Siirry sisältöön

Jäsentilaisuus Jyväskylässä

Aliupseeriliiton jäsenet eri puolilta Suomea kokoontuivat Jyväskylän Paviljonkiin lauantaina 17.9. tapaamaan toisiaan ja nauttimaan musiikista.

Tilaisuudessa esiintyivät WY6 sekä Raskasta Iskelmää -bändi, solisteina Tony Kakko, Antti Railio ja JP Leppäluoto.Tapahtumasta on lisää kuvia jäsensivuilla.

>> Kuvat: Minna Karhunen (avautuu uuteen ikkunaan)
  • Järjestäytyminen on työelämän vaikuttamista

    Puheenjohtajien neuvottelupäivien keskeisiä teemoja olivat yhdistysten järjestäytymisasteen kehittyminen ja tulevan syksyn vaalit. Puheenjohtajat totesivat, että kun kaikki uudet aliupseerit saadaan edunvalvonnan piiriin heti työuran alussa, samalla edistetään koko ammattikunnan työoloja.

  • Turvan asiakasedut uudistuvat

    Turva uudistaa ja selkeyttää asiakasetujärjestelmäänsä 28.3.2020 alkaen. Jatkossa Aliupseeriliiton jäsenille tarjotaan täyden kympin jäsen- ja omistaja-alennuksia vapaaehtoisista vakuutuksista, kun vanha moniportainen etuohjelma yksinkertaistuu.

  • Edustajakokous 2022

    Aliupseeriliiton jäsenyhdistykset kokoontuivat edustajakokoukseen tekemään päätöksiä Aliupseeriliiton toiminnasta ja taloudesta ja linjaamaan edunvalvontatavoitteita. Kokous pidettiin marraskuun alussa Kouvolassa.