Siirry sisältöön

Uudet jäsensivut avattu

Aliupseeriliiton uudet jäsensivut julkaistiin maaliskuussa. Uudistuksen myötä jäsensivut ovat aikaisempaa paremmin luettavissa myös mobiililaitteilla. Myös kirjautumiseen tarvittavan salasanan saanti on jatkossa helpompaa.

Jäsensivuilla voi osallistua jäsenten sisäisiin keskusteluihin, lukea muun muassa Aliupseeriliiton edunvalvontaan ja järjestötoimintaan liittyvistä asioista, ilmoittautua edunvalvonta- ja järjestökoulutukseen ja tarkastaa omat jäsenrekisteritiedot. Sivuilla on kaikille jäsenille avoimien sivujen lisäksi omat osiot henkilöstön edustajille, Aliupseeriliiton hallitukselle ja jäsenyhdistysten hallitusten jäsenille.

Jäsensivuille kirjautuminen tapahtuu jatkossakin www.aliupseeriliitto.fi -sivulla olevalla Jäsensivuille-linkistä. Kirjautuminen onnistuu jäsennumerolla ja henkilökohtaisella salasanalla. Uuden salasanan tilaaminen on jatkossa hyvin vaivatonta. Joustavan kirjautumisen edellytyksenä on kuitenkin se, että jokaisella jäsenellä on jäsenrekisteritiedoissaan oikea sähköpostiosoite.

Jos jäsenrekisteritiedoissasi ei ole sähköpostiosoitetta tai osoite on väärä, voit ilmoittaa uuden sähköpostiosoitteesi koska tahansa.

Otamme mielellämme vastaan toivomuksia ja palautetta jäsensivuihin liittyen.  Sivuilla on palautelomake, jolla palautteen lähettäminen on helppoa.

  • Ilma-asejoukkuemestaruus EVP-yhdistykselle

    Ilma-asemestaruuskilpailujen joukkuekilpailu oli kahden yhdistyksen välinen mittelö. Aliupseeriliiton EVP-yhdistyksen joukkue voitti ylivoimaisesti toiseksi tuleen Keski-Suomen Aliupseereiden joukkueen sekä ilmapistooli- että ilmakiväärikilpailussa.

  • Uusia ohjeita henkilötietojen käsittelyyn

    Aliupseeriliiton hallitus hyväksyi liiton jäsenrekisteriin uudet henkilötietojen käsittelyn periaatteet huhtikuussa. Luottamusmiehet ja yhdistysten jäsenrekisterikäyttäjät ovat perehtyneet uusiin toimintaperiaatteisiin toukokuun aikana ja he ovat sitoutuneet noudattamaan niitä.

  • Vakuutus on turvanasi matkalla

    Ilman matkustajavakuutusta reissaaminen voi tulla todella kalliiksi. Jos ulkomaanmatkalla sairastuu tai joutuu tapaturmaan, kustannukset voivat olla järkytys suomalaiseen terveydenhoitojärjestelmään tottuneelle.