Siirry sisältöön

Golfmestaruus ratkesi Himoksella

Aliupseeriliiton kolmannet golfmestaruuskilpailut pelattiin kesäkuussa Himos Golfissa. Kilpailuaamuna aurinkoisessa kelissä pystyi haistamaan suuren kilpailun tuoman värinän.

Pelaajat availivat kroppaa hyvin levätyn  yön jäljiltä. Olihan Himos-areenalla Teflon Brothers edellisiltana lyömässä rytmiä tulevaan kilpailuun. Nuoriso jaksoi käydä tamppaamassa Areenalla, kun vanhemmat taistelijat hieroivat lämpövoiteita pohkeisiin majoituksessa raskaan harjoituskierroksen jälkeen.

Anne Huomanen (Suomenlahti) juhli toistamiseen A-sarjan mestaruutta. Lyöntejä hänelle kertyi kierroksen aikana 76. Puheessaan Huomanen kiitti nöyrästi pieni pilke silmäkulmassa toiseksi tullutta Arttu Seppälää (Kymenlaakso), että hän oli pitänyt vuoden hyvää huolta Annen palkinnosta. Kolmanneksi A-sarjassa sijoittui Jouni Leppämäki (Keski-Suomi).

B-sarjan mestaruuden voitti Aleksi Laurila (Lounais-Suomi) 37 bogey-pisteellä. Toisen sijan saavutti Mikko Räisänen (Kymenlaakso) ja kolmanneksi tuli Janne Maula (Lounais-Suomi).

Kilpailussa pelattiin lisäksi kolme erikoiskilpailua. Anne Huomanen voitti Lähimmäksi lippua-kilpailun, Arttu Seppälä Pisin draivi-kilpailun ja Simo Koivunen Lähimmäksi bunkkeria-kilpailun.

Aliupseeriliiton golf-mestaruuskilpailujen järjestelyistä vastasi Keski-Suomen Aliupseerit. Kilpailun johtajana toimi Jouni Leppämäki.

Kilpailun jälkeen pelaajat kokoontuivat illanviettoon. Ruokailun ja saunomisen yhteydessä oli mahdollisuus tutustua paremmin uusiin golf-tuttuihin.

Perustimme osallistujien kesken WhatsApp-ryhmän, jonka tarkoitus on saavuttaa golfaavia aliupseereita. Jos haluat päästä ryhmään mukaan, ota yhteyttä. Lähetä nimesi ja matkapuhelinnumerosi Keski-Suomen Aliupseerit ry:n sähköpostiin (keski-suomi@aliupseeriliitto.fi). Kun saamme mahdollisimman monen pelaajan yhteystiedot, tiedottaminen tulevista kisoista helpottuu.

Simo Laitila
ex-golfmestari
Keski-Suomen Aliupseerit

Kuvat: Simo Laitila, Samu Ruohtula, Anne Huomanen, Aleksi Laurila

  • Varaa Alpola käyttöösi

    Alpola on ollut jäsenten käytössä kohta kaksi vuotta. Vuonna 2022 Alpolaan tehtiin yli 150 varausta. Erityisen suosittuja käyttöaikoja olivat kesäloma-aika ja viikonloput.

  • Rissasesta Kunnon kohentaja

    Mikkelin Aliupseerit ry valitsi vuoden 2017 Kunnon kohentajaksi pääluottamusmies Riku Rissasen. Vuosi sitten käynnistetyn kuntoilumittelön tavoitteena on herättää liikunnan iloa jäsenissä ja kannustaa monipuoliseen liikkumiseen.

  • Surkka jatkaa Aliupseeriliiton puheenjohtajana

    Aliupseeriliiton edustajakokous valitsi Jyrki Surkan jatkamaan Aliupseeriliiton puheenjohtajana. Puheenjohtajakausi on neljävuotinen. Surkka on toiminut Aliupseeriliiton puheenjohtajana 1.3.2018 alkaen. Aliupseeriliiton hallitus valitsi kokouksessaan liiton varapuheenjohtajiksi Mika Tiitisen ja Tuomas Miromäen.