Siirry sisältöön

Puheenjohtajapäivät

Aliupseeriliiton jäsenyhdistysten puheenjohtajilla on tärkeä rooli Aliupseeriliiton toiminnan kehittämisessä. Syyskuussa pidetyillä puheenjohtajapäivillä yhdistysten puheenjohtaja pääsivät keskustelemaan jäsenten edunvalvonnasta sekä kehittämään oman yhdistyksensä ja koko Aliupseeriliiton toimintaa.

Ajankohtaiset edunvalvonta-asiat,  kesällä toteutettu työssäjaksamiskysely sekä luottamusmiestoiminta olivat puheenjohtajapäivien keskeisiä teemoja. Puheenjohtajat keskustelivat myös tulevassa edustajakokouksessa päätettävistä asioista. Myös koronapandemian vaikutukset paikalliseen yhdistystoimintaan herättivät laajaa keskustelua.

Puheenjohtajapäivien asiantuntijoina olivat puheenjohtaja Jyrki Surkan lisäksi valtakunnalliset pääluottamusmiehet Marit Lammes ja Terho Eironen sekä pääsihteeri Asta Ruuskanen.

Puheenjohtajapäivät järjestetään kaksi kertaa vuodessa, kaksipäiväisenä.

  • Golfmestaruus ratkesi Himoksella

    Aliupseeriliiton kolmannet golfmestaruuskilpailut pelattiin kesäkuussa Himos Golfissa. Kilpailuaamuna aurinkoisessa kelissä pystyi haistamaan suuren kilpailun tuoman värinän.

  • Sotilasurheiluliitto liikuttaa

    Suomen Sotilasurheiluliitto (SOTUL) on valtakunnallinen liikuntajärjestö, joka tuottaa varuskunnissa toimivien jäsenseurojensa kanssa vapaa-ajan liikuntapalveluita.

  • Tavoitteena aktiiviset jäsenet

    Edustajakokous hyväksyi Aliupseeriliiton toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2017. Toimintavuoden painopisteet ovat liiton sisäisessä yhdistys- ja järjestötoiminnassa, jäsenistön jaksamisessa ja yhteiskuntavaikuttamisessa.