Siirry sisältöön

Alpola ja Vierumäki palvelevat jäseniä

Alpolassa ja Vierumäen Vöyrissä on tarjolla jäsenille kohtuuhintaista majoitusta vapaa-ajan matkoille. Alpolan autopaikalla voi jatkossa ladata sähköautoa.

Alpolan toisessa autopaikassa on jatkossa  mahdollista ladata sähköautoa. Latausmaksun hinta on tällä hetkellä 15 euroa vuorokaudelta. Jos haluat ladata autoasi, ilmoita asiasta samalla kun varaat autopaikan itsellesi. Varauksen voi tehdä jäsensivuilla olevasta varauskalenterista.

Jäsenet voivat varata Alpolaa ja sen yhteydessä olevia autopaikkoja vuorokaudeksi kerrallaan. Pisin mahdollinen varausaika on seitsemän vuorokautta. Asunnosta voi varata yksittäisen huoneen tai sen voi varata kokonaan.

Asunnossa on kolme makuuhuonetta ja tilava olohuone. Keittiössä on ruokailuvälineet 12 henkilölle. Olohuoneessa on ruokapöytä, sohvaryhmä, tuoleja ja televisio. Värvätty-huoneessa on televisio. Aliupseeri-huoneen yhteydessä on terassi. Asunnossa on kylpyhuone ja erillinen WC. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukone ja kuivausrumpu.

Huoneiston käyttöohjeet löytyvät asunnossa olevasta huonekirjasta. Alpolassa ei käy ulkopuolista siivooja ja jokaisen käyttäjän on itse huolehdittava, että tila jää hyvään kuntoon käytön jälkeen.

Vierumäen mökin vuokriin tulee pieni korotus vuoden 2023 alusta lukien. Korotukset johtuvat energia- ja muiden kustannusten noususta.

Kolmen ja neljän vuorokauden hinta on 1.1.2023 alkaen 225 euroa, viikkovuokra on 325 euroa. Sesonkikaudella viikkovuokra on 425 euroa.

Jäsenrekisteriin ilmoitetut yhdistysten ja liiton luottamushenkilöt saavat sesongin ulkopuoliset vuorot erityiseen luottamushenkilöhintaan.  Luottamushenkilöhinnat ovat vuoden 2023 alusta lukien 250,-/viikko ja 150 euroa/3 tai 4 päivää.  Liinavaatemaksu säilyy entisellään (8 euroa/majoittuja).

Kuuden hengen huoneistossa on olohuone, kaksi kahden hengen makuuhuonetta, parvi (kaksi sänkyä), sauna, pesuhuone, avotakka sekä tupakeittiö. Huoneistoissa on lisäksi vaatteidenkuivauskaappi ja televisio.

Lisätietoa ja mökkivaraukset jäsensivujen Varauskalenteri-palvelussa.

Alpolan yhden huoneen vuorokausivuokra on 30 euroa. Koko asunnon vuokra on 120 euroa vuorokaudelta. Yöpyjät voivat tuoda mukanaan omat liinavaatteet tai vuokrata maksua vastaan huoneistossa olevia liinavaatteita ja pyyhkeitä.

  • Aliupseeripäivä Dragsvikissä

    Dragsvikin Aliupseerit järjesti Uudenmaan prikaatissa palveleville aliupseereille aliupseeripäivän kesäkuussa Dragsvikin upseerikerholla. Noin 60 % yhdistyksen jäsenistä osallistui päivään.

  • Hae kulttuuriapurahaa

    SAK:n kulttuurirahaston apurahahaku on elokuussa. Kulttuuriapurahoja voivat hakea kaikki SAK:laisten ammattiliittojen yksityiset jäsenet tai harrastajaryhmät. Apurahoilla tuetaan ensisijaisesti taidepainotteisia kulttuuriharrastuksia.

  • Edustajakokous 2022

    Aliupseeriliiton jäsenyhdistykset kokoontuivat edustajakokoukseen tekemään päätöksiä Aliupseeriliiton toiminnasta ja taloudesta ja linjaamaan edunvalvontatavoitteita. Kokous pidettiin marraskuun alussa Kouvolassa.