Siirry sisältöön

Jäsentilaisuus siirtyy vuodelle 2022

Aliupseeriliiton paljon odotettu jäsentilaisuus on pahenevan koronatilanteen takia päätetty siirtää syksylle 2022. Tarkempi päivämäärä julkaistaan mahdollisimman pian. Tapahtuman siirtämisellä Aliupseeriliitto haluaa omalta osaltaan hillitä koronaviruksen leviämistä ja edistää jäsenten terveenä pysymistä.

Aliupseeriliiton puheenjohtaja Jyrki Surkka on harmissaan koronapandemian pitkittymisestä ja sen vaikutuksesta kauan odotetun tilaisuuden järjestelyihin.

Jäsentilaisuuden järjestäminen sisätiloissa olisi terveysturvallisuuden näkökulmasta ollut liian haastavaa. Siksi päätimme siirtää tapahtuman turvallisempaan ajankohtaan.

Jäsentilaisuuden pääesiintyjäksi oli tilattu Battle Beast. Toisena esiintyjänä oli WY6.

–  Neuvottelemme parhaillaan esiintyjien kanssa uudesta aikataulusta. Jäsentilaisuus toteutetaan suunnitellusti Jyväskylän Paviljongissa.

Syksyllä 2022 järjestettävän jäsentapahtuman tarkemmat tapahtumatiedot julkaistaan jäsensivuilla maalis-huhtikuussa. Ilmoittautuminen tapahtuu jäsensivuilla. Maksuton tapahtuma on avoin Aliupseeriliiton jäsenille ja jäsen voi halutessaan ottaa mukaansa yhden vieraan.

Jäsenet saavat tiedon heti kun tilaisuuden uusi päivämäärä on vahvistunut. Ilmoitamme erikseen myös, kun tilaisuuden ilmoittautuminen alkaa.

Aliupseeriliiton edellinen valtakunnallinen jäsentilaisuus oli syyskuussa 2015 kun Aliupseeriliitto täytti 50 vuotta. Tuolloin jäsentilaisuuden pääesiintyjänä oli Eppu Normaali. Tapahtumaan osallistui noin 500 ihmistä.

Teksti: Asta Ruuskanen

Kuvat: Teemu Reini

  • Edustajakokous 2017

    Aliupseeriliiton edustajakokous kokoontui Helsingissä 30.10. – 1.11.2017. Kokous hyväksyi vuoden 2016 toimintakertomuksen ja talousarvion sekä vuoden 2018 toimintasuunnitelman, jäsenmaksun ja talousarvion.

  • Maanpuolustussoittokunnat – Uhka vai mahdollisuus?

    Artikkelin tarkoituksena on maanpuolustussoittokuntien toiminnan avaaminen ja selvittää, millaisia mahdollisuuksia se antaa eri tahoille ilman pelkoa erilaisista kilpailuasetelmista tai toisten työn aliarvostamisesta. Tämä kehityskulku voidaan nähdä joko uhkana tai toivottavasti ennen kaikkea mahdollisuutena, jolla voidaan yhdessä tukea maanpuolustustahdon kehittämistä puolustusvoimien sotilassoittokuntien kanssa.

  • Tiukka kilpailu haulikkomestaruudesta

    Aliupseeriliiton haulikkomestaruuskilpailut Kajaanissa 18.-20.7 ammuttiin sotilasurheiluliiton ja Kainuun prikaatin mestaruuskilpailuiden yhteydessä.