Leirinuotiolla
Eräkokki kertoo Leirinuotiolla, miten valmistetaan maasto-olosuhteissa konjakkikermassa haudutettua leipäjuustoa.

nopea ja helppo jälkiruoka leirinuotiolla valmistettavaksi. Suositellaan tarjoiltavaksi kaffeplörön kyljessä.
Konjakkikermassa haudutettu leipäjuusto
- 3dl kermaa
- 400g leipäjuustoa
- 2tl kanelia
- 2rkl hunajaa
- Pari siivua puolustuslaitos -leikattua konjakkia
Kaada kerma, kaneli, ja hunaja pannulle, ja keitä seosta hetki kasaan.
Tarkista leikatun konjakin laatu maistamalla.
Kun olet varmistunut konjakin laadusta, lisää sitä kermaseoksen joukkoon.
Tarkista maku.
Laita leipäjuusto nesteeseen, ja kypsennä kunnes leipäjuusto alkaa pehmetä.
Nosta leipäjuusto lautaselle, lisää kermaseosta päälle.
Tarjoile konjakilla marinoitujen hillojen kanssa.
Leikatulla konjakilla marinoidut hillat
- 2dl hillaa
- 1rkl sokeria
- Pari siivua puolustuslaitos -leikattua konjakkia
Lisää sokeri ja hillat paistinpannulle.
Tarkista leikatun konjakin laatu maistamalla.
Kun olet varmistunut konjakin laadusta, ja sokeri on sulanut hillojen joukkoon, lisää sitä paistinpannulle.
Tarkista maku ja tarjoile.
Saatat olla kiinnostunut myös näistä
-
Työvälineenä 7,26 ja tavoitteena maksimaalinen voimantuotto
Ammattisotilaille otsikko saattaa herättää kummastusta ja miettimistä, mikä kaliperi mahtaa olla kyseessä? Kyseessä ”miesten kuula” ja käyttöjärjestelmänä minä itse.
-
Kun reissujalkaa vipattaa, Turvan vakuutus on turvanasi
Reissaaminen on usein merkittävä rahallinen satsaus jo ilman yllättäviä kuluja. Matkaan ei kannatakaan lähteä ilman matkustajavakuutusta. Jos ulkomaanmatkalla sairastuu tai joutuu tapaturmaan, kustannukset saattavat muutoin olla kovat.
-
Tupakaton nuuska aiheuttaa riippuvuutta
Koronarajoitusten aikana nuuskan saatavuus hankaloitui. Tupakaton nuuska saattoi olla joillekin vastaus ongelmaan. Mutta mitä se oikein on, onko sen käyttö turvallista?