Siirry sisältöön

Turvan asiakasedut uudistuvat

Turva uudistaa ja selkeyttää asiakasetujärjestelmäänsä 28.3.2020 alkaen. Jatkossa Aliupseeriliiton jäsenille tarjotaan täyden kympin jäsen- ja omistaja-alennuksia vapaaehtoisista vakuutuksista, kun vanha moniportainen etuohjelma yksinkertaistuu.

Aiemmat asiakkuuden kestoon perustuvat 100x50mm_TurvaLogo_CMYK_300dpi(avautuu uuteen ikkunaan)omistaja-alennukset 5 % tai 7 % poistuvat ja nousevat suoraan 10 % alennukseen vakuutuskauden vaihtuessa.

Jatkossakin 10 % jäsenalennus myönnetään kaikille suomalaisten ammattiliitojen jäsenille henkilö-, kasko-, lemmikki- ja venevakuutuksista. Otettuasi Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yhden jatkuvan henkilö-, kasko-, lemmikki- tai venevakuutuksen, saat lisäksi keskittämisetuna 10 % omistaja-alennuksen. Henkilövakuutuksia ovat esimerkiksi sairauskulu- tai tapaturmavakuutukset.

Jos taloudessa on pelkkä kotivakuutus, tai vain yksi vapaaehtoinen jatkuva vakuutus, 10 % omistaja-asiakasalennuksen saa kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Etu on talouskohtainen.

Uudistuksen yhteydessä liikennevakuutuksen omistaja-asiakasalennus päättyy. Liikennevakuutuslain mukaan vakuutuksen hinnoittelun tulee perustua riskivastaavuuteen ja vakuutusten hoitokustannuksiin, joten liikennevakuutuksen asiakkuuden kestoon perustuva omistaja-alennus poistetaan lain edellyttämin perustein. Yleisimpien ajoneuvovakuutusten vakuutusmaksutasoa on alennettu omistaja-alennuksen poistumisen kompensoimiseksi.

Turva lanseeraa maaliskuun aikana uudistetun TaskuTurva –mobiilisovelluksen, joka on ladattavissa sovelluskaupoista. Aliupseeriliiton jäsenet näkevät sovelluksen kautta niin omat henkilökohtaiset vakuutuksensa kuin vakuutukset, jotka liitto on ottanut jäsenilleen. TaskuTurvassa on myös liiton matkavakuutuskortti. Löydät TaskuTurvan avulla luotettavan lääkäriaseman ulkomailla matkaillessasi. Jatkossa myös viestit ja laskut löytyvät TaskuTurvasta.

TaskuTurvan ja JunioriTurva Plus –vakuutuksen avulla lapsen lääkärikäynnit hoituvat näppärästi suoraveloituksella suorakorvauskorttia näytettäessä, eikä korvauksia tarvitse hakea jälkikäteen. Jos kaskossasi on lasivakuutus, TaskuTurvan avulla tuulilasin paikkaus onnistuu rahaa käyttämättä ja vaihtokin vain omavastuun hinnalla.

Aliupseeriliiton jäsenillä on Turvassa vapaa-ajan matkustajavakuutuksen lisäksi matkatavaravakuutus sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Järjestövakuutus on voimassa järjestötehtävissä ja –tilaisuuksissa kaikkialla maailmassa.(avautuu uuteen ikkunaan)

  • Antin jäähyväiset

    Antin kynästä -palstallaan terävällä kynällä kirjoittavan Antti Kymäläisen viimeisen kolumni julkaistaan tässä lehdessä. Viiden vuoden aikana Ammattisotilaassa on julkaistu 33 Antin kynästä -kolumnia.

  • Urheilumestaruuskilpailujen kehittäminen

    Puolustusvoimat on peruuttanut vuoden 2022 sotilaiden SM-kilpailut. Koska Aliupseeriliiton hiihto, suunnistus- ja ampumamestaruuskilpailut järjestetään SM-kilpailujen yhteydessä, niitäkään ei tänä vuonna järjestetä.

  • Alpola ja Vierumäki palvelevat jäseniä

    Alpolassa ja Vierumäen Vöyrissä on tarjolla jäsenille kohtuuhintaista majoitusta vapaa-ajan matkoille. Alpolan autopaikalla voi jatkossa ladata sähköautoa.