Siirry sisältöön

Golfkisan ilmoittautuminen käynnissä

Aliupseeriliiton golfmestaruuskilpailut järjestetään ensimmäistä kertaa elokuussa. Muurame Golfissa järjestettävän kilpailun käytännön järjestelyistä vastaa Keski-Suomen Aliupseerit ry.

Golfmestaruuskilpailuissa on kaksi sarjaa, A- ja B-sarja. Kilpailuissa noudatetaan golfin kansainvälisiä sääntöjä, kilpailukentän paikallissääntöjä sekä Suomen Golfliiton yleisiä kilpailumääräyksiä. Kaikki Aliupseeriliiton jäsenet voivat osallistua kilpailuun.

Molempien sarjojen voittajalle luovutetaan kilpailun jälkeen pidettävässä palkitsemistilaisuudessa kiertopalkinto, mihin kaiverretaan sarjan voittajan nimi. Palkinto on sarjan voittajan hallussa seuraavaan kilpailuun asti.

Ilmoittautumisaika kilpailuun päättyy 13.8. klo 12.00. Keski-Suomen Aliupseerit ry on järjestänyt kilpailuun osallistuville mahdollisuuden yhteiskuljetuksiin ja harjoituskierrokseen ennen kilpailua. Ilmoittautuminen kuljetuksiin ja harjoituskierrokselle päättyy 1.8. klo 16.00.  Yhdistys on sopinut Jyväskylässä olevien hotellien kanssa alennushintaisista majoituksista. Golfmajoituksen viimeinen varauspäivä on 20.7.

Lisätietoa kilpailusta ja sen oheispalveluista on jäsensivuilla olevilla kisasivuilla. Sivuilla on myös tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta ja majoitusvarauksista.

>> Kisasivut Aliupseeriliiton jäsensivuilla(avautuu uuteen ikkunaan)

Muurame Golfin 18-reikäinen kenttä tarjoaa erinomaiset puitteet Aliupseeriliiton ensimmäisen golfmestaruuskilpailujen järjestelyille. Kenttä on maastoltaan vaihteleva ja se antaa sopivasti haastetta kaiken tasoisille pelaajille. Väylien profiili vaihtelee huomattavasti. Välillä pelaajat lyövät alamäkeen, välillä ylämäkeen. Väylillä on myös mielenkiintoisia vesiesteitä ja bunkkereita. Muurame Golfin kenttää kehitetään jatkuvasti ja kentälle tehdään vuosittain pelaajaystävällisiä parannuksia.

Yhdistykset voivat anoa kilpailujen järjestelyvastuuta liiton hallitukselle osoitetulla anomuksella. Aliupseeriliiton hallitus valitsee vuosittain järjestelyvastuussa olevan yhdistyksen saapuneiden esitysten pohjalta.

>> Tutustu Muurame Golfin kenttään(avautuu uuteen ikkunaan)

Kuvat: Aleksi Laurila, Simo Laitila
  • Puheenjohtajien neuvottelupäivät

    Aliupseeriliiton jäsenyhdistysten puheenjohtajat kokoontuvat vuosittain puheenjohtajien neuvottelupäiville. Kaksipäiväisen koulutuksen aikana puheenjohtajat pääsevät perehtymään ajankohtaisiin työmarkkina- ja edunvalvontakysymyksiin sekä kehittämään Aliupseeriliiton ja oman yhdistyksensä toimintaa.

  • Sodan kasvot avautuivat ammattisotilaille

    Lähes 40 Satakunnan Aliupseerit ry:n jäsentä osallistui yhdistyksen jäsentilaisuuteen vakavan aiheen äärelle. Tilaisuuden teemana oli sodan kasvot. Asiantuntijoina paikalla oli kaksi taistelukokemusta omaavaa reserviläistä.