Siirry sisältöön

Frisbeegolfmestaruus Ylä-Savoon

Ylä-Savon Aliupseerien Niko Karttunen kruunattiin Aliupseeriliiton Yleisen sarjan frisbeegolfmestariksi. Naisten sarjan voitti Keski-Suomen Roxana Terho. Joukkuekilpailun voitti Keski-Suomen Aliupseerit.

Kuopion Aliupseerit ry järjesti Aliupseeriliiton  

Yleisen sarjan parhaat heittäjät Niko   Karttunen, Juho Heikkinen ja Olli Partanen.

11. frisbeegolfmestaruuskilpailut Kuopion Tahkolla 11.6.2022. Kilpailujen pääteemana oli ”Hyvän mielen kisat”. Yhdistyksen tavoitteena oli järjestää kisat, joissa niin kokenutkin heittäjä kuin vasta ensimmäistä kertaa kilpaileva kokisi onnistumisia ja lajin tuomaa ulkoilun riemua.

Kisoihin osallistui 28 heittäjää. Tuomaroinnista ja tulospalvelusta vastasi Vuorelan Veikkojen Kari-Pekka Kankkunen.

Kilpailujen avaus järjestettiin upeissa maisemissa Tahkovuoren päällä, Panoraama-ravintolan terassilla klo 9. Kilpailut avasi Kuopion Aliupseerit ry:n puheenjohtaja Tuomo Ruuskanen toivottaen kaikki tervetulleiksi Kuopioon kisailemaan. Sää kisapäivänä oli aurinkoinen ja helteinen.

Ensimmäinen kierros (18 koria) heitettiin vaativalla kansallisen tason kentällä, joka kiemurteli ylös ja alas Tahkon laskettelurinnettä. Kierroksen jälkeen nautittiin tuhti Panoraaman burger-ateria ravintolan terassilla. Lounaan jälkeen laskeuduttiin alas rinteeltä ja toinen kierros heitettiinkin Tahko Span yhdeksänkorisella par 3 radalla, joka heitettiin kaksi kertaa.

Monesti luullaan, että par3-radat ovat helppoja. Mutta ehkäpä juuri siksi rata tuo sen onnistumisen pakon korvien väliin. Kierroksella nähtiin myös onnistumisen riemuja, kun Jaakko Natunen heitti väylällä 2 hole in onen.

Kilpailu sai arvoisensa päätöksen, kun ennen  viimeistä koria Juho Heikkinen ja Niko Karttunen olivat tasapisteissä. Karttunen vei voiton heittäen yksi alle, Heikkisen tyytyessä par tulokseen. Kilpailujen palkintojenjako pidettiin Tahko Span terassilla.

 Kuopion Aliupseerit ry kiittää kisojen onnistumisesta Aliupseeriliittoa, Peeässää, Panoraama 360 ravintolan henkilökuntaa, Wuorelan veikkoja sekä vakuutusyhtiö Turvaa.

Tervetuloa uudelleen Kuopioon!

 

Tuomo Ruuskanen   (teksti ja kuvat)      
Puheenjohtaja
Kuopion Aliupseerit ry

 

Joukkuekilpailun parhaat Keski-Suomi ja Kuopio.

Aliupseeriliiton frisbeegolfmestaruus 2022

Yleinen sarja

  1. Niko Karttunen (Ylä-Savon Aliupseerit)
  2. Juho Heikkinen (Keski-Suomen Aliupseerit)
  3. Olli Partanen (Kuopion Aliupseerit)

Naisten sarja

  1. Roxana Terho (Keski-Suomen Aliupseerit)

Joukkuekilpailu

  1. Keski-Suomen Aliupseerit ry
  2. Kuopion Aliupseerit ry
  • Vakuutus on turvanasi matkalla

    Ilman matkustajavakuutusta reissaaminen voi tulla todella kalliiksi. Jos ulkomaanmatkalla sairastuu tai joutuu tapaturmaan, kustannukset voivat olla järkytys suomalaiseen terveydenhoitojärjestelmään tottuneelle.

  • Maanpuolustussoittokunnat – Uhka vai mahdollisuus?

    Artikkelin tarkoituksena on maanpuolustussoittokuntien toiminnan avaaminen ja selvittää, millaisia mahdollisuuksia se antaa eri tahoille ilman pelkoa erilaisista kilpailuasetelmista tai toisten työn aliarvostamisesta. Tämä kehityskulku voidaan nähdä joko uhkana tai toivottavasti ennen kaikkea mahdollisuutena, jolla voidaan yhdessä tukea maanpuolustustahdon kehittämistä puolustusvoimien sotilassoittokuntien kanssa.

  • Pohjoisen aliupseerit pipolätkällä

    Pohjoisen aliupseerit järjesti pipolätkätapahtuman helmikuussa Sodankylän urheilupuistossa. Olosuhteet olivat arktisille erikoisosaajille sopivan kuiva, mittari näytti -18°C.