Siirry sisältöön

Ammattisotilaat kuntotalkoisiin

Kunnon kohentajat –kilpailu on Mikkelin Aliupseereiden jäsenten väline mittelö. Eniten kuntoindeksiään vuoden aikana nostanut aliupseeri palkitaan vuoden loputtua.

Mikkelin yhdistyksen puheenjohtaja Marko Kilpinen kertoo, että aloite kisasta tuli yksittäiseltä jäseneltä. Yhdistyksen hallitus tarttui välittömästi ajatukseen ja käynnisti kilpailun.Ammattisotilas_Aliupseeri_Liikunta2_KuvaAstaRuuskanen

– Työyhteisössämme on käyty jo pitempään keskustelua siitä, että huonokuntoisempiakin ammattisotilaita saataisiin kannustettua liikkumaan. Lisäksi yhdistyksen hallinnossa tiedostimme että tämän kaltainen kannustin olisi myös liiton arvojen ja tavoitteiden mukainen.

Kilpailuun osallistuminen on jäsenelle yksinkertaista.

– Kilpailuun osallistutaan toimittamalla vuoden 2016 sekä vuoden 2017 kuntotestien tulokset yhdistyksen sähköpostiin. Eniten kuntoindeksiään nostanut aliupseeri julistetaan kilpailun voittajaksi. Mikäli esimerkiksi kahden henkilön tulos on kilpailun jälkeen tasan, palkitaan voittajana henkilö jonka kuntoindeksi on ollut aloitettaessa heikompi.

Mikkelin yhdistyksen jäsenet ovat saaneet tiedon kilpailusta alkuvuoden aikana. Kilpinen lupaa, että jäseniä muistutetaan osallistumisesta myöhemminkin.

Kilpinen kertoo, että kilpailu päättyy 31.12.2017. Voittaja on tiedossa tammikuussa 2018. Kilpailun voittajalle on Kilpisen mukaan tiedossa myös palkintoja.

Ammattisotilas liikkkuu2_KuvaAstaRuuskanen


Asta Ruuskanen

  • Uudet jäsensivut avattu

    Aliupseeriliiton uudet jäsensivut julkaistiin maaliskuussa. Uudistuksen myötä jäsensivut ovat aikaisempaa paremmin luettavissa myös mobiililaitteilla. Myös kirjautumiseen tarvittavan salasanan saanti on jatkossa helpompaa.

  • Uutta virtaa hallitustyöskentelyyn

    Satakunnan Aliupseerien hallitus vieraili syyskuussa Suomen Nato-edustustossa Brysselissä. Vierailusta jäi käteen runsaasti ideoita yhdistystoiminnan kehittämiseen.

  • Hallitus koulun penkillä

    Kanta-Hämeen aliupseerien järjestötoimintakoulutukseen osallistujat olivat luokassa puoli tuntia ennen koulutuksen alkamista kynät teroitettuna. Valmiina oppimaan yhdessä lisää oman yhdistyksen toiminnan kehittämisestä.