Siirry sisältöön

EVP-yhdistys 15 vuotta

Aliupseeriliiton EVP-yhdistys täytti viime vuonna 15 vuotta. Yhdistys vietti syntymäpäiviään Vierumäellä marraskuussa vuosikokouksen ja yhdessäolon merkeissä.

Yhdistyksen tiedottaja Kimmo Kupiainen kertoo, että tapahtumaan osallistui kahdeksan jäsentä.

Ilmeisesti korona oli tähänkin vaikuttanut, että enempää osallistuja ei ollut. Kuitenkin Vierumäellä on loistavat ulkoilumahdollisuudet ja olisi ollut kohtuuhintainen majoitus. Väljyyttä olisi voinut pitää.

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin Aliupseeriliiton Vöyri-lomamökissä. Kokouksen puheenjohtajana toimi pitkäaikainen yhdistyksen jäsen Alpo Puroaho. Kokous valitsi yhdistykselle puheenjohtajan ja hallituksen jäseniä.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Jouni Ahola, varapuheenjohtajana sekä matkavastaavana Raimo Karjalainen, sihteeri/rahastonhoitajana Leena Kosonen, hallituksen jäsenenä Urpo Salmelainen. Yhdistyksen kotisivuja ylläpitää ja jäsentiedottamista hoitaa jatkossakin Kimmo Kupiainen.

Yhdistys tekee vuosittain jäsenmatkoja. Niiden tarkempi suunnittelu on vielä jäissä koronatilanteen takia.

Ensi vuoden matkoista ollaan vielä odottavalla kannalla, ainakin syksyyn menee ennen kuin voi asiaa suunnitella.

Tilaisuuden aikana yhdistys palkitsi myös ansioituneita jäseniään.

Yhdistyksen standardilla palkittiin Urpo Salmelainen, Antti Mäki ja Alpo Puroaho.

Vuosikokouksen jälkeen paikalle kokoontuneet yhdistyksen jäsenet juhlistivat EVP-yhdistyksen 15-vuotistaivalta. Kupiainen piti erityisen mielenkiintoisena jäsenten kertomuksia historiastaan.

Mielenkiintoista oli kuulla, kun jokainen kertoi omasta historiastaan. Oli paljon asioita, jotka minä en ainakaan aiemmin ollut kuullut.

Kupiainen haluaa lähettää erityiskiitokset niille jäsenille, jotka vastasivat tilaisuuden käytännön järjestelyistä, tarjoiluista ja tavarakuljetuksista.

Kuvassa palkitut jäsenet Urpo Salmelainen, Antti Mäki ja Alpo Puroaho. Kuva: Kimmo Kupiainen

>> Kuvia Aliupseeriliiton EVP-yhdistyksen vuosikokouksesta ja 15-vuotisjuhlasta(avautuu uuteen ikkunaan)

  • Uusia ohjeita henkilötietojen käsittelyyn

    Aliupseeriliiton hallitus hyväksyi liiton jäsenrekisteriin uudet henkilötietojen käsittelyn periaatteet huhtikuussa. Luottamusmiehet ja yhdistysten jäsenrekisterikäyttäjät ovat perehtyneet uusiin toimintaperiaatteisiin toukokuun aikana ja he ovat sitoutuneet noudattamaan niitä.

  • Ylä-Savon Kartingkilpailut

    Aliupseeriliiton jäsenyhdistykset järjestävät jäsenilleen monenlaista toimintaa. Ylä-Savon Aliupseerit järjesti jäsenilleen jännittävän kartingkilpailun.

  • Turvallisuuskasvatusta koululaisille

    Kanta-Hämeen aliupseerien iskuryhmä kävi Nihattulan ala-asteen koululla kertomassa koululaisille turvallisesta liikkumisesta varuskunta-alueen läheisyydessä. Yhdistys lahjoitti tilaisuuteen osallistuneille koululaisille heijastimia syksyisillä kouluteillä käytettäväksi.