Siirry sisältöön

Sinustako Frisbeegolf-mestari?

Aliupseeriliiton Frisbeegolf-mestaruuskilpailut järjestetään lauantaina 20.5.2017 Urheiluopisto Kisakeskuksessa Pohjankurussa ja Kodin tavaratalo Frisbeegolf-parkissa. Kilpailuun voivat osallistua kaikki aliupseeriliiton jäsenet. Kilpailussa heitetään naisten ja miesten sarjoissa

Lisäksi kilpaillaan yhdistysten välisestä mestaruudesta.

Molemmissa sarjoissa palkitaan kolme parasta heittäjää ja yhdistyskisassa kolme parasta yhdistystä.

OhjelmaAmmattisotilas_Aliupseeriliitto_Frisbeegolf4_KuvaAstaRuuskanen

Klo 9.30 Ilmoittautuminen
Klo 10.00 Pelaajakokous, jako ryhmiin
Klo 10.30 – 13.00 1. Kierros
Klo 13.00 – 13.30 Välipala, poolien uudelleenjako
Klo 14.00 – 16.30. 2. kierros
Klo 16.30 – 17.30 Päivällinen
Klo 18.00 Palkintojen jako
Klo 19.00 Sauna ja illanvietto

 Kilpailun käytännön järjestelyistä vastaa Suomenlahden Aliupseerit.

>>Ilmoittautuminen jatkuu 30.4. asti.(avautuu uuteen ikkunaan)


  • Lisää hyvinvointia

    Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry tuottaa edullisia ja vaikuttavia hyvinvointikursseja työikäisille ja lapsiperheille. Kesällä 2021 järjestetään useita lapsiperheiden ja aikuisten kursseja ympäri Suomen sijaitsevissa liikunnallisissa ja luonnonläheisissä kurssikohteissa.

  • Lähde lomalle Vierumäelle

    Aliupseeriliiton jäsenet voivat varata käyttöönsä Vierumäellä olevaa vapaa-ajan mökkiä. Vierumäen Loma-aika Oy:n mökkialueella sijaitsevassa paritalohuoneistossa on olohuone, keittiö, sauna sekä majoitustilat kuudelle henkilölle.