Siirry sisältöön

Aliupseeripäivä Dragsvikissä

Dragsvikin Aliupseerit järjesti Uudenmaan prikaatissa palveleville aliupseereille aliupseeripäivän kesäkuussa Dragsvikin upseerikerholla. Noin 60 % yhdistyksen jäsenistä osallistui päivään.

Prikaatin henkilöstöpäällikkö komentajakapteeni  Mikko Rundelin kertoi aliupseereille neljän tunnin aikana virkamiehen oikeuksista ja velvollisuuksista, aliupseeritehtävien hakuprosessista, aliupseerien keskitetystä tehtävä- ja seuraajasuunnittelusta ja aliupseerien urapoluista. Erityisesti urapolkuasiat herättivät kovasti keskustelua.

Aliupseeriliiton puheenjohtaja Jyrki Surkka oli paikalla koko tilaisuuden ajan ja hän kertoi meille ajankohtaisista edunvalvonta-asioista. Suomenkielisen esittelyn lisäksi Surkka lausui myös muutaman ruotsinkielisen lauseen.

Yhdistys pyysi työnantajalta, että tilaisuus olisi osallistujille työaikaa. Työnantaja myöntyi tähän. Yhdistys tarjosi osallistujille lounaan ja kahvit. Saimme rekrytoitua tilaisuudessa muutaman uuden jäsenenkin. Yhdistyksen hallituksen tavoitteena oli, että tilaisuuteen olisi osallistunut 75 aliupseeria. Saimme paikalle 60 aliupseeria.

Asiapitoisen päivän päätteeksi järjestimme illalla jo perinteeksi muodostuneet grillibileet. Se kruunasi päivän.

Kiitos kaikille jäsenille, jotka osallistuivat tapahtumaan!

Dragsvik Aliupseerit ry:n puheenjohtaja
Thor-Erich Wiksten
Kuva: William Ekström

  • Jäsentilaisuus siirtyy vuodelle 2022

    Aliupseeriliiton paljon odotettu jäsentilaisuus on pahenevan koronatilanteen takia päätetty siirtää syksylle 2022. Tarkempi päivämäärä julkaistaan mahdollisimman pian. Tapahtuman siirtämisellä Aliupseeriliitto haluaa omalta osaltaan hillitä koronaviruksen leviämistä ja edistää jäsenten terveenä pysymistä.

  • Jukka Klemetistä Aliupseeriliiton kunniajäsen

    Aliupseeriliiton edustajakokous kutsui 10.11.2022 Jukka Klemetin liiton kunniajäseneksi. Klemetti on pitkäaikainen edunvalvoja, paikallisyhdistyksen hallituksen jäsen ja puheenjohtaja sekä Aliupseeriliiton hallituksen jäsen ja varapuheenjohtaja.

  • Alpola on avattu

    Alpola on nyt jäsenten varattavissa. Aliupseeriliiton jäsenhuoneisto sijaitsee Helsingin Pasilassa, keskeisten kulkuyhteyksien äärellä. Asunto on tarkoitettu jäsenten vapaa-ajan käyttöön.