Siirry sisältöön

Oikeilla yhteistiedoilla on merkitystä

Voimassa oleva postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat tärkeitä työkaluja luottamusmiehelle, paikallisyhdistyksen johdolle ja Aliupseeriliiton työntekijöille, kun he hoitavat liiton jäsenten asioita

Oikeat yhteystiedot ovat välttämättömiä jäsenten (avautuu uuteen ikkunaan) asioiden hoitamisessa. Jäsenen  asioita hoitaessaan Aliupseeriliiton toimiston henkilökunta on yhteydessä heihin ensisijaisesti sähköpostitse ja puhelimitse. Kirjepostilla jäsenet saavat muun muassa Ammattisotilas-lehden, aliupseerikalenterin ja jäsenkortin. Myös yhdistykset pitävät säännöllisesti yhteyttä omiin jäseniinsä eri kanavia pitkin.

Jäsenrekisterissä olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron tulisi olla ensisijaisesti sellaisia, joista jäsenen tavoittaa myös lomien ja pitkienkin virkavapaiden aikana.

Toimiva sähköpostiosoite on välttämätön myös jäsensivuille kirjautumisessa. Jäsensivuilla on runsaasti tietoa esimerkiksi jäsenille kuuluvasta edunvalvonnasta, muista jäseneduista sekä liiton hallinnon päätöksistä. Jäsensivujen kautta jäsenet voivat varata myös Alpolan ja Vierumäen vuoroja sekä ilmoittautua tapahtumiin.

Aliupseeriliiton jäsenrekisterissä olevat postiosoitteet päivittyvät automaattisesti Postin osoitteenmuutospalvelun kautta, ellei jäsen ole tehnyt muuttoilmoituspalveluun osoitteen luovutuskieltoa. Tässä tapauksessa jäsenen tulee itse muistaa ilmoittaa muuttuneesta postiosoitteesta Aliupseeriliittoon.

Aliupseeriliiton jäsenrekisterissä olevia yhteystietoja käytetään ainoastaan jäsenasioiden ja jäsenten edunvalvonnan hoitamiseen Aliupseeriliiton ja sen jäsenyhdistysten toiminnassa. Jäsentietoja käsitellään Aliupseeriliiton jäsenrekisterin tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aina kun yhteystietoihisi tulee muutoksia, muistathan ilmoittaa niistä liittoon. Helpoimmin muutokset voi ilmoittaa Aliupseeriliiton verkkosivuilla olevalla muutostietolomakkeella.

  • Aliupseeriliiton hallituksen vaali

    Aliupseeriliiton edustajakokous valitsee marraskuussa liiton hallitukseen uusia jäseniä. Tehtävästä kiinnostuneita ehdokkaita on enemmän kuin paikkoja, joten yhdistysten edustajat pääsevät äänestämään hallituksen jäsenistä kokouksessa. Kokous valitsee lisäksi liiton puheenjohtajan.

  • Aliupseeriliiton hallitus 2022

    Edustajakokous valitsi Aliupseeriliiton hallitukseen uusia jäseniä erovuoroisten tilalle. Liiton hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi 12 varsinaista jäsentä ja henkilökohtaiset varajäsenet. Jäsenistä puolet on kahden vuoden välein erovuorossa.

  • Tiukka kilpailu haulikkomestaruudesta

    Aliupseeriliiton haulikkomestaruuskilpailut Kajaanissa 18.-20.7 ammuttiin sotilasurheiluliiton ja Kainuun prikaatin mestaruuskilpailuiden yhteydessä.