Siirry sisältöön

Aliupseeriliitto palkitsi jäseniä ja yhteistyökumppaneita

Aliupseeriliitto palkitsi edustajakokouksen iltajuhlassa ansioituneita jäseniä ja yhteistyökumppaneita. Ansiomitalien ja muiden huomionosoitusten lisäksi julkistettiin vuoden 2023 yleismestaruus

Mika Tiitiselle luovutettiin Aliupseeriliiton kultainen ansiomitali soljella erityisen ansiokkaasta toiminnasta Aliupseeriliiton hyväksi. Hopeinen ansiomitali myönnettiin 21:lle ja kultainen ansiomitali yhdeksälle ansioituneelle jäsenelle.

Vuoden Aliupseeri on vääpeli Essi Saarinen. Vuoden aliupseeriksi voidaan valita Aliupseeriliiton jäsen, joka on ansioitunut palvelustehtävässä, käyttäytyy ja suorittaa palvelustehtävänsä moitteettomasti ja on edistänyt oman ammattikuntansa asemaa merkittävästi. Aliupseeriliiton hallitus valitsee Vuoden aliupseerin jäsenyhdistysten tekemien kirjallisten esitysten perusteella.

> Lue Essi Saarisen haastattelu

Aliupseeriliiton hallitus halusi huomioida tilaisuudessa liiton yhteistyökumppaneita. Kultainen ansiomitali luovutettiin Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laineelle. Aliupseeriliiton standaari luovutettiin musiikkieverstiluutnantti Pasi-Heikki Mikkolalle ja everstiluutnantti Sami Roikoselle. Aliupseeriliiton plaketin saivat eversti evp Kari Pietiläinen ja graafinen suunnittelija Hilkka Hyvärinen.

  • Turvallisuuskasvatusta koululaisille

    Kanta-Hämeen aliupseerien iskuryhmä kävi Nihattulan ala-asteen koululla kertomassa koululaisille turvallisesta liikkumisesta varuskunta-alueen läheisyydessä. Yhdistys lahjoitti tilaisuuteen osallistuneille koululaisille heijastimia syksyisillä kouluteillä käytettäväksi.

  • Rissasesta Kunnon kohentaja

    Mikkelin Aliupseerit ry valitsi vuoden 2017 Kunnon kohentajaksi pääluottamusmies Riku Rissasen. Vuosi sitten käynnistetyn kuntoilumittelön tavoitteena on herättää liikunnan iloa jäsenissä ja kannustaa monipuoliseen liikkumiseen.