin vain omavastuun hinnalla.

Aliupseeriliiton jäsenillä on Turvassa vapaa-ajan matkustajavakuutuksen lisäksi matkatavaravakuutus sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Järjestövakuutus on voimassa järjestötehtävissä ja –tilaisuuksissa kaikkialla maailmassa.(avautuu uuteen ikkunaan)

  • Alpolan ensimmäinen kesä

    Alpolan varauskalenteri alkoi täyttyä heti kun jäsensivujen uusi varauskalenteri avattiin toukokuussa. Lomakauden aikana Alpola toimi tukikohtana monen jäsenen lomamatkalla.

  • Luottamusmiesten vaali

    Nykyisten luottamusmiesten kausi päättyy 29.2.2020. Yhdistykset vastaavat uusien luottamusmiesten valinnasta omissa vastuujoukko-osastoissaan. Vaali toteutetaan siten, että mahdollinen äänestysaika on yhdistyksen valitsemana ajankohtana 1.12.2019 – 15.1.2020.

  • Uutta virtaa hallitustyöskentelyyn

    Satakunnan Aliupseerien hallitus vieraili syyskuussa Suomen Nato-edustustossa Brysselissä. Vierailusta jäi käteen runsaasti ideoita yhdistystoiminnan kehittämiseen.