Siirry sisältöön

Kenestä Vuoden 2021 aliupseeri?

Vuoden aliupseeriksi voidaan valita Aliupseeriliiton jäsen, joka on ansioitunut palvelustehtävässä, käyttäytyy ja suorittaa palvelustehtävänsä moitteettomasti ja edistänyt oman ammattikuntansa asemaa merkittävästi

Vuoden aliupseeri valitaan jäsenyhdistysten tekemien perusteltujen, kirjallisten esitysten perusteella. Myös Aliupseeriliiton yksittäiset jäsenet voivat tehdä esityksiä vuoden aliupseeriksi.

Jos haluat ilmiantaa ansioituneen työtoverisi ja ehdottaa häntä Aliupseeriliiton vuoden aliupseeriksi, lähetä perusteltu esityksesi Aliupseeriliiton toimistolle osoitteella toimisto@aliupseeriliitto.fi. Esitysten tulee olla perillä viimeistään 2.9.2021

Aliupseeriliiton hallitus valitsee Vuoden aliupseerin. Valinta julkaistaan edustajiston kokouksessa 3.-4.11.

Vuoden aliupseerille luovutetaan Suomi-konepistooli, minkä alustaan kiinnitetään hopealaatta. Laattaan kaiverretaan teksti: Vuoden aliupseeri ja saajan nimi sekä päivämäärä.

Kuvat: Asta Ruuskanen, Joni Wallin

  • Aliupseeripäivä Dragsvikissä

    Dragsvikin Aliupseerit järjesti Uudenmaan prikaatissa palveleville aliupseereille aliupseeripäivän kesäkuussa Dragsvikin upseerikerholla. Noin 60 % yhdistyksen jäsenistä osallistui päivään.

  • Rissasesta Kunnon kohentaja

    Mikkelin Aliupseerit ry valitsi vuoden 2017 Kunnon kohentajaksi pääluottamusmies Riku Rissasen. Vuosi sitten käynnistetyn kuntoilumittelön tavoitteena on herättää liikunnan iloa jäsenissä ja kannustaa monipuoliseen liikkumiseen.

  • Turvallisin mielin matkalle Aliupseeriliiton jäsenkortin kanssa

    Passi, lentoliput… Entä liiton jäsenkortti? Jos nämä kaikki tulivat mukaan, voit aloittaa matkasi levollisin mielin. Matkustaessa on hyvä rentoutua ja nauttia olostaan ulkona arjen rattaista. Silloin voi kuitenkin myös sattua kaikenlaista.