Siirry sisältöön

Frisbeegolfmestaruus Ylä-Savoon

Ylä-Savon Aliupseerien Niko Karttunen kruunattiin Aliupseeriliiton Yleisen sarjan frisbeegolfmestariksi. Naisten sarjan voitti Keski-Suomen Roxana Terho. Joukkuekilpailun voitti Keski-Suomen Aliupseerit.

Kuopion Aliupseerit ry järjesti Aliupseeriliiton  

Yleisen sarjan parhaat heittäjät Niko   Karttunen, Juho Heikkinen ja Olli Partanen.

11. frisbeegolfmestaruuskilpailut Kuopion Tahkolla 11.6.2022. Kilpailujen pääteemana oli ”Hyvän mielen kisat”. Yhdistyksen tavoitteena oli järjestää kisat, joissa niin kokenutkin heittäjä kuin vasta ensimmäistä kertaa kilpaileva kokisi onnistumisia ja lajin tuomaa ulkoilun riemua.

Kisoihin osallistui 28 heittäjää. Tuomaroinnista ja tulospalvelusta vastasi Vuorelan Veikkojen Kari-Pekka Kankkunen.

Kilpailujen avaus järjestettiin upeissa maisemissa Tahkovuoren päällä, Panoraama-ravintolan terassilla klo 9. Kilpailut avasi Kuopion Aliupseerit ry:n puheenjohtaja Tuomo Ruuskanen toivottaen kaikki tervetulleiksi Kuopioon kisailemaan. Sää kisapäivänä oli aurinkoinen ja helteinen.

Ensimmäinen kierros (18 koria) heitettiin vaativalla kansallisen tason kentällä, joka kiemurteli ylös ja alas Tahkon laskettelurinnettä. Kierroksen jälkeen nautittiin tuhti Panoraaman burger-ateria ravintolan terassilla. Lounaan jälkeen laskeuduttiin alas rinteeltä ja toinen kierros heitettiinkin Tahko Span yhdeksänkorisella par 3 radalla, joka heitettiin kaksi kertaa.

Monesti luullaan, että par3-radat ovat helppoja. Mutta ehkäpä juuri siksi rata tuo sen onnistumisen pakon korvien väliin. Kierroksella nähtiin myös onnistumisen riemuja, kun Jaakko Natunen heitti väylällä 2 hole in onen.

Kilpailu sai arvoisensa päätöksen, kun ennen  viimeistä koria Juho Heikkinen ja Niko Karttunen olivat tasapisteissä. Karttunen vei voiton heittäen yksi alle, Heikkisen tyytyessä par tulokseen. Kilpailujen palkintojenjako pidettiin Tahko Span terassilla.

 Kuopion Aliupseerit ry kiittää kisojen onnistumisesta Aliupseeriliittoa, Peeässää, Panoraama 360 ravintolan henkilökuntaa, Wuorelan veikkoja sekä vakuutusyhtiö Turvaa.

Tervetuloa uudelleen Kuopioon!

 

Tuomo Ruuskanen   (teksti ja kuvat)      
Puheenjohtaja
Kuopion Aliupseerit ry

 

Joukkuekilpailun parhaat Keski-Suomi ja Kuopio.

Aliupseeriliiton frisbeegolfmestaruus 2022

Yleinen sarja

 1. Niko Karttunen (Ylä-Savon Aliupseerit)
 2. Juho Heikkinen (Keski-Suomen Aliupseerit)
 3. Olli Partanen (Kuopion Aliupseerit)

Naisten sarja

 1. Roxana Terho (Keski-Suomen Aliupseerit)

Joukkuekilpailu

 1. Keski-Suomen Aliupseerit ry
 2. Kuopion Aliupseerit ry
 • Turvaa vapaa-ajalle tapaturmavakuutuksella

  Työaikana tapaturmien varalta turvanasi on työnantajan lakisääteinen tapaturmavakuutus, mutta entä vapaa-ajalla? Aliupseeriliitto on vakuuttanut jäsenensä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella Turvassa. Vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana jäsen täyttää 68 vuotta.

 • Frisbeegolfkisoissa ennätysmäärä osallistujia

  Aliupseeriliiton frisbeegolfmestaruuskilpailut heitettiin kesäkuussa Jyväskylän Laajavuoressa. Kymmenvuotisjuhlakilpailuun osallistui ennätysmäiset yli 60 heittäjää eri puolilta Suomea.

 • Uutta virtaa hallitustyöskentelyyn

  Satakunnan Aliupseerien hallitus vieraili syyskuussa Suomen Nato-edustustossa Brysselissä. Vierailusta jäi käteen runsaasti ideoita yhdistystoiminnan kehittämiseen.