Siirry sisältöön

Uudet jäsensivut avattu

Aliupseeriliiton uudet jäsensivut julkaistiin maaliskuussa. Uudistuksen myötä jäsensivut ovat aikaisempaa paremmin luettavissa myös mobiililaitteilla. Myös kirjautumiseen tarvittavan salasanan saanti on jatkossa helpompaa.

Jäsensivuilla voi osallistua jäsenten sisäisiin keskusteluihin, lukea muun muassa Aliupseeriliiton edunvalvontaan ja järjestötoimintaan liittyvistä asioista, ilmoittautua edunvalvonta- ja järjestökoulutukseen ja tarkastaa omat jäsenrekisteritiedot. Sivuilla on kaikille jäsenille avoimien sivujen lisäksi omat osiot henkilöstön edustajille, Aliupseeriliiton hallitukselle ja jäsenyhdistysten hallitusten jäsenille.

Jäsensivuille kirjautuminen tapahtuu jatkossakin www.aliupseeriliitto.fi -sivulla olevalla Jäsensivuille-linkistä. Kirjautuminen onnistuu jäsennumerolla ja henkilökohtaisella salasanalla. Uuden salasanan tilaaminen on jatkossa hyvin vaivatonta. Joustavan kirjautumisen edellytyksenä on kuitenkin se, että jokaisella jäsenellä on jäsenrekisteritiedoissaan oikea sähköpostiosoite.

Jos jäsenrekisteritiedoissasi ei ole sähköpostiosoitetta tai osoite on väärä, voit ilmoittaa uuden sähköpostiosoitteesi koska tahansa.

Otamme mielellämme vastaan toivomuksia ja palautetta jäsensivuihin liittyen.  Sivuilla on palautelomake, jolla palautteen lähettäminen on helppoa.

  • Puheenjohtajapäivät

    Aliupseeriliiton jäsenyhdistysten puheenjohtajilla on tärkeä rooli Aliupseeriliiton toiminnan kehittämisessä. Syyskuussa pidetyillä puheenjohtajapäivillä yhdistysten puheenjohtaja pääsivät keskustelemaan jäsenten edunvalvonnasta sekä kehittämään oman yhdistyksensä ja koko Aliupseeriliiton toimintaa.

  • Ylä-Savon Kartingkilpailut

    Aliupseeriliiton jäsenyhdistykset järjestävät jäsenilleen monenlaista toimintaa. Ylä-Savon Aliupseerit järjesti jäsenilleen jännittävän kartingkilpailun.

  • Yhdistyspuheenjohtajien neuvottelupäivät

    Luottamusmiesvaalit, liiton hallituksen ja puheenjohtajan vaali sekä ajankohtaiset edunvalvontakysymykset keskusteluttivat laajasti puheenjohtajia kevään puheenjohtajapäivillä.