Siirry sisältöön

Frisbeegolf-joukkuemestaruus Keski-Suomeen

Keski-Suomen Aliupseerit voitti niukalla yhdellä heitolla Lappeenrannan Aliupseereiden joukkueen Frisbeegolfin joukkuemestaruuskilpailussa. Kolmanneksi joukkuekilpailussa heitti Kuopion Aliupseerit.

Henkilökohtaisen sarjan voitti Niko Karttunen (Ylä-Savo). Kolmen kärki oli lopputuloksissa melko tasainen, mutta Karttunen voitti niukalla kahden heiton erolla toiseksi tulleen Valtteri Furuholmin (Keski-Suomi). Henkilökohtaisen sarjan kolmanneksi parhaan tuloksen heitti Joonas Hytti (Lappeenranta).

Vuoden 2019 kilpailut järjestettiin lauantaina 15.6. Vihdin Kaatiksella. Vuonna 2009 avatulla radalla on 20 monipuolista ja haasteellista väylää. Alue tarjosikin Aliupseeriliiton mestaruuskilpailuihin osallistuneille mielenkiintoisia haasteita.  Metsä- ja puistoympäristöön rakennetun radan pisin väylä on yli 300-metrinen. Myös vesiesteet tarjosivat heittäjille elämyksiä.

Frisbeegolf-mestaruuskilpailu oli avoin kaikille Aliupseeriliiton jäsenille. Kilpailussa oli henkilökohtainen sarja sekä yhdistysten välinen mestaruuskilpailu. Henkilökohtaisessa sarjassa kahden kierroksen heitot laskettiin yhteen. Sarjan voitti heittäjä, joka suoritti radan vähimmällä heittomäärällä. Joukkuekilpailussa joukkueen kaikki heitot laskettiin yhteen kahdelta kierrokselta. Joukkuekisan voittajaksi julistettiin yhdistys, joka kiersi kaksi kierrosta vähimmällä heittomäärällä.

Kilpailuun osallistui 37 heittäjää

Kilpailujärjestelyistä vastasi Suomenlahden Aliupseerit.

Teksti: Asta Ruuskanen

Kuvat: Pirjo Räisänen

• Ylä-Savon Kartingkilpailut

Aliupseeriliiton jäsenyhdistykset järjestävät jäsenilleen monenlaista toimintaa. Ylä-Savon Aliupseerit järjesti jäsenilleen jännittävän kartingkilpailun.

• Tapaturmavakuutuksella turvaa vapaa-ajalle

Ammattisotilaita suojaa työaikana lakisääteinen tapaturmavakuutus, mutta entä vapaa-ajalla? Jos olet Aliupseeriliitto ry:n jäsen, sinulla on Turvassa jäsenvakuutus myös vapaa-ajan tapaturmien varalle. Vapaa-aikaansa voi turvata myös itse hankittavilla vakuutuksilla.

• Kirkkaimmat mitalit Kainuuseen

Tervareitin Aliupseerit vei mestaruuden sekä joukkuekilpailuissa että henkilökohtaisissa sarjoissa Aliupseeriliiton haulikkomestaruuskilpailuissa. Aliupseeriliiton haulikkomestaruuskilpailu järjestettiin Kajaanissa 23.-25.7. Samanaikaisesti ammuttiin myös Sotilasurheiluliiton ja Kainuun prikaatin haulikkolajien mestaruuksista.