Siirry sisältöön

Lähde lomalle Vierumäelle

Vierumäellä sijaitseva Aliupseeriliiton vapaa-ajan mökki on liiton jäsenten käytettävissä edulliseen jäsenhintaan. Mökin lähialueella on monipuoliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet kaikenikäisille liikkujille.

Vierumäen Loma-Aika Oy:n mökkialueella sijaitsevassa paritalohuoneistossa on olohuone, keittiö, sauna, majoitustilat kuudelle henkilölle sekä ulkogrilli.  Mökki on hyvällä paikalla, kävelymatkan päässä Country Clubista ja monista alueen liikunta- ja virkistyskohteista.

Mökillä majoittuvat ovat Vierumäen runsaiden palvelujen piirissä. Alueella on muun muassa lapsiparkki, pesula, alueen sisäinen kuljetuspalvelu sekä lähikauppa.

Vierumäki on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajan keskus, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Alueella voi harrastaa esimerkiksi golfia, tennistä, squashia, retkeilyä, hiihtoa, patikointia, pyöräilyä, suunnistusta, ratsastusta, jääkiekkoa, jalkapalloa, uintia ja kalastusta.  Alueella on tarjolla myös runsaasti ohjattuja liikuntatunteja.

Aliupseeriliiton mökki on varattavissa koko viikoksi tai kolmeksi/neljäksi vuorokaudeksi kerrallaan. Sesonkiviikkojen vuokra on 400 euroa. Sesonkiaikaa ovat hiihto- ja syyslomaviikot, joulunpyhät sekä keskikesä. Sesongin ulkopuolisten viikkojen hinta on 300 euroa. Kolmen ja neljän päivän vuokrat ovat 200 euroa. Vuokran lisäksi peritään liinavaate- ja siivouskorvaus majoittuvien henkilöiden lukumäärän mukaan.

Aliupseeriliiton jäsenrekisteriin merkityt yhdistysten ja liiton luottamushenkilöt voivat vuokrata mökkiä erityiseen luottamushenkilöhintaan.

>> Mökkivaraukset ja lisätietoa Vierumäen mökistä

Kuvat: Vierumäki, Suomen Urheiluopisto


  • Mika Oranen suosittelee street artia

    ”Street artiksi minä sitä kutsun”, sanoo Mika Oranen kertoessaan harrastuksestaan. Street art on taidesuuntaus, joka kokoaa yhteen amerikkalaisen graffitin, 60-luvun pop- taiteen, 70-luvun punk- taiteen, sarjakuvataiteen ja poliittisen kuvasatiirin. 70-luvun punk-aikakauden nuorena yhteiskunnallinen kritiikki taiteen keinoin kiinnosti vaikka en punk-ilmiötä muilta osin omakseni omaksunutkaan.

  • Lisää hyvinvointia

    Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry tuottaa edullisia ja vaikuttavia hyvinvointikursseja työikäisille ja lapsiperheille. Kesällä 2021 järjestetään useita lapsiperheiden ja aikuisten kursseja ympäri Suomen sijaitsevissa liikunnallisissa ja luonnonläheisissä kurssikohteissa.

  • Puolustusvoimien Suomi 100 -kesäkiertue

    Puolustusvoimain lippujuhlan päivän valtakunnallinen paraati on Helsingissä 4.6. Samana päivänä on Puolustusvoimien Suomi 100 -kesäkiertueen avauskonsertti.