Siirry sisältöön

Aliupseerikalenteri jakoon marraskuussa

Aliupseerikalenterin postitus käynnistyy marraskuun alussa. Liiton työssä käyvät jäsenet saavat kalenterin mukana myös päivitetyn Osaava jäsen -oppaan.

Vuoden 2021 kalenteriin tehtiin tärkeitä päivityksiä. Työaikaan ja palkkaukseen liittyvien osioiden lisäksi kalenterissa on tietoa esimerkiksi kehityskeskusteluista, vuosilomista ja eläkemääräyksistä. Kalenterissa on ensiapua moniin työelämän tilanteisiin.

Kalenterin mukana työssä käyvät jäsenet saavat päivitetyn Osaava jäsen -oppaan. Siihen on koottu tärkeitä perustietoja työelämän eri tilanteisiin. Oppaassa on perustietoa muun muassa tehtävänkuvaukseen, palkkaukseen, kehityskeskusteluun ja palvelussuhteen ehtoihin liittyvistä keskeisistä asioista. Tavoitteena on, että jäsen sen avulla osaa itse määrittää hälytysrajan, milloin hänen tulee olla yhteydessä omaan luottamusmieheensä työelämän pulmatilanteissa.

Aliupseerikalenterin tietosivut ja Osaava jäsen -opas ovat jäsenten käytettävissä jäsensivuilla myös sähköisesti.

  • Aliupseeriliiton hallituksen vaali 2023

    Aliupseeriliiton jäsenyhdistykset valitsevat marraskuussa kuusi uutta jäsentä liiton hallitukseen. Puolet hallituksen 12 jäsenestä on erovuorossa kahden vuoden välein. Hallituksen jäsenen kausi kestää neljä vuotta.

  • Oikeilla yhteistiedoilla on merkitystä

    Voimassa oleva postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat tärkeitä työkaluja luottamusmiehelle, paikallisyhdistyksen johdolle ja Aliupseeriliiton työntekijöille, kun he hoitavat liiton jäsenten asioita