Siirry sisältöön

Lähde lomalle Vierumäelle

Vierumäellä sijaitseva Aliupseeriliiton vapaa-ajan mökki on liiton jäsenten käytettävissä edulliseen jäsenhintaan. Mökin lähialueella on monipuoliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet kaikenikäisille liikkujille.

Vierumäen Loma-Aika Oy:n mökkialueella sijaitsevassa paritalohuoneistossa on olohuone, keittiö, sauna, majoitustilat kuudelle henkilölle sekä ulkogrilli.  Mökki on hyvällä paikalla, kävelymatkan päässä Country Clubista ja monista alueen liikunta- ja virkistyskohteista.

Mökillä majoittuvat ovat Vierumäen runsaiden palvelujen piirissä. Alueella on muun muassa lapsiparkki, pesula, alueen sisäinen kuljetuspalvelu sekä lähikauppa.

Vierumäki on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajan keskus, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Alueella voi harrastaa esimerkiksi golfia, tennistä, squashia, retkeilyä, hiihtoa, patikointia, pyöräilyä, suunnistusta, ratsastusta, jääkiekkoa, jalkapalloa, uintia ja kalastusta.  Alueella on tarjolla myös runsaasti ohjattuja liikuntatunteja.

Aliupseeriliiton mökki on varattavissa koko viikoksi tai kolmeksi/neljäksi vuorokaudeksi kerrallaan. Sesonkiviikkojen vuokra on 400 euroa. Sesonkiaikaa ovat hiihto- ja syyslomaviikot, joulunpyhät sekä keskikesä. Sesongin ulkopuolisten viikkojen hinta on 300 euroa. Kolmen ja neljän päivän vuokrat ovat 200 euroa. Vuokran lisäksi peritään liinavaate- ja siivouskorvaus majoittuvien henkilöiden lukumäärän mukaan.

Aliupseeriliiton jäsenrekisteriin merkityt yhdistysten ja liiton luottamushenkilöt voivat vuokrata mökkiä erityiseen luottamushenkilöhintaan.

>> Mökkivaraukset ja lisätietoa Vierumäen mökistä

Kuvat: Vierumäki, Suomen Urheiluopisto


  • MarsMars auttaa liikkumaan

    Puolustusvoimien MarsMars-sovellus tukee sotilaita fyysisen suorituskyvyn ylläpitämisessä. Sovellus sopii sekä aloittelevalle kuntoilijalle että kokeneemmalle liikkujalle. Aliupseeriliiton pääluottamusmies Terho Eironen on yksi sovelluksen käyttäjistä.

  • Leirinuotiolla

    Eräkokki kertoo Leirinuotiolla, miten valmistetaan maasto-olosuhteissa loimukonjakkitaimenta tykötarpeineen.

  • Vaihtoehtoja miehelle

    Ammattisotilas-lehti haluaa osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun ja kantaa kortensa kekoon keskustelussa mies-sanan korvaamisesta jollakin "säädyllisemmällä" termillä. Ammattisotilas-lehden epävirallinen nimitoimikunta on koonnut ehdotuksia mies-sanan korvaajaksi aliupseerien tehtävänimikkeissä. Osallistu sinäkin!