Siirry sisältöön

Lähde lomalle Vierumäelle

Aliupseeriliiton jäsenet voivat varata käyttöönsä Vierumäellä olevaa vapaa-ajan mökkiä. Vierumäen Loma-aika Oy:n mökkialueella sijaitsevassa paritalohuoneistossa on olohuone, keittiö, sauna sekä majoitustilat kuudelle henkilölle.

Mökki on hyvällä paikalla, kävelymatkan päässä Country Clubista ja muista alueen liikunta- ja virkistyskohteista.Aliupseeriliitto_Ammattisotilas_Kuva_Vierumäki_5

 

Aliupseeriliiton jäsenet voivat varata mökkiä viikoksi, kolmeksi tai neljäksi vuorokaudeksi.

Varauksia voi tehdä:

– maanantaista – maanantaihin (vko)
– maanantaista – perjantaihin (4 vrk)
– perjantaista – maanantaihin (3 vrk)

 

Sesonkiviikkojen vuokra on 400,-. Sesongin ulkopuolisten viikkojen hinta on 300,-. Kolmen ja neljän päivän vuokrat ovat 200 euroa. Aliupseeriliitto_Ammattisotilas_KUva_Vierumäki_6Vuokran lisäksi peritään liinavaate- ja siivouskorvaus majoittuvien henkilöiden lukumäärän mukaan. Liiton jäsenrekisteriin merkityt yhdistysten ja liiton luottamushenkilöt saavat sesongin ulkopuoliset vuorot erityiseen luottamushenkilöhintaan.

 

Kesäsesonki on 19.6 – 14.8. Kesälle ja kevätviikonlopuille on vielä hyvin vapaita vuoroja.

 

>>Lisätietoa Vierumäen mökistä ja vapaista vuorosta.


  • Terveisiä Livohkasta

    JHL:n lomakeskus Livohka on monelle vielä tuntematon mahdollisuus viettää aikaa pohjoisessa. Posion läheisyydessä sijaitseva lomakeskus tarjosi hyvän tukikohdan meille viikoksi.

  • Sotilasmusiikin kesäkausi

    Sotilasmusiikki näkyy ja kuuluu tulevana kesänä eri puolilla Suomea. Vartioparaati, MIL-Espa ja Puolustusvoimien kesäkiertue tuovat sotilasmusiikin osaksi kesänviettoa.