Siirry sisältöön

Puheenjohtajien koulutuspäivät

Aliupseeriliiton jäsenyhdistysten puheenjohtajat kokoontuvat kaksi kertaa vuodessa puheenjohtajapäiville. Päivien aikana puheenjohtajat saavat ajankohtaista tietoa jäsenten edunvalvontaan ja liiton toimintaan liittyvistä asioista.

Kuva: Asta Ruuskanen

Puheenjohtajat perehtyivät päivien aikana valtion virka- ja työehtosopimukseen, virastoerätuloksen vaikutuksiin ja Nato-komento- ja johtorakenteen palvelussuhteen ehtoihin sekä neuvottelutavoitteiden laatimiseen edustajakokoukselle. He keskustelivat myös aliupseereiden edunvalvonnan järjestelyistä valtakunnallisesti ja työpaikoilla.

Puheenjohtajat keskustelivat kansainvälistymisen näkymisestä työpaikoilla ja sen vaikutuksista Aliupseeriliiton toimintaan. He pohtivat yhdessä myös yhdistysten talouden kehittämistä Aliupseeriliiton maksaman jäsenmaksupalautuksen ja tapahtumatuen näkökulmasta. Puheenjohtajat keskustelivat myös muun muassa yhdistysten järjestäytymisasteesta, jäsenrekrytoinnista ja jäsenasioiden hoitamisesta.

  • Niko Karttunen uusi mestaruutensa

    Aliupseeriliiton frisbeegolfmestaruuskilpailut järjestettiin Luolavuoren frisbeegolfpuistossa 6.5. Ylä-Savon Niko Karttunen voitti henkilökohtaisen sarjan. Joukkuekilpailun voitti Keski-Suomen Aliupseerit.

  • Ampumamestaruuskilpailut Santahaminassa

    Aliupseeriliiton ampumamestaruuskilpailut järjestettiin 3.-5.9.2019 Ammunnan sotilaiden suomenmestaruuskilpailujen yhteydessä. Kilpailupaikkoina toimivat Santahamina, Hälvälä ja Inkoo. Kilpailujärjestelyistä vastasi Uudenmaan Aliupseerit ry.

  • Yhdistysten puheenjohtajat koulutuksessa

    Yhdistyspuheenjohtajien omat puheenjohtajapäivät pidettiin Helsingissä syyskuussa. Kahden päivän aikana puheenjohtajat keskustelivat laajasti aliupseerien edunvalvontaan sekä yhdistysten ja Aliupseeriliiton kehittämiseen liittyvistä asioista.