Siirry sisältöön

Ansiomitaleita aliupseereille 2020

Aliupseeriliiton hallitus myönsi 4.11.2020 liiton hopeisia ja kultaisia ansiomitaleita ansioituneille jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Aliupseeriliiton ansiomitali voidaan myöntää pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta työstä Aliupseeriliiton tavoitteiden edistämisessä.

Kultainen ansiomitali myönnettiin kolmelle henkilölle ja hopeinen kahdeksalle. Osa mitalin saaneista ei halua nimeään julkistettavan.

Tampereen Seudun Aliupseerit ry:n puheenjohtaja Mika Grön (oik.) luovutti hopeisen ansiomitalin Timo Sipolalle. Kuva: Tero Ylikoski.

Koronapandemian takia Aliupseeriliitto ei järjestänyt normaaliin tapaan juhlavaa palkitsemistilaisuutta edustajakokouksen yhteydessä. Edustajakokouksen puheenjohtajana toiminut pursimies Tero Ruokonen sai mitalinsa edustajakokouksen päätteeksi. Muiden mitalien luovuttaminen toteutetaan yhdistysten omissa tilaisuuksissa.

Kultainen ansiomitali
Ylivääpeli Leinonen Marko
Ylivääpeli Vaakanainen Sami
Kapteeni Jari Nurminen

Hopeinen ansiomitali
Pursimies Lehtinen Timo
Pursimies Ruokonen Tero
Vääpeli Timo Sipola
Ylipursimies Säntti Karoliina

  • Vuoden 2022 mestaruuskilpailut

    Aliupseeriliitto järjestää vuonna mestaruuskilpailuja, joihin kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Ilma-ase-, frisbeegolf- ja golfmestaruuskilpailujen ajankohdat on julkaistu.

  • Turvallisuuskasvatusta koululaisille

    Kanta-Hämeen aliupseerien iskuryhmä kävi Nihattulan ala-asteen koululla kertomassa koululaisille turvallisesta liikkumisesta varuskunta-alueen läheisyydessä. Yhdistys lahjoitti tilaisuuteen osallistuneille koululaisille heijastimia syksyisillä kouluteillä käytettäväksi.