Siirry sisältöön

Uudet jäsensivut avattu

Aliupseeriliiton uudet jäsensivut julkaistiin maaliskuussa. Uudistuksen myötä jäsensivut ovat aikaisempaa paremmin luettavissa myös mobiililaitteilla. Myös kirjautumiseen tarvittavan salasanan saanti on jatkossa helpompaa.

Jäsensivuilla voi osallistua jäsenten sisäisiin keskusteluihin, lukea muun muassa Aliupseeriliiton edunvalvontaan ja järjestötoimintaan liittyvistä asioista, ilmoittautua edunvalvonta- ja järjestökoulutukseen ja tarkastaa omat jäsenrekisteritiedot. Sivuilla on kaikille jäsenille avoimien sivujen lisäksi omat osiot henkilöstön edustajille, Aliupseeriliiton hallitukselle ja jäsenyhdistysten hallitusten jäsenille.

Jäsensivuille kirjautuminen tapahtuu jatkossakin www.aliupseeriliitto.fi -sivulla olevalla Jäsensivuille-linkistä. Kirjautuminen onnistuu jäsennumerolla ja henkilökohtaisella salasanalla. Uuden salasanan tilaaminen on jatkossa hyvin vaivatonta. Joustavan kirjautumisen edellytyksenä on kuitenkin se, että jokaisella jäsenellä on jäsenrekisteritiedoissaan oikea sähköpostiosoite.

Jos jäsenrekisteritiedoissasi ei ole sähköpostiosoitetta tai osoite on väärä, voit ilmoittaa uuden sähköpostiosoitteesi koska tahansa.

Otamme mielellämme vastaan toivomuksia ja palautetta jäsensivuihin liittyen.  Sivuilla on palautelomake, jolla palautteen lähettäminen on helppoa.

  • Uutta virtaa hallitustyöskentelyyn

    Satakunnan Aliupseerien hallitus vieraili syyskuussa Suomen Nato-edustustossa Brysselissä. Vierailusta jäi käteen runsaasti ideoita yhdistystoiminnan kehittämiseen.

  • Golfkisan ilmoittautuminen käynnissä

    Aliupseeriliiton golfmestaruuskilpailut järjestetään ensimmäistä kertaa elokuussa. Muurame Golfissa järjestettävän kilpailun käytännön järjestelyistä vastaa Keski-Suomen Aliupseerit ry.