Siirry sisältöön

Tiukka kilpailu haulikkomestaruudesta

Aliupseeriliiton haulikkomestaruuskilpailut Kajaanissa 18.-20.7 ammuttiin sotilasurheiluliiton ja Kainuun prikaatin mestaruuskilpailuiden yhteydessä.

Jari Venäläinen (Kanta-Häme) voitti Saku Pesun (Hamina) tiukassa kilpailussa metsästystrapissa. Tuomas Miromäki (Kymenlaakso) voitti niukasti Miikkael Kärkkäisen (Tervareitti) metsästyshaulikossa. Kärkkäinen voitti Compak-sportingin, jossa Miromäki tuli toiseksi.

Kilpailujen järjestelyistä vastasi Tervareitin aliupseerit yhdessä Kajaanin varuskunnan urheilijoiden ja Kajaanin Ampujat Ry:n kanssa.

Kuvat: Joni Aittakari, Ahti Kärkkäinen

Sarjojen voittajat Tuomas Miromäki, Miikkael Kärkkäinen ja Jari Venäläinen

  • Frisbeegolf-joukkuemestaruus Keski-Suomeen

    Keski-Suomen Aliupseerit voitti niukalla yhdellä heitolla Lappeenrannan Aliupseereiden joukkueen Frisbeegolfin joukkuemestaruuskilpailussa. Kolmanneksi joukkuekilpailussa heitti Kuopion Aliupseerit.

  • Edustajakokouspäätökset 2018

    Aliupseeriliiton edustajakokous valitsi Janne Maulan (34) Aliupseeriliiton hallituksen jäseneksi kaudelle 2018 – 2021. Hänen varajäsenekseen valittiin Olli Hämäläinen (30). Molemmat ovat Lounais-Suomen aliupseerit ry:n jäseniä.

  • Uudet jäsensivut avattu

    Aliupseeriliiton uudet jäsensivut julkaistiin maaliskuussa. Uudistuksen myötä jäsensivut ovat aikaisempaa paremmin luettavissa myös mobiililaitteilla. Myös kirjautumiseen tarvittavan salasanan saanti on jatkossa helpompaa.