Siirry sisältöön

Lähde lomalle Vierumäelle

Aliupseeriliiton jäsenet voivat varata käyttöönsä Vierumäellä olevaa vapaa-ajan mökkiä. Vierumäen Loma-aika Oy:n mökkialueella sijaitsevassa paritalohuoneistossa on olohuone, keittiö, sauna sekä majoitustilat kuudelle henkilölle.

Mökki on hyvällä paikalla, kävelymatkan päässä Country Clubista ja muista alueen liikunta- ja virkistyskohteista.Aliupseeriliitto_Ammattisotilas_Kuva_Vierumäki_5

 

Aliupseeriliiton jäsenet voivat varata mökkiä viikoksi, kolmeksi tai neljäksi vuorokaudeksi.

Varauksia voi tehdä:

– maanantaista – maanantaihin (vko)
– maanantaista – perjantaihin (4 vrk)
– perjantaista – maanantaihin (3 vrk)

 

Sesonkiviikkojen vuokra on 400,-. Sesongin ulkopuolisten viikkojen hinta on 300,-. Kolmen ja neljän päivän vuokrat ovat 200 euroa. Aliupseeriliitto_Ammattisotilas_KUva_Vierumäki_6Vuokran lisäksi peritään liinavaate- ja siivouskorvaus majoittuvien henkilöiden lukumäärän mukaan. Liiton jäsenrekisteriin merkityt yhdistysten ja liiton luottamushenkilöt saavat sesongin ulkopuoliset vuorot erityiseen luottamushenkilöhintaan.

 

Kesäsesonki on 19.6 – 14.8. Kesälle ja kevätviikonlopuille on vielä hyvin vapaita vuoroja.

 

>>Lisätietoa Vierumäen mökistä ja vapaista vuorosta.


  • Leirinuotiolla

    Kuudennessa, ja samalla leirinuotiolla-reseptisarjan viimeisessä reseptissä on mukana ruokaa valmistamassa myös eräkoira Dori.

  • Sinustako Frisbeegolf-mestari?

    Aliupseeriliiton Frisbeegolf-mestaruuskilpailut järjestetään lauantaina 20.5.2017 Urheiluopisto Kisakeskuksessa Pohjankurussa ja Kodin tavaratalo Frisbeegolf-parkissa. Kilpailuun voivat osallistua kaikki aliupseeriliiton jäsenet. Kilpailussa heitetään naisten ja miesten sarjoissa

  • Puolustusvoimien Suomi 100 -kesäkiertue

    Puolustusvoimain lippujuhlan päivän valtakunnallinen paraati on Helsingissä 4.6. Samana päivänä on Puolustusvoimien Suomi 100 -kesäkiertueen avauskonsertti.