Siirry sisältöön

Aliupseerikalenteri jakoon marraskuussa

Aliupseerikalenterin postitus käynnistyy marraskuun alussa. Liiton työssä käyvät jäsenet saavat kalenterin mukana myös päivitetyn Osaava jäsen -oppaan.

Vuoden 2021 kalenteriin tehtiin tärkeitä päivityksiä. Työaikaan ja palkkaukseen liittyvien osioiden lisäksi kalenterissa on tietoa esimerkiksi kehityskeskusteluista, vuosilomista ja eläkemääräyksistä. Kalenterissa on ensiapua moniin työelämän tilanteisiin.

Kalenterin mukana työssä käyvät jäsenet saavat päivitetyn Osaava jäsen -oppaan. Siihen on koottu tärkeitä perustietoja työelämän eri tilanteisiin. Oppaassa on perustietoa muun muassa tehtävänkuvaukseen, palkkaukseen, kehityskeskusteluun ja palvelussuhteen ehtoihin liittyvistä keskeisistä asioista. Tavoitteena on, että jäsen sen avulla osaa itse määrittää hälytysrajan, milloin hänen tulee olla yhteydessä omaan luottamusmieheensä työelämän pulmatilanteissa.

Aliupseerikalenterin tietosivut ja Osaava jäsen -opas ovat jäsenten käytettävissä jäsensivuilla myös sähköisesti.

  • Golfkisan ilmoittautuminen käynnissä

    Aliupseeriliiton golfmestaruuskilpailut järjestetään ensimmäistä kertaa elokuussa. Muurame Golfissa järjestettävän kilpailun käytännön järjestelyistä vastaa Keski-Suomen Aliupseerit ry.

  • Niko Karttunen uusi mestaruutensa

    Aliupseeriliiton frisbeegolfmestaruuskilpailut järjestettiin Luolavuoren frisbeegolfpuistossa 6.5. Ylä-Savon Niko Karttunen voitti henkilökohtaisen sarjan. Joukkuekilpailun voitti Keski-Suomen Aliupseerit.

  • Aliupseeriliiton hallitus 2022

    Edustajakokous valitsi Aliupseeriliiton hallitukseen uusia jäseniä erovuoroisten tilalle. Liiton hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi 12 varsinaista jäsentä ja henkilökohtaiset varajäsenet. Jäsenistä puolet on kahden vuoden välein erovuorossa.