Siirry sisältöön

Aliupseeriliiton työvaliokunta

Aliupseeriliiton hallituksen tehtävänä on johtaa, kehittää ja edustaa liittoa. Hallitus asettaa keskuudestaan juoksevien ja hallituksen käsiteltäväksi tulevien asioiden valmistelua varten työvaliokunnan.

Työvaliokuntaan kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtajat sekä enintään kaksi hallituksen muuta jäsentä. Aliupseeriliiton hallitus valitsi työvaliokunnan tammikuun kokouksessaan. Työvaliokunnassa toimii puheenjohtaja Mika Tiitisen ja varapuheenjohtajien Tuomas Miromäki ja Milla Asikainen lisäksi hallituksen jäsenet Kimmo Siika ja Janne Maula.

Miromäki on ollut Aliupseeriliiton hallituksen jäsen vuodesta 2010 ja varapuheenjohtaja vuodesta 2017 alkaen. Asikainen on toiminut liiton hallituksessa vuodesta 2011 alkaen. Hänet valittiin työvaliokuntaan vuonna 2013. Siika on ollut Aliupseeriliiton hallituksessa vuodesta 2015 alkaen ja työvaliokunnassa vuoden 2022 alusta lukien. Maula on ollut Aliupseeriliiton hallituksessa vuodesta 2018 alkaen. Hänet valittiin työvaliokuntaan ensimmäistä kertaa.

  • Ansioituneita jäseniä palkittiin

    Aliupseeriliitto palkitsi edustajakokouksen päivällisellä ansioituneita jäseniä hopeisilla ja kultaisilla ansiomitaleilla. Tilaisuudessa luovutettiin myös yksi aliupseeriliiton pienoislippu ja julkistettiin vuoden 2021 aliupseeri.

  • Vakuutus on turvanasi matkalla

    Ilman matkustajavakuutusta reissaaminen voi tulla todella kalliiksi. Jos ulkomaanmatkalla sairastuu tai joutuu tapaturmaan, kustannukset voivat olla järkytys suomalaiseen terveydenhoitojärjestelmään tottuneelle.