Siirry sisältöön

Varaa Alpola käyttöösi

Alpola on ollut jäsenten käytössä kohta kaksi vuotta. Vuonna 2022 Alpolaan tehtiin yli 150 varausta. Erityisen suosittuja käyttöaikoja olivat kesäloma-aika ja viikonloput.

Alpola on jäsenten varattavissa kokonaan tai  huone kerrallaan. Asunnon käyttäjien on mahdollista varata käyttöönsä myös autopaikka talon alakerrasta. Toisessa autopaikassa on sähköauton latausmahdollisuus.

Kolmessa makuuhuoneessa on parivuode ja yhden hengen vuode sekä yhden hengen varavuoteita. Keittiössä on tiskikone, mikroaaltouuni sekä välineet ruoanlaittoon ja ruokailuun. Olohuoneessa on ruokapöytä, sohvaryhmä, tuoleja ja televisio. Asunnossa on kylpyhuone ja erillinen WC. Asunnossa on laajakaistayhteys.

Alpolan käyttömaksu halutaan pitää jäsenille mahdollisimman alhaisena. Yhden huoneen vuorokausihinta on 30 euroa, koko asunnon 120 euroa. Autopaikan hinta on 8 euroa vuorokaudelta.

Alpolassa ei käy jokaisen käytön jälkeen siivoojaa. Jokaisen käyttäjän on varmistettava, että tila jää hyvään kuntoon käytön jälkeen. Asuntokansiossa on tarkemmat ohjeet esimerkiksi jätteiden lajittelusta ja jätekeräyspisteistä.

Käyttäjät tuovat ensisijaisesti mukanaan omat vuodevaatteet ja pyyhkeet. Asunnolla on myös vuodevaatteita ja pyyhkeitä, joita käyttäjät voivat varata pientä korvausta vastaan käyttöönsä. Liinavaatteiden pesua varten kylpyhuoneessa on pesukone ja kuivausrumpu.

Alpolan pisin varausaika on seitsemän vuorokautta. Varausaika alkaa 14.00 ja päättyy 12.00. Varaaminen onnistuu kätevästi jäsensivuilla olevasta varauskalenterista.

  • Kenestä Vuoden 2021 aliupseeri?

    Vuoden aliupseeriksi voidaan valita Aliupseeriliiton jäsen, joka on ansioitunut palvelustehtävässä, käyttäytyy ja suorittaa palvelustehtävänsä moitteettomasti ja edistänyt oman ammattikuntansa asemaa merkittävästi

  • Edustajakokous 2021

    Aliupseeriliiton jäsenyhdistysten valitsemat 35 kokousedustajaa päättivät liiton toiminnan ja talouden linjauksista ja edunvalvontatavoitteista marraskuun edustajakokouksessa. Edustajat valitsivat myös hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle.

  • Edustajakokous 2017

    Hallituksen ehdokasasettelu käynnistyy. Syksyn edustajakokouksessa yhdistykset valitsevat jäsenet liiton hallitukseen. Erovuorossa on kuusi hallituksen varsinaista ja kuusi varajäsentä.