Siirry sisältöön

Frisbeegolfmestaruus 2021

Aliupseeriliiton frisbeegolfmestaruuskilpailut järjestetään 18.-19.6. Jyväskylässä, Laajavuori DGP:n radalla. Rata tarjoaa haasteita ja mielenkiintoisia pelipaikkoja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin heittäjille.

Kilpailun järjestelyistä vastaa Keski-Suomen Aliupseerit ry.  Kilpailunjohtaja Jani Laitinen kertoo, että kisa on samalla liiton 10-vuotisjuhlakilpailu. Ensimmäiset Aliupseeriliiton frisbeegolf-mestaruuskisat järjestettiin Laukaan Peurungassa 2012. Tuolloin osallistujia oli lähes 50.

Kilpailijamäärät ovat kehittyneet positiivisesti. Laitinen toivottaa kaiken tasoiset heittäjät mukaan.

– Tilaisuus on rento ulkoilupäivä frisbeegolfin parissa. Mukaan mahtuvat kaikki, maan parhaista heittäjistä ensimmäistä kertaa kiekkoa kädessään pitäviin harrastajat. Siinä missä parhaat kisaavat tuloslistan kärjessä on häntäpään heittäjillä oma kisansa itseään ja muita samantasoisia vastaan.

Laitinen muistuttaa, että jo parkinkin kiekon kanssa voi hyvin osallistua kisaan.

– Yhdellä lähestymiskiekolla tai driverilla ja putterilla pääsee hyvin käyntiin. Myös kisapaikalla olevasta pro shopista voi ostaa kiekkoja.

Kilpailuun on tällä kertaa kutsuttu mukaan myös Rajaturvallisuusunionin, Tulliliiton ja Vankilavirkailijain liiton jäseniä.

Kilpailussa heitetään naisten ja miesten sarjoissa. Lisäksi kilpaillaan yhdistysten välisestä mestaruudesta. Molemmissa sarjoissa palkitaan kolme parasta heittäjää. Paras yhdistys palkitaan kiertopalkinnolla.

Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu Aliupseeriliton verkkosivuilla olevalla lomakkeella. Kisasivuilla on tarkemmat tiedot kilpailun kulusta sekä ohjeet ilmoittautumisesta, hinnoista ja majoitusvaihtoehdoista. Ilmoittautumisaika päättyy 15.5.2021.

Teksti: Asta Ruuskanen

Kuvat: Jani Laitinen, Asta Ruuskanen, Mika Oranen

  • Vapaaehtoisesti veteraanien tukena

    Reservin majuri Antti Roiko-Jokela (68) on tehnyt vapaaehtoistyötä lähes koko aikuisikänsä. Keski-Pohjanmaan veteraanikeräyksen piiripäällikkönä 12 vuotta toiminut mies on veteraani myös reserviläis- ja kiltatyössä.

  • Golfmestaruus ratkesi Himoksella

    Aliupseeriliiton kolmannet golfmestaruuskilpailut pelattiin kesäkuussa Himos Golfissa. Kilpailuaamuna aurinkoisessa kelissä pystyi haistamaan suuren kilpailun tuoman värinän.

  • Edustajakokous 2017

    Aliupseeriliiton edustajakokous kokoontui Helsingissä 30.10. – 1.11.2017. Kokous hyväksyi vuoden 2016 toimintakertomuksen ja talousarvion sekä vuoden 2018 toimintasuunnitelman, jäsenmaksun ja talousarvion.