Leirinuotiolla
Eräkokki kertoo Leirinuotiolla, miten valmistetaan maasto-olosuhteissa konjakkikermassa haudutettua leipäjuustoa.
nopea ja helppo jälkiruoka leirinuotiolla valmistettavaksi. Suositellaan tarjoiltavaksi kaffeplörön kyljessä.
Konjakkikermassa haudutettu leipäjuusto
- 3dl kermaa
- 400g leipäjuustoa
- 2tl kanelia
- 2rkl hunajaa
- Pari siivua puolustuslaitos -leikattua konjakkia
Kaada kerma, kaneli, ja hunaja pannulle, ja keitä seosta hetki kasaan.
Tarkista leikatun konjakin laatu maistamalla.
Kun olet varmistunut konjakin laadusta, lisää sitä kermaseoksen joukkoon.
Tarkista maku.
Laita leipäjuusto nesteeseen, ja kypsennä kunnes leipäjuusto alkaa pehmetä.
Nosta leipäjuusto lautaselle, lisää kermaseosta päälle.
Tarjoile konjakilla marinoitujen hillojen kanssa.
Leikatulla konjakilla marinoidut hillat
- 2dl hillaa
- 1rkl sokeria
- Pari siivua puolustuslaitos -leikattua konjakkia
Lisää sokeri ja hillat paistinpannulle.
Tarkista leikatun konjakin laatu maistamalla.
Kun olet varmistunut konjakin laadusta, ja sokeri on sulanut hillojen joukkoon, lisää sitä paistinpannulle.
Tarkista maku ja tarjoile.
Saatat olla kiinnostunut myös näistä
-
Sotilasmusiikin kesäkausi
Sotilasmusiikki näkyy ja kuuluu tulevana kesänä eri puolilla Suomea. Vartioparaati, MIL-Espa ja Puolustusvoimien kesäkiertue tuovat sotilasmusiikin osaksi kesänviettoa.
-
Leirinuotiolla
Kuudennessa, ja samalla leirinuotiolla-reseptisarjan viimeisessä reseptissä on mukana ruokaa valmistamassa myös eräkoira Dori.
-
Mukavasti ja turvallisesti Vierumäellä
Aliupseeriliiton Vierumäen mökki on ollut kovassa käytössä kesän ajan. Kun mökin käyttäjät toimivat yhteisten pelisääntöjen mukaisesti, elämä mökillä on kaikille mukavaa ja turvallista.