Siirry sisältöön

Tiukka kilpailu haulikkomestaruudesta

Aliupseeriliiton haulikkomestaruuskilpailut Kajaanissa 18.-20.7 ammuttiin sotilasurheiluliiton ja Kainuun prikaatin mestaruuskilpailuiden yhteydessä.

Jari Venäläinen (Kanta-Häme) voitti Saku Pesun (Hamina) tiukassa kilpailussa metsästystrapissa. Tuomas Miromäki (Kymenlaakso) voitti niukasti Miikkael Kärkkäisen (Tervareitti) metsästyshaulikossa. Kärkkäinen voitti Compak-sportingin, jossa Miromäki tuli toiseksi.

Kilpailujen järjestelyistä vastasi Tervareitin aliupseerit yhdessä Kajaanin varuskunnan urheilijoiden ja Kajaanin Ampujat Ry:n kanssa.

Kuvat: Joni Aittakari, Ahti Kärkkäinen

Sarjojen voittajat Tuomas Miromäki, Miikkael Kärkkäinen ja Jari Venäläinen

  • Työssä jaksaminen kiinnosti Kuopiossa

    Kuopion Aliupseerien järjestöpäivän teemana oli työssä jaksaminen. Järjestöpäivä liittyy Osaava jäsen kampanjaan, jonka jalkauttaminen aloitettiin Aliupseeriliitossa vuonna 2016. Kuopion Aliupseerien puheenjohtaja Tuomo Ruuskanen avasi tilaisuuden toteamalla aiheen olevan rankka. Hän lupasi osallistujille, että asiaa käsitellään ilman otsaryppyjä.

  • Varapuheenjohtajiksi Miromäki ja Tiitinen

    Aliupseeriliiton hallitus valitsi varapuheenjohtajiksi Tuomas Miromäen ja Mika Tiitisen. Miromäki on ollut liiton hallituksessa vuodesta 2011. Miromäki on Kymenlaakson aliupseerit ry:n puheenjohtaja. Tiitinen on ollut liiton hallituksen jäsen vuodesta 2005 alkaen. Varapuheenjohtajana hän on toiminut vuodesta 2011 alkaen.

  • Kaikkia tarvitaan sotiemme veteraanien perinnetyössä

    Kun veteraanien rivit harvenevat, veteraaniperinnetyö tarvitsee uusia tekijöitä ja uusia tapoja toimia. Tammenlehvän Perinneliitto ja Suomen Sotaveteraaniliitto ovat suunnittelemassa perinnetyön painopisteen muuttamista valtakunnallisesta toiminnasta paikalliseen ja alueelliseen toimintaan.