Siirry sisältöön

Varaa Alpola käyttöösi

Alpola on ollut jäsenten käytössä kohta kaksi vuotta. Vuonna 2022 Alpolaan tehtiin yli 150 varausta. Erityisen suosittuja käyttöaikoja olivat kesäloma-aika ja viikonloput.

Alpola on jäsenten varattavissa kokonaan tai  huone kerrallaan. Asunnon käyttäjien on mahdollista varata käyttöönsä myös autopaikka talon alakerrasta. Toisessa autopaikassa on sähköauton latausmahdollisuus.

Kolmessa makuuhuoneessa on parivuode ja yhden hengen vuode sekä yhden hengen varavuoteita. Keittiössä on tiskikone, mikroaaltouuni sekä välineet ruoanlaittoon ja ruokailuun. Olohuoneessa on ruokapöytä, sohvaryhmä, tuoleja ja televisio. Asunnossa on kylpyhuone ja erillinen WC. Asunnossa on laajakaistayhteys.

Alpolan käyttömaksu halutaan pitää jäsenille mahdollisimman alhaisena. Yhden huoneen vuorokausihinta on 30 euroa, koko asunnon 120 euroa. Autopaikan hinta on 8 euroa vuorokaudelta.

Alpolassa ei käy jokaisen käytön jälkeen siivoojaa. Jokaisen käyttäjän on varmistettava, että tila jää hyvään kuntoon käytön jälkeen. Asuntokansiossa on tarkemmat ohjeet esimerkiksi jätteiden lajittelusta ja jätekeräyspisteistä.

Käyttäjät tuovat ensisijaisesti mukanaan omat vuodevaatteet ja pyyhkeet. Asunnolla on myös vuodevaatteita ja pyyhkeitä, joita käyttäjät voivat varata pientä korvausta vastaan käyttöönsä. Liinavaatteiden pesua varten kylpyhuoneessa on pesukone ja kuivausrumpu.

Alpolan pisin varausaika on seitsemän vuorokautta. Varausaika alkaa 14.00 ja päättyy 12.00. Varaaminen onnistuu kätevästi jäsensivuilla olevasta varauskalenterista.

  • Alpola on avattu

    Alpola on nyt jäsenten varattavissa. Aliupseeriliiton jäsenhuoneisto sijaitsee Helsingin Pasilassa, keskeisten kulkuyhteyksien äärellä. Asunto on tarkoitettu jäsenten vapaa-ajan käyttöön.

  • Päätöksiä etäyhteydellä

    Yhdistykset käyttivät syksyn edustajakokouksessa äänivaltaansa ensimmäistä kertaa etäyhteydellä. Kokousedustajien antaman palautteen mukaan he saivat ennen kokousta riittävät ohjeet kokoukseen valmistautumisesta ja kokoustekniikan käytöstä. Myös osallistuminen kokouksen aikana sujui hyvin.