Siirry sisältöön

Varaa Alpola käyttöösi

Alpola on ollut jäsenten käytössä kohta kaksi vuotta. Vuonna 2022 Alpolaan tehtiin yli 150 varausta. Erityisen suosittuja käyttöaikoja olivat kesäloma-aika ja viikonloput.

Alpola on jäsenten varattavissa kokonaan tai  huone kerrallaan. Asunnon käyttäjien on mahdollista varata käyttöönsä myös autopaikka talon alakerrasta. Toisessa autopaikassa on sähköauton latausmahdollisuus.

Kolmessa makuuhuoneessa on parivuode ja yhden hengen vuode sekä yhden hengen varavuoteita. Keittiössä on tiskikone, mikroaaltouuni sekä välineet ruoanlaittoon ja ruokailuun. Olohuoneessa on ruokapöytä, sohvaryhmä, tuoleja ja televisio. Asunnossa on kylpyhuone ja erillinen WC. Asunnossa on laajakaistayhteys.

Alpolan käyttömaksu halutaan pitää jäsenille mahdollisimman alhaisena. Yhden huoneen vuorokausihinta on 30 euroa, koko asunnon 120 euroa. Autopaikan hinta on 8 euroa vuorokaudelta.

Alpolassa ei käy jokaisen käytön jälkeen siivoojaa. Jokaisen käyttäjän on varmistettava, että tila jää hyvään kuntoon käytön jälkeen. Asuntokansiossa on tarkemmat ohjeet esimerkiksi jätteiden lajittelusta ja jätekeräyspisteistä.

Käyttäjät tuovat ensisijaisesti mukanaan omat vuodevaatteet ja pyyhkeet. Asunnolla on myös vuodevaatteita ja pyyhkeitä, joita käyttäjät voivat varata pientä korvausta vastaan käyttöönsä. Liinavaatteiden pesua varten kylpyhuoneessa on pesukone ja kuivausrumpu.

Alpolan pisin varausaika on seitsemän vuorokautta. Varausaika alkaa 14.00 ja päättyy 12.00. Varaaminen onnistuu kätevästi jäsensivuilla olevasta varauskalenterista.

  • Tavoitteena aktiiviset jäsenet

    Edustajakokous hyväksyi Aliupseeriliiton toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2017. Toimintavuoden painopisteet ovat liiton sisäisessä yhdistys- ja järjestötoiminnassa, jäsenistön jaksamisessa ja yhteiskuntavaikuttamisessa.

  • Puheenjohtajien neuvottelupäivät

    Aliupseeriliiton jäsenyhdistysten puheenjohtajat kokoontuvat vuosittain puheenjohtajien neuvottelupäiville. Kaksipäiväisen koulutuksen aikana puheenjohtajat pääsevät perehtymään ajankohtaisiin työmarkkina- ja edunvalvontakysymyksiin sekä kehittämään Aliupseeriliiton ja oman yhdistyksensä toimintaa.

  • Jäsentilaisuus siirtyy vuodelle 2022

    Aliupseeriliiton paljon odotettu jäsentilaisuus on pahenevan koronatilanteen takia päätetty siirtää syksylle 2022. Tarkempi päivämäärä julkaistaan mahdollisimman pian. Tapahtuman siirtämisellä Aliupseeriliitto haluaa omalta osaltaan hillitä koronaviruksen leviämistä ja edistää jäsenten terveenä pysymistä.