Siirry sisältöön

Lähde lomalle Vierumäelle

Vierumäellä sijaitseva Aliupseeriliiton vapaa-ajan mökki on liiton jäsenten käytettävissä edulliseen jäsenhintaan. Mökin lähialueella on monipuoliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet kaikenikäisille liikkujille.

Vierumäen Loma-Aika Oy:n mökkialueella sijaitsevassa paritalohuoneistossa on olohuone, keittiö, sauna, majoitustilat kuudelle henkilölle sekä ulkogrilli.  Mökki on hyvällä paikalla, kävelymatkan päässä Country Clubista ja monista alueen liikunta- ja virkistyskohteista.

Mökillä majoittuvat ovat Vierumäen runsaiden palvelujen piirissä. Alueella on muun muassa lapsiparkki, pesula, alueen sisäinen kuljetuspalvelu sekä lähikauppa.

Vierumäki on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajan keskus, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Alueella voi harrastaa esimerkiksi golfia, tennistä, squashia, retkeilyä, hiihtoa, patikointia, pyöräilyä, suunnistusta, ratsastusta, jääkiekkoa, jalkapalloa, uintia ja kalastusta.  Alueella on tarjolla myös runsaasti ohjattuja liikuntatunteja.

Aliupseeriliiton mökki on varattavissa koko viikoksi tai kolmeksi/neljäksi vuorokaudeksi kerrallaan. Sesonkiviikkojen vuokra on 400 euroa. Sesonkiaikaa ovat hiihto- ja syyslomaviikot, joulunpyhät sekä keskikesä. Sesongin ulkopuolisten viikkojen hinta on 300 euroa. Kolmen ja neljän päivän vuokrat ovat 200 euroa. Vuokran lisäksi peritään liinavaate- ja siivouskorvaus majoittuvien henkilöiden lukumäärän mukaan.

Aliupseeriliiton jäsenrekisteriin merkityt yhdistysten ja liiton luottamushenkilöt voivat vuokrata mökkiä erityiseen luottamushenkilöhintaan.

>> Mökkivaraukset ja lisätietoa Vierumäen mökistä

Kuvat: Vierumäki, Suomen Urheiluopisto


  • Leirinuotiolla

    Kesäinen luonto tuo mukanaan upeita luonnon antimia, joiden hyötykäyttö kuuluu jokaisen sotilaan selviytymistaitoihin. Seuraavat ohjeet riittää kahdelle henkilölle pääruoaksi, tai neljälle lisäkkeeksi kalan tai lihan seuraksi. Pienillä esivalmisteluilla tämä on nopea ja helppo nuotioruoka.

  • Näin vältät turhat tapaturmat

    Virkistävä juoma, suussa sulava jäätelö ja tuoreet mansikat ovat monien toivomia seuralaisia kesälomalla, kantositeessä oleva käsivarsi tai nyrjähtänyt nilkka taas eivät.

  • Jyrki Surkka suosittelee näitä kirjailijoita

    Olen lukijaprofiililtani aika on/off-mies. Siksi lukemiseni keskittyy yleensä loma-ajalle. Minulla on nimittäin lähes pakottava tarve saada kirja luetuksi saman tien kun aloitan sen.