Siirry sisältöön

Alpola jäsenkäyttöön huhtikuussa

Pasilan asunnon nimeksi tuli Alpola. Kolmen makuuhuoneen nimiksi tulivat Värvätty, Sotilasammattihenkilö ja Aliupseeri. Jäsensivuilla toteutettuun jäsenäänestykseen osallistui 60 jäsentä. Voittajaehdotukset palkittiin lahjakorteilla. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvottiin yllätyspalkintoja.

Alpola sijaitsee Helsingin Pasilassa, keskeisten kulkuyhteyksien äärellä. Pasilaan pääsee kätevästi sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Juna-asema sekä bussi- ja raitiovaunupysäkit ovat kävelymatkan päässä.

Alpolassa on kolme makuuhuonetta. Kahdessa huoneessa on 140 cm ja 90 cm leveät ja yhdessä huoneessa 120 cm ja 90 cm leveät vuoteet. Lisäksi asunnossa on muutama varavuode.  Keittiössä on ruokailuvälineet 12 henkilölle. Olohuoneessa on ruokapöytä, sohvaryhmä, tuoleja ja televisio. Yhdessä makuuhuoneessa on televisio. Yhden makuuhuoneen yhteydessä on terassi. Asunnossa on kylpyhuone ja erillinen WC. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukone ja kuivausrumpu.

Huoneisto on vuokrattavissa kokonaan tai huone kerrallaan, korkeintaan 7 vuorokaudeksi kerrallaan. Alpolan vuokra on 120 euroa vuorokaudelta. Yhden huoneen hinta on 30 euroa vuorokaudelta. Käyttäjät tuovat ensisijaisesti omat liinavaatteet mukanaan. Huoneistossa on liinavaatteita, jota voi pientä korvausta vastaan lainata. Huoneiston yhteydessä on kaksi maksullista autopaikkaa.

Alpolaa kalustetaan parhaillaan. Huoneisto otetaan jäsenten vapaa-ajankäyttöön huhtikuun aikana. Tarkemmat varausehdot ja käytännön ohjeet julkaistaan jäsensivuilla huhtikuussa.

Jatkossa Vierumäen mökki, Alpola ja autopaikat varataan jäsensivuilla olevasta varauskalenterista.

  

  • Mika Tiitinen SAK:n aluetoimikunnan puheenjohtajaksi

    Aliupseeriliiton varapuheenjohtaja Mika Tiitinen on valittu SAK:n Keski-Suomen aluetoimikunnan puheenjohtajaksi kaksivuotiskaudeksi. Jani Laitinen Keski-Suomen aliupseerit ry:stä jatkaa aluetoimikunnan jäsenenä.

  • Toimisto siirtyi etätyöhön

    Aliupseeriliiton toimisto siirtyi etätyöaikaan maaliskuussa. Toimiston viisi työntekijää ovat siitä lähtien työskennelleet ensisijaisesti kotitoimistoistaan käsin.

  • Aliupseeriliitossa merkittävä vaalivuosi

    Vuosi 2019 on Aliupseeriliitossa tärkeä vaalivuosi. Syksyllä liiton jäsenyhdistykset valitsevat liiton hallitukseen uusia jäseniä ja yhdistyksen jäsenet omat luottamusmiehensä. Myös puolustushaarapääluottamusmiesten ja toisen valtakunnallisen pääluottamusmiehen toimikausi on päättymässä ensi talvena.