Siirry sisältöön

Golfmestaruus ratkesi Himoksella

Aliupseeriliiton kolmannet golfmestaruuskilpailut pelattiin kesäkuussa Himos Golfissa. Kilpailuaamuna aurinkoisessa kelissä pystyi haistamaan suuren kilpailun tuoman värinän.

Pelaajat availivat kroppaa hyvin levätyn  yön jäljiltä. Olihan Himos-areenalla Teflon Brothers edellisiltana lyömässä rytmiä tulevaan kilpailuun. Nuoriso jaksoi käydä tamppaamassa Areenalla, kun vanhemmat taistelijat hieroivat lämpövoiteita pohkeisiin majoituksessa raskaan harjoituskierroksen jälkeen.

Anne Huomanen (Suomenlahti) juhli toistamiseen A-sarjan mestaruutta. Lyöntejä hänelle kertyi kierroksen aikana 76. Puheessaan Huomanen kiitti nöyrästi pieni pilke silmäkulmassa toiseksi tullutta Arttu Seppälää (Kymenlaakso), että hän oli pitänyt vuoden hyvää huolta Annen palkinnosta. Kolmanneksi A-sarjassa sijoittui Jouni Leppämäki (Keski-Suomi).

B-sarjan mestaruuden voitti Aleksi Laurila (Lounais-Suomi) 37 bogey-pisteellä. Toisen sijan saavutti Mikko Räisänen (Kymenlaakso) ja kolmanneksi tuli Janne Maula (Lounais-Suomi).

Kilpailussa pelattiin lisäksi kolme erikoiskilpailua. Anne Huomanen voitti Lähimmäksi lippua-kilpailun, Arttu Seppälä Pisin draivi-kilpailun ja Simo Koivunen Lähimmäksi bunkkeria-kilpailun.

Aliupseeriliiton golf-mestaruuskilpailujen järjestelyistä vastasi Keski-Suomen Aliupseerit. Kilpailun johtajana toimi Jouni Leppämäki.

Kilpailun jälkeen pelaajat kokoontuivat illanviettoon. Ruokailun ja saunomisen yhteydessä oli mahdollisuus tutustua paremmin uusiin golf-tuttuihin.

Perustimme osallistujien kesken WhatsApp-ryhmän, jonka tarkoitus on saavuttaa golfaavia aliupseereita. Jos haluat päästä ryhmään mukaan, ota yhteyttä. Lähetä nimesi ja matkapuhelinnumerosi Keski-Suomen Aliupseerit ry:n sähköpostiin (keski-suomi@aliupseeriliitto.fi). Kun saamme mahdollisimman monen pelaajan yhteystiedot, tiedottaminen tulevista kisoista helpottuu.