Siirry sisältöön

Aliupseeriliitto palkitsi jäseniä ja yhteistyökumppaneita

Aliupseeriliitto palkitsi edustajakokouksen iltajuhlassa ansioituneita jäseniä ja yhteistyökumppaneita. Ansiomitalien ja muiden huomionosoitusten lisäksi julkistettiin vuoden 2023 yleismestaruus

Mika Tiitiselle luovutettiin Aliupseeriliiton kultainen ansiomitali soljella erityisen ansiokkaasta toiminnasta Aliupseeriliiton hyväksi. Hopeinen ansiomitali myönnettiin 21:lle ja kultainen ansiomitali yhdeksälle ansioituneelle jäsenelle.

Vuoden Aliupseeri on vääpeli Essi Saarinen. Vuoden aliupseeriksi voidaan valita Aliupseeriliiton jäsen, joka on ansioitunut palvelustehtävässä, käyttäytyy ja suorittaa palvelustehtävänsä moitteettomasti ja on edistänyt oman ammattikuntansa asemaa merkittävästi. Aliupseeriliiton hallitus valitsee Vuoden aliupseerin jäsenyhdistysten tekemien kirjallisten esitysten perusteella.

> Lue Essi Saarisen haastattelu

Aliupseeriliiton hallitus halusi huomioida tilaisuudessa liiton yhteistyökumppaneita. Kultainen ansiomitali luovutettiin Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laineelle. Aliupseeriliiton standaari luovutettiin musiikkieverstiluutnantti Pasi-Heikki Mikkolalle ja everstiluutnantti Sami Roikoselle. Aliupseeriliiton plaketin saivat eversti evp Kari Pietiläinen ja graafinen suunnittelija Hilkka Hyvärinen.

  • Edustajakokouspäätökset 2018

    Aliupseeriliiton edustajakokous valitsi Janne Maulan (34) Aliupseeriliiton hallituksen jäseneksi kaudelle 2018 – 2021. Hänen varajäsenekseen valittiin Olli Hämäläinen (30). Molemmat ovat Lounais-Suomen aliupseerit ry:n jäseniä.

  • Joulupaketti tuntemattomalle rauhanturvaajalle

    Suomen Rauhanturvaajaliitto ja Sotilaskotiliitto ovat koonneet joulupaketin jokaiselle suomalaiselle rauhanturvaajalle. Operaatio ”Tuntematon rauhanturvaaja” sisältää joululahjan ja joulun henkeä liki 500 rauhanturvaajalle ympäri maailman Afrikasta Afganistaniin.

  • Ehdokkaat Aliupseeriliiton hallitukseen

    Edustajakokous valitsee kuusi uutta hallituksen varsinaista ja varajäsentä erovuoroisten tilalle 31.10. - 1.11. Valittavien hallituksen jäsenten toimikausi jatkuu vuoden 2021 edustajakokoukseen asti.