Siirry sisältöön

Vierumäki palaa normaaliaikaan

Vierumäen lomamökillä on vielä vapaita vuoroja kesälomakaudella. Poikkeustilanteen jälkeen alueen palvelutkin ovat taas käynnistymässä.

Alueen keskeisen toimijan konkurssihakemus pysäytti hetkeksi alueella tärkeitä palveluita. Aliupseeriliiton mökin avain- ja siivouspalvelu olivat lyhyen hetken katkolla. Nyt palvelu toimii taas normaalisti. Aliupseeriliiton mökin avaimet ovat noudettavissa jatkossa Vierumäkihallilta. Mökin varaajat saavat tarkemmat ohjeet avainpalvelusta varauksen yhteydessä.

Koska Vierumäki Country Club vastasi pitkälti alueen ravintolatoiminnasta, osa alueen ravintoloista on suljettuna. Osa ravintoloista avautuu kuitenkin 1.6. alkaen. Alueella on myös lähikauppa, mikä palvelee lomailijoita normaalisti.

Vierumäen liikuntapalvelut avautuvat 1.6. alkaen. Koronatilanteen takia liikuntapaikoilla voi olla käyttörajoituksia.  Vierumäki tiedottaa liikuntapaikkojen ja -palveluiden käytöstä osoitteessa www.vierumaki.fi.  Vierumäen vastaanotto palvelee  puhelimitse numerossa 0300 870 870.

Aliupseeriliiton mökki on liiton jäsenten käytettävissä edulliseen jäsenhintaan. Vierumäen Loma-Aika Oy:n mökkialueella sijaitsevassa paritalohuoneistossa on olohuone, keittiö ja sauna sekä majoitustilat kuudelle henkilölle. Mökki on kävely- ja pyöräilymatkan päässä alueen liikunta- ja virkistyspalveluista.

Aliupseeriliiton mökki on varattavissa koko viikoksi tai kolmeksi/neljäksi vuorokaudeksi kerrallaan. Sesonkiviikkojen vuokra on 400 euroa. Sesonkiaikaa ovat hiihto- ja syyslomaviikot, joulunpyhät sekä keskikesä. Sesongin ulkopuolisten viikkojen hinta on 300 euroa. Kolmen ja neljän päivän vuokrat ovat 200 euroa. Vuokran lisäksi peritään liinavaate- ja siivouskorvaus majoittuvien henkilöiden lukumäärän mukaan.

Aliupseeriliiton jäsenrekisteriin merkityt yhdistysten ja liiton luottamushenkilöt voivat vuokrata mökkiä erityiseen luottamushenkilöhintaan. Mökkivarauksen voi tehdä Aliupseeriliiton verkkosivuilla. Kesäkaudella on vielä vapaana vuoroja.

Kuvat: Vierumäki, Suomen urheiluopisto

  • Ansioituneita aliupseereita palkittiin

    Aliupseeriliitto palkitsi ansioituneita aliupseereita ansiomitaleilla edustajakokouksen yhteydessä. Lisäksi tilaisuudessa julkistettiin Vuoden aliupseeri.

  • Sisäsoudun maailmanmestarista Vuoden urheilija

    Ylikersantti Joonas Kuivalainen (32) on valittu Aliupseeriliiton vuoden 2022 urheilijaksi. Kuivalainen kuuluu sisäsoudun, meri-5-ottelun ja hengenpelastuksen maajoukkueisiin. Hän voitti useita arvokisamitaleita viime vuoden aikana.