Siirry sisältöön

Jäsentilaisuus siirtyy vuodelle 2022

Aliupseeriliiton paljon odotettu jäsentilaisuus on pahenevan koronatilanteen takia päätetty siirtää syksylle 2022. Tarkempi päivämäärä julkaistaan mahdollisimman pian. Tapahtuman siirtämisellä Aliupseeriliitto haluaa omalta osaltaan hillitä koronaviruksen leviämistä ja edistää jäsenten terveenä pysymistä.

Aliupseeriliiton puheenjohtaja Jyrki Surkka on harmissaan koronapandemian pitkittymisestä ja sen vaikutuksesta kauan odotetun tilaisuuden järjestelyihin.

Jäsentilaisuuden järjestäminen sisätiloissa olisi terveysturvallisuuden näkökulmasta ollut liian haastavaa. Siksi päätimme siirtää tapahtuman turvallisempaan ajankohtaan.

Jäsentilaisuuden pääesiintyjäksi oli tilattu Battle Beast. Toisena esiintyjänä oli WY6.

–  Neuvottelemme parhaillaan esiintyjien kanssa uudesta aikataulusta. Jäsentilaisuus toteutetaan suunnitellusti Jyväskylän Paviljongissa.

Syksyllä 2022 järjestettävän jäsentapahtuman tarkemmat tapahtumatiedot julkaistaan jäsensivuilla maalis-huhtikuussa. Ilmoittautuminen tapahtuu jäsensivuilla. Maksuton tapahtuma on avoin Aliupseeriliiton jäsenille ja jäsen voi halutessaan ottaa mukaansa yhden vieraan.

Jäsenet saavat tiedon heti kun tilaisuuden uusi päivämäärä on vahvistunut. Ilmoitamme erikseen myös, kun tilaisuuden ilmoittautuminen alkaa.

Aliupseeriliiton edellinen valtakunnallinen jäsentilaisuus oli syyskuussa 2015 kun Aliupseeriliitto täytti 50 vuotta. Tuolloin jäsentilaisuuden pääesiintyjänä oli Eppu Normaali. Tapahtumaan osallistui noin 500 ihmistä.

Teksti: Asta Ruuskanen

Kuvat: Teemu Reini

  • Liikkumaan sotilasporukalla

    Suomen Sotilasurheiluliitto on valtakunnallinen liikuntajärjestö, joka tuottaa yhdessä varuskunnissa toimivien jäsenseurojensa kanssa vapaa-ajan liikuntapalveluja puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen varusmiehille, henkilökunnalle, henkilökunnan perheille sekä evp-henkilöstölle.

  • Niko Karttunen uusi mestaruutensa

    Aliupseeriliiton frisbeegolfmestaruuskilpailut järjestettiin Luolavuoren frisbeegolfpuistossa 6.5. Ylä-Savon Niko Karttunen voitti henkilökohtaisen sarjan. Joukkuekilpailun voitti Keski-Suomen Aliupseerit.