Siirry sisältöön

Oikeilla yhteistiedoilla on merkitystä

Voimassa oleva postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat tärkeitä työkaluja luottamusmiehelle, paikallisyhdistyksen johdolle ja Aliupseeriliiton työntekijöille, kun he hoitavat liiton jäsenten asioita

Oikeat yhteystiedot ovat välttämättömiä jäsenten (avautuu uuteen ikkunaan) asioiden hoitamisessa. Jäsenen  asioita hoitaessaan Aliupseeriliiton toimiston henkilökunta on yhteydessä heihin ensisijaisesti sähköpostitse ja puhelimitse. Kirjepostilla jäsenet saavat muun muassa Ammattisotilas-lehden, aliupseerikalenterin ja jäsenkortin. Myös yhdistykset pitävät säännöllisesti yhteyttä omiin jäseniinsä eri kanavia pitkin.

Jäsenrekisterissä olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron tulisi olla ensisijaisesti sellaisia, joista jäsenen tavoittaa myös lomien ja pitkienkin virkavapaiden aikana.

Toimiva sähköpostiosoite on välttämätön myös jäsensivuille kirjautumisessa. Jäsensivuilla on runsaasti tietoa esimerkiksi jäsenille kuuluvasta edunvalvonnasta, muista jäseneduista sekä liiton hallinnon päätöksistä. Jäsensivujen kautta jäsenet voivat varata myös Alpolan ja Vierumäen vuoroja sekä ilmoittautua tapahtumiin.

Aliupseeriliiton jäsenrekisterissä olevat postiosoitteet päivittyvät automaattisesti Postin osoitteenmuutospalvelun kautta, ellei jäsen ole tehnyt muuttoilmoituspalveluun osoitteen luovutuskieltoa. Tässä tapauksessa jäsenen tulee itse muistaa ilmoittaa muuttuneesta postiosoitteesta Aliupseeriliittoon.

Aliupseeriliiton jäsenrekisterissä olevia yhteystietoja käytetään ainoastaan jäsenasioiden ja jäsenten edunvalvonnan hoitamiseen Aliupseeriliiton ja sen jäsenyhdistysten toiminnassa. Jäsentietoja käsitellään Aliupseeriliiton jäsenrekisterin tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aina kun yhteystietoihisi tulee muutoksia, muistathan ilmoittaa niistä liittoon. Helpoimmin muutokset voi ilmoittaa Aliupseeriliiton verkkosivuilla olevalla muutostietolomakkeella.

  • Vierumäki palaa normaaliaikaan

    Vierumäen lomamökillä on vielä vapaita vuoroja kesälomakaudella. Poikkeustilanteen jälkeen alueen palvelutkin ovat taas käynnistymässä.

  • Osallistu mestaruuskilpailuihin

    Aliupseeriliitto järjestää vuosittain frisbeegolf-, golf- ja ilma-asemestaruuskilpailut. Aliupseeriliitto järjestää mestaruuskilpailut myös ammunnassa, ampumahiihdossa, hiihdossa ja suunnistuksessa. Nämä kilpailut toteutetaan sotilaiden Suomenmestaruuskilpailujen yhteydessä.